Есть, это да. Но тебе не обязательно ехать в Лодердейл и обниматься с клиентом, чтоб выиграть тендер на создание приложения. Достаточно грамотно написать что планируешь делать и как понимаешь задачу. Хотя бывают разные заказы и заказчики
|
|
![]() Еміграція, заробітчанство
News from USA Сьогодні своєрідний ювілей: рівно 1 рік тому за Програмою U4U виїхала в США одна щ родин, з якою я товаришую. Я набрався сміливості та запитав у пана Олега: - Який підсумок би зробили за рік? Cкажімо 5 - ЗА і 5 - ПРОТИ - Цікаве питання! Плюси: 1)Якщо працюєш - то маєш доволі достойну оплату… 2) і тут я задумався …Мені здається, що життя тут складне, так як і всюди. Якби не програма Ю4Ю ,то нам було б дуже складно (бо страховки, рент квартири, ціна на продукти - сильно бʼє по кишені) З однієї сторони це країна можливостей, але щоб ними скористатися , треба мати хист (а деколи і хорошого адвоката😉) P.S. Наведено оригінал, без редагування. Оригінал українською). Востаннє редагувалось akurt в Пон 20 січ, 2025 19:46, всього редагувалось 4 разів.
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЗато закриття ФОП в Україні знову працює.
![]() Ну що, панове, о 18:00 за європейським часом - в Україні буде 19:00 - почнеться - можливо - нова ера в житті і кожного українця.
Звісно не тільки, і для Європи, і для США. Як мені щойно повідомили із США: - цього разу Дональд Трамп більш підготовлений для президента; - але в перші дні буде підписано до 200 нових Законів (раніше повідомлялося про 100). Ну, що нам залишається: віримо в чудеса. А раптом саме Трамп зупинить жахливу війну… Ну а хто ще? ![]()
що коїцця, як там наш віденьський вязень? кінець екохаляві ![]() Re: Еміграція, заробітчанство
Ви походу про ІТ черпаєте інформацію з якихось серіалів ![]() ![]() Ну і цікаві новини:
- кордон Мексика-США повністю зачинено; - наркоторгівлю прирівняли до терроризму… - Ілону Маску дали можливість очолити Department of government efficiency (DOGE). Це відділ по виявленню корупції , бюрократії , та «бестолковой тратой денег налогоплательщиков» (на українську немає перекладу з англійської, бо такого в Україні ніколи не було). Далі буде… ![]() А що там були якісь особливі бенефіти ? Здається, там дозволили в'їхати, дали дозвіл на роботу і далі -пливи сам. Сильні-випливуть, слабкі -ой. До речі, мій безпосередній керівник відчалив ще в кінці 22 року по Ю4Ю в Каліфорнію. В Україні працював у всім відомій компанії з тайтлом "лід". Там йому з великими потугами знайшли позицію, не знаю скільки точно грошей але ні про які 500к чи навіть 200к мови не йшло. Він сильно матюкавася та казав що з урахуванням всіх витрат на оренду, страхівки і т.п. йому жилося в Україні в рази краще. Із гарного - тільки фоточки океанського узбережжя слав, все інше - його враження були скажімо "так-собі". У мене на останньому проекті менеджер сидів в NY, причому вже років 20-25, тайтл "тім-ліда" в нього був ще 20 років тому, так казав що повна дупа. Люди-нейтіви -випускники американських універів та коледжів роботу знайти не можуть вид слова взагалі, як немає 3-х років досвіду - відразу "до-побачення". Купа скорочень, люди з досвідом по 20 років сидять тишком-нишком і моляться що-б їх не зачепило. Кого звільнили з 300к - помикавшись декілька місяців погоджуються на 120к, кого звільнили з 80к - опановують роботу розвозчиками піци та автомеханіками. По словам того менеджера - загальна тенденція - різати кости - все що можна зкинути на аутсорс індусам чи в Мексику - виводиться туди. Все йде до того що на місці залишиться тільки старший менеджмент та керівники розробки, все інше - буде робитись "десь-там" за миску рису.
|
|