Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 25452546254725482549 ... 2718>
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 17:13

Дюрі-бачі написав:
  2587715 написав:в мире айти нет каких-то разделений по странам

Є дуже суттєвий розподіл по країнам замовника.

Есть, это да. Но тебе не обязательно ехать в Лодердейл и обниматься с клиентом, чтоб выиграть тендер на создание приложения. Достаточно грамотно написать что планируешь делать и как понимаешь задачу. Хотя бывают разные заказы и заказчики
2587715

Подякував: 7 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 17:15

Еміграція, заробітчанство

News from USA

Сьогодні своєрідний ювілей: рівно 1 рік тому за Програмою U4U виїхала в США одна щ родин, з якою я товаришую.
Я набрався сміливості та запитав у пана Олега:
- Який підсумок би зробили за рік? Cкажімо 5 - ЗА і 5 - ПРОТИ
- Цікаве питання!
Плюси:
1)Якщо працюєш - то маєш доволі достойну оплату…
2) і тут я задумався …Мені здається, що життя тут складне, так як і всюди. Якби не програма Ю4Ю ,то нам було б дуже складно (бо страховки, рент квартири, ціна на продукти - сильно бʼє по кишені) З однієї сторони це країна можливостей, але щоб ними скористатися , треба мати хист (а деколи і хорошого адвоката😉)

P.S. Наведено оригінал, без редагування. Оригінал українською).
Востаннє редагувалось akurt в Пон 20 січ, 2025 19:46, всього редагувалось 4 разів.
akurt

Подякував: 3930 раз.
Подякували: 1397 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 17:55

Re: Еміграція, заробітчанство

Зато закриття ФОП в Україні знову працює.
Дюрі-бачі

Подякував: 837 раз.
Подякували: 613 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 19:38

Ну що, панове, о 18:00 за європейським часом - в Україні буде 19:00 - почнеться - можливо - нова ера в житті і кожного українця.
Звісно не тільки, і для Європи, і для США.
Як мені щойно повідомили із США:
- цього разу Дональд Трамп більш підготовлений для президента;
- але в перші дні буде підписано до 200 нових Законів (раніше повідомлялося про 100).
Ну, що нам залишається: віримо в чудеса.
А раптом саме Трамп зупинить жахливу війну…
Ну а хто ще?
akurt

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 20:06

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from USA

Сьогодні своєрідний ювілей: рівно 1 рік тому за Програмою U4U виїхала в США одна щ родин, з якою я товаришую.
Я набрався сміливості та запитав у пана Олега:
- Який підсумок би зробили за рік? Cкажімо 5 - ЗА і 5 - ПРОТИ
- Цікаве питання!
Плюси:
1)Якщо працюєш - то маєш доволі достойну оплату…
2) і тут я задумався …Мені здається, що життя тут складне, так як і всюди. Якби не програма Ю4Ю ,то нам було б дуже складно (бо страховки, рент квартири, ціна на продукти - сильно бʼє по кишені) З однієї сторони це країна можливостей, але щоб ними скористатися , треба мати хист (а деколи і хорошого адвоката😉)

P.S. Наведено оригінал, без редагування. Оригінал українською).

що коїцця,
як там наш віденьський вязень?
кінець екохаляві
flyman

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 2815 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 20:17

А дійсно, підтримую запитання до «Віденського вʼязня»!
akurt

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 20:17

Re: Еміграція, заробітчанство

2587715 написав:У вас якесь сприйняття світу з розповідей інших людей. І Епл, і Майкрософт - це все купа маленьких команд, де люди отримують завдання по якомусь проекту - можуть бути найрізноманітніші сфери - від зйомки фільма до поліпшення аккумуляторів. Ви виконуєте зі своєю командою цей проект - якщо добре, то вам дають новий, якщо ні, то можуть запропонувати щось інше, або звільнити, або ви знайдете щось інше, або вас конкуренти можуть переманити.

Ви походу про ІТ черпаєте інформацію з якихось серіалів :mrgreen:
BIGor

Подякував: 1424 раз.
Подякували: 1844 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 20:26

Ну і цікаві новини:
- кордон Мексика-США повністю зачинено;
- наркоторгівлю прирівняли до терроризму…
- Ілону Маску дали можливість очолити Department of government efficiency (DOGE). Це відділ по виявленню корупції , бюрократії , та «бестолковой тратой денег налогоплательщиков» (на українську немає перекладу з англійської, бо такого в Україні ніколи не було).
Далі буде…
akurt

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 20:45

akurt написав: Якби не програма Ю4Ю ,то нам було б дуже складно (бо страховки, рент квартири, ціна на продукти - сильно бʼє по кишені)

А що там були якісь особливі бенефіти ?
Здається, там дозволили в'їхати, дали дозвіл на роботу і далі -пливи сам.
Сильні-випливуть, слабкі -ой.

До речі, мій безпосередній керівник відчалив ще в кінці 22 року по Ю4Ю в Каліфорнію. В Україні працював у всім відомій компанії з тайтлом "лід".
Там йому з великими потугами знайшли позицію, не знаю скільки точно грошей але ні про які 500к чи навіть 200к мови не йшло.
Він сильно матюкавася та казав що з урахуванням всіх витрат на оренду, страхівки і т.п. йому жилося в Україні в рази краще. Із гарного - тільки фоточки океанського узбережжя слав, все інше - його враження були скажімо "так-собі".
У мене на останньому проекті менеджер сидів в NY, причому вже років 20-25,
тайтл "тім-ліда" в нього був ще 20 років тому, так казав що повна дупа.
Люди-нейтіви -випускники американських універів та коледжів роботу знайти не можуть вид слова взагалі, як немає 3-х років досвіду - відразу "до-побачення". Купа скорочень, люди з досвідом по 20 років сидять тишком-нишком і моляться що-б їх не зачепило. Кого звільнили з 300к - помикавшись декілька місяців погоджуються на 120к, кого звільнили з 80к - опановують роботу розвозчиками піци та автомеханіками.
По словам того менеджера - загальна тенденція - різати кости - все що можна зкинути на аутсорс індусам чи в Мексику - виводиться туди. Все йде до того що на місці залишиться тільки старший менеджмент та керівники розробки, все інше - буде робитись "десь-там" за миску рису.
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 20 січ, 2025 21:03

akurt написав:«бестолковой тратой денег налогоплательщиков» (на українську немає перекладу з англійської, бо такого в Україні ніколи не було).

гра слів, що не піддається тлумаченню
flyman

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 2815 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 25452546254725482549 ... 2718>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти