|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 24 жов, 2025 17:46
akurt написав:Ну мабуть це нормальна та традиційна ситуація. Бідні стають біднішими, а багаті - багатшими. Я другий день перебуваю в Анталії (маю тут квартиру). 1. Дивує кількість авто української реєстрації і всі величезні як піраміда Хеопса. Прямо хизуються українські біженці перед турками багатством та марними витратами. Я останній рік мешкав у Франції, то відвик зовсім від авто української реєстрації: за рік бачив тільки один раз і то «маненьке». 2. У порівнянні із Францією життя дешевше, за виключенням цін на «червоне мʼясо» (така ж ціна як у Франції - орієнтир цін 15-18€ кіло) та алкоголя: дивують ціна на вино (від 12€ пляшка і вище) та пиво (майже 100 гривень пляшка). У Франції я по 1,75€ вино не купую, але такі ціни і також є в діапазоні 3…5 € - я купую мінімум по 7€ і як правило прямо з виноробні). А ось риба приємно дивує: у Франції Дорадо не дешевше 17€ кіло, а тут зараз взяв дві штуки 1,5 кіло по 5,5€ кіло. Ну це все із серії, де ж воно жити в наш час краще. Масштаб будівництва нових будинків в Анталіі реально дивує. За рік з нуля поруч зі мною побудували велетенську державну лікарню (ще не здано, але вже будівля готова). Реально вразила Набережна Анталії, всілякі там Монаки та Ніцци нервово курять обабіч: неймовірна краса, такі пальми чудові всі акуратно обрізані, чистота купа кафе на пляжі дуже пристойного вигляду. За рік пляжі стали ширшими: мабуть під час січневих штормів накидало багато гальки. Взяв авто в прокат від Sixt Opel Corsa automatic майже нова (23 000 км) за 20€ на добу. В цілому враження дуже позитивне.
Є чутки що Ізраїль після Гази займеться Турцією, так що краще здихатись тої квартири поки ліра стабільна
-
2587715
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 жов, 2025 17:54
2587715 написав: akurt написав:Ну мабуть це нормальна та традиційна ситуація. Бідні стають біднішими, а багаті - багатшими. Я другий день перебуваю в Анталії (маю тут квартиру). 1. Дивує кількість авто української реєстрації і всі величезні як піраміда Хеопса. Прямо хизуються українські біженці перед турками багатством та марними витратами. Я останній рік мешкав у Франції, то відвик зовсім від авто української реєстрації: за рік бачив тільки один раз і то «маненьке». 2. У порівнянні із Францією життя дешевше, за виключенням цін на «червоне мʼясо» (така ж ціна як у Франції - орієнтир цін 15-18€ кіло) та алкоголя: дивують ціна на вино (від 12€ пляшка і вище) та пиво (майже 100 гривень пляшка). У Франції я по 1,75€ вино не купую, але такі ціни і також є в діапазоні 3…5 € - я купую мінімум по 7€ і як правило прямо з виноробні). А ось риба приємно дивує: у Франції Дорадо не дешевше 17€ кіло, а тут зараз взяв дві штуки 1,5 кіло по 5,5€ кіло. Ну це все із серії, де ж воно жити в наш час краще. Масштаб будівництва нових будинків в Анталіі реально дивує. За рік з нуля поруч зі мною побудували велетенську державну лікарню (ще не здано, але вже будівля готова). Реально вразила Набережна Анталії, всілякі там Монаки та Ніцци нервово курять обабіч: неймовірна краса, такі пальми чудові всі акуратно обрізані, чистота купа кафе на пляжі дуже пристойного вигляду. За рік пляжі стали ширшими: мабуть під час січневих штормів накидало багато гальки. Взяв авто в прокат від Sixt Opel Corsa automatic майже нова (23 000 км) за 20€ на добу. В цілому враження дуже позитивне.
Є чутки що Ізраїль після Гази займеться Турцією, так що краще здихатись тої квартири поки ліра стабільна
В сенсі займеться? В них навіть спільного кордону немає
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8262 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 24 жов, 2025 18:17
Faceless написав:В сенсі займеться? В них навіть спільного кордону немає
Так і з Іраном немає)
-
2587715
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 жов, 2025 19:05
Турецька армія це зовсім не Газа)) Ізраїльська влада не дурачки.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2522 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: П'ят 24 жов, 2025 19:41
2587715 написав:Є чутки що Ізраїль після Гази займеться Турцією, так що краще здихатись тої квартири поки ліра стабільна
Так і зроблю при першій можливості. Вже як бути лОхом, то повним. Цікавий факт на тему «здихатись»: власник сусідньої квартири (двері в двері) змінився. Раніше 2 чи 3 роки мешкали орендарі. Познайомився з новою власницею. Доволі цікаво: громадянка Білорусі. Десь мешкала недалеко від Чернігова через кордон. Мешкала в Туреччині з 2016 року - вийшла заміж за турка - отримала громадянство та розлучилася з турком. Виїхала в Білорусь - пожила трохи - не сподобалося - приїхала в Анталію - пожила у подруги та почала рахувати приблизно так, як багато разів розмірковували на цій гілці: «Що краще: щомісяця приносити в дзьобику грошенята власнику, щоби він пив шампанське «Вдовиця Кліко» - чи ті самі гроші йдуть на власну квартиру?» Ось вона вибрала друге та купила квартиру. Я так зрозумів, що працює віддалено. Не питав я IT-ник вона чи ні. Ось так. Це на тему «здихатись поки ліра стабільна».
-
akurt
-
-
- Подякував: 4048 раз.
- Подякували: 1510 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
6
Додано: П'ят 24 жов, 2025 20:29
akurt написав:Виїхала в Білорусь - пожила трохи - не сподобалося - приїхала в Анталію
Є теорія, що ми візантійці, і що Туреччина - це наша історична земля - тому нам там так добре. І Київ побудований візантійцями до порогів, а не після - тому що ті хто його збудували прийшли знизу по течії. І всі наші історичні проблеми від того що ми живемо не на тій широті до якої пристосовані.
-
2587715
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 жов, 2025 21:17
rjkz написав:не нашел в разумные сроки работу, которую он готов делать, то он пойдет делать ту работу, которая есть
Может оказаться, что работа будет "испепелить до конца дня дюжину автоматических траков". А вообще этот вопрос уже много где обсуждается: кому, собственно, будут раскладывать товары эти автоматические роботы и развозить автоматические траки, если ни у кого не будет денег что-то покупать? Самый интересный ответ, на мой взгляд, такой: заработать можно будет не трудом, а капиталом, но владельцы капитала люди тщеславные, и не удовлетворятся просто тем, что у них "всё есть", им нужны будут люди, у которых "почти ничего нет", чтобы ими командовать и возвышаться над ними. А значит, по-любому придётся как-то содержать армии безработных хотя бы на минимальном физиологическом уровне.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 639 раз.
- Подякували: 511 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 24 жов, 2025 21:53
BIGor написав: akurt написав:В 2023 купив в кредит авто марки КІА для можливості катати дівчат "з вітерцем". Мешкає в 3-к квартирі, яку орендують його батьки
Я би не сказав що це якесь досягнення, авто в Канадах/США в кредит продають навіть бомжам.
Перед окончанием шары с возвратом налога в 7500 баксов, посмотрел что там с теслой. Для того, чтобы стать счастливым обладателем "красненькой машинки" и долга за обесценивающийся пассив, а еще плательщиком страховки, надо было заплатить всего 329 долларов и теслу привезли-бы прямо под дом. Сейчас в новостях было, что Юбер платит бонус таксистам в 4 куе при переходе на электрокар.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8753 раз.
- Подякували: 5527 раз.
-
-
Профіль
-
-
11