|
Укрексiмбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 15 сер, 2025 10:39
aanonimovic594 написав:sens В будь якому разі думаю, що якби вони зайнялись розвитком послуг карт та продуктів для фіз осіб, то був би великий потенціал на розвиток банку, виключно моя думка така 
в це треба дуже багато капітальних інвестицій. а вони і так збиткові були, зараз оце на прибуток вийшли. це банк який створбвався для корпа, і прибуток отримує саме від корпа (величезні кредити державному і приватному сектору) роздрібний є Ощад
-
24589
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 сер, 2025 11:23
aanonimovic594 написав:вище у посиланні на статтю там є відділення на закриття
Знайдіть там Запоріжжя. aanonimovic594 написав:В будь якому разі думаю, що якби вони зайнялись розвитком послуг карт та продуктів для фіз осіб, то був би великий потенціал на розвиток банку, виключно моя думка така 
Вони вже пробували - на довго їх не вистачило. Матричні принтери не витримують навантаження.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 15 сер, 2025 12:41
klug написав:Вони вже пробували - на довго їх не вистачило. Матричні принтери не витримують навантаження.
коли?
-
24589
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 сер, 2025 20:36
24589 написав: klug написав:Вони вже пробували - на довго їх не вистачило. Матричні принтери не витримують навантаження.
коли?
Ще до повномаштабного гілка каталася на Ексім-бонусах і билася за відкриття преміальних карток, щоб вигрібати їх максимально. Сімба тоді влаштовувала скринінги та кастинги, бо вважала, що не кожен смерд достойний мати чудо-артефакт навіть за гроші чи депозит. Це був момент її максимального зближення з народом, коли прийшло багато роздрібних клієнтів.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1