Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 29002901290229032904 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вс 03 авг, 2025 19:49

BIGor писал(а):
  Water писал(а):
  BIGor писал(а):Ясно-понятно, Ви розказуєте як просто злітати на віхідні на море туди назад за 30+30 Євро, але при першій ж можливості зливаєтесь?

Трішки не зрозумів, ви хочете шоби я написав на пляжі BIGor? Та без питань, суму в гривнях ви знаєте, перерахували, я написав.
Фото з ноутом та відкритим форумом finance.ua додам.

Немає 30+30 Євро на подорож в вікенд? Це ж так просто! Але Ви теоретик, що дуже видно з ваших постів.

1. Сума з вас- 50 тис. гривень, яку моя довірена особа перерахує на United24.
2. Це так, шоб ви лишній раз нє звіздєлі на рахунок теоретика.
3. Чи вам слабо?
Water

С нами с: 06.03.12
Благодарил (а): 76 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 03 авг, 2025 20:24

Water писал(а):
  BIGor писал(а):
  Water писал(а):Трішки не зрозумів, ви хочете шоби я написав на пляжі BIGor? Та без питань, суму в гривнях ви знаєте, перерахували, я написав.
Фото з ноутом та відкритим форумом finance.ua додам.

Немає 30+30 Євро на подорож в вікенд? Це ж так просто! Але Ви теоретик, що дуже видно з ваших постів.

3. Чи вам слабо?

Та Ви виходить олігарх :mrgreen: немає ні 30+30 Євро навіть на вікенд, це ж так доступно. І чому я маю фінансувати якихось теоретиків? Чи ви екскортніца? Ще й така дорога, тисяча доларів США.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 03 авг, 2025 21:19

BIGor писал(а):
  Water писал(а):
  BIGor писал(а):Немає 30+30 Євро на подорож в вікенд? Це ж так просто! Але Ви теоретик, що дуже видно з ваших постів.

3. Чи вам слабо?

Та Ви виходить олігарх :mrgreen: немає ні 30+30 Євро навіть на вікенд, це ж так доступно. І чому я маю фінансувати якихось теоретиків? Чи ви екскортніца? Ще й така дорога, тисяча доларів США.

Ви неуважно читаєте, всі гроші підуть на донати. Виж практик? Покажіть ділом, тут не потрібне ваше бла-бла-бла. Чи вам позвіздєть?
Water

С нами с: 06.03.12
Благодарил (а): 76 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 04 авг, 2025 07:41

Water писал(а):
  BIGor писал(а):
  Water писал(а):1. Сума з вас- 50 тис. гривень, яку моя довірена особа перерахує на United24.
3. Чи вам слабо?

Ви неуважно читаєте, всі гроші підуть на донати. Виж практик? Покажіть ділом, тут не потрібне ваше бла-бла-бла. Чи вам позвіздєть?

З якої радості я маю давати гроші якимось теоретикам? Якщо у Вас нема 30+30 Євро - те це ваша проблема, не моя. Чи ви звіздун?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 04 авг, 2025 08:09

Re: Еміграція, заробітчанство

[quote="5878627:Water"][/quote]

2. Я сьогодні не йду в бедронку і не тарюсь на 120зл.

ось так це виглядає зі сторони, і про те що мав на увазі бігор))
BeneFuckTor

С нами с: 21.11.19
Благодарил (а): 284 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 04 авг, 2025 09:36

зворотня сторона мит

flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 04 авг, 2025 09:59

flyman писал(а):

Ну, в мене практично те саме. Лежав вечором на шезлонгу коло басіка, поруч падали яблука з сусідської яблуні (в мене більш п*** сорти), і, думав - нах та робота.
Тільки на відміну від Філіпін все таки треба трохи підкрутмтмсь, бо в них зими немає. За газ платити не треба. Головне спиногризів з шиї пощзпихувати, а то ресурс жеоеть непомірно. А так наявного пасивного доходу достатньо щоб особливо не напружуватись. Як не буде вистачати, завжди можна піти макулатуру, брухт по смітниках позбирати. 😎Головне, що нервова система спокійна.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 04 авг, 2025 10:38

Краткое содержание предыдущего сообщения:

Лежит мужик(М) под пальмой, ест банан, ни о чем не думает. Мимо проходит бизнесмен(Б) и говорит: ты вместо того, чтобы просто так лежать, лучше бы набрал ящик бананов, отнёс на рынок и продал.
М: Зачем?
Б: Затем нанял бы на эти деньги работника, который бы тебе собирал бананы, которые ты бы потом продавал. Затем бы нанял ещё одного и ещё..
М: Для чего?
Б: В итоге ты построил бы большой бизнес, который приносил бы тебе большие деньги, а ты бы лежал под пальмой и ничего не делал.
М: Я и сейчас лежу и ничего не делаю.
Сибарит
Форумчанин року

С нами с: 02.09.15
Благодарил (а): 6540 раз.

136
85
39
2
Сообщение Добавлено: Пн 04 авг, 2025 13:26

Модератор
Модератор Форуму

С нами с: 25.01.06
Благодарил (а): 90 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 06 авг, 2025 03:35

stm писал(а):
  BIGor писал(а):В Ітаілі дуже розвинутий публічний швидкісний транспорт, можна собі жити в Болонії і іздити наприклад в Ріміні на море - найшвидший потяг всього 53 хв., електричкою буде довше - але щось за 10,80 Євро. Мілан - Ріміні 2 години 10 хв.

Ви хоч раз їздили електричкою у Італії? Нью-Йорк метро не єдине на світі з цікавим контингентом )

New-York взагалі місто "з цікавим контингентом".
То що робити? Не жити в ньому?
Залежить від відсотку цього "цікавого" й від локації.
Згадую як на початку 00-х ми зупинилися в одніх знайомих в ближньому НДЖ, а до друзів їздили в південний майже Бруклін. Поверталися п*** ввечері, треба було дістатися кінцевої зупинки А-трейну який йшов на північ Манхеттену скрізь Гарлем й там пересісти на щось накшталт маршрутки, яка йшла з Манхеттену по Вашингтон бридж (він-ж "Джорджик") в НДж.
Й ми не могли після київського метро зрозуміти чого друзі нервують й супроводжують нас.
Потім все стало зрозуміло. Але після "зрозумління" ми не їздимо по таких локаціях де "цікавий контингент".
Наприклад, ми ЖОДНОГО разу не були в Бронксі. Жодного. Й не дуже хочеться. :)
Тож, якщо знати куди не слід сувати носа, то досить небагато "цікавого" можна зустріти.
А так, взагалі, "цікаве" є й в Києві - Мишоловка, Троя, Відрадний тощо.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
  #<1 ... 29002901290229032904 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама