Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3093309430953096
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 13:35

Дюрі-бачі написав:
  rjkz написав:
У американской кредитки абсолютно другая идеология нежели у украиской.

З усього написаного я побачив єдину суттєву відмінність: це те, що банки беруть всі проблеми із крадіжкою на себе. Бо в Україні, якщо вкрали дебетку, то вкрали лише суму на ній, а якщо вкрали кредитку - то вкрали весь кредитний ліміт і тепер ти довжен банку + %...

неможливо вкрасти кредитний ліміт )
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 13:46

adeges написав:
  Дюрі-бачі написав:
  rjkz написав:
У американской кредитки абсолютно другая идеология нежели у украиской.

З усього написаного я побачив єдину суттєву відмінність: це те, що банки беруть всі проблеми із крадіжкою на себе. Бо в Україні, якщо вкрали дебетку, то вкрали лише суму на ній, а якщо вкрали кредитку - то вкрали весь кредитний ліміт і тепер ти довжен банку + %...

неможливо вкрасти кредитний ліміт )

Если есть деньги -зачем кредит а если нету то чем его потом выплачивать? отложи покупки на потом...
я помню советскую рассрочку , бесплатную , купили магнитофон ,выплачиваете даже не сами копаясь в буквах а ваш работодатель (бухгалтерия)это делает
Vadim_

Подякував: 629 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 18:52

Vadim_ написав:Я не спорю, каждому своё, если у меня нету денег то я не покупаю а зарабатываю и складываю, а если не заработал то чем тот кредит(уволили , здоровье...) выплачивать?

Ти ж бізнесмен з 93 року, ти не знаєш як з грошей зробить гроші? Ти продаєш чи покупаєш?
На своєму прикладі можу розписать як, але ти ж бізнесмен, знаєш як гроші заробить на нову клаву.
UPD: Якщо у тебе бізнес, то звідки тебе уволілі?
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 249 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 18:57

Vadim_ написав:Если есть деньги -зачем кредит

У тебе бізнес, багато грошей, дуже багато, всі гроші у обороті, сьогодні клаву купить нема за шо, який вихід, якщо є кредитка?
Ще банки для бізнесу іноді дають безвідсотковий овердрафт десь на 45 днів, за ці дні у мене цей овердрафт 2 рази обертався, чому-б й ні, лишніми гроші ніколи не бувають, особливо у бізнесі, який працює.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 19:14

Water написав:

У тебе бізнес, багато грошей, дуже багато, всі гроші у обороті, сьогодні клаву купить нема за шо, який вихід, якщо є кредитка?
Ще банки для бізнесу іноді дають безвідсотковий овердрафт десь на 45 днів, за ці дні у мене цей овердрафт 2 рази обертався, чому-б й ні, лишніми гроші ніколи не бувають, особливо у бізнесі, який працює.

Це не андроїдний колайдер, можна и с карманов достать...
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 19:17

Vadim_ написав:
  Water написав:

Це не андроїдний колайдер, можна и с карманов достать...

Можна, якщо є кармани.
Андронний. Це не від Intel, це від Core.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 19:37

Water написав:Це не андроїдний колайдер, можна и с карманов достать...
Можна, якщо є кармани.
Андронний. Це не від Intel, це від Core.

всё равно не могу догнать этого , на чём зарабатывают или это реклама, под прикрытием ?
Vadim_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 19:40

Faceless написав:
Vadim_ написав:
  Faceless написав:Бо гроші завтра дешевше ніж гроші сьогодні

подожди до завтра
Ясно, ваше розуміння бізнесу в 93 так і залишилося

В 93-ому а ще краще в 92-му кредит це був майже як подарунок долі. В 93-ому осінню курс почав укріплятись пізньою осінню всупереч попередній поведінці, тоді так уже і банки брали 28% в місяць за користування і курс раптом укріпився, було боляче.
Але по кредиткам у нас можливо навіть моментами кращі можливості як за бугром, зокрема не впевнений, що можна купляти якісь державні дохідні папери там, краще за кешбек, який також трохи тішить.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1147 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Сер 24 гру, 2025 19:47

Water написав:

В тему я про ОВДП народ рримудряється купити ОВДП і в грейс періоді потримати і продати з наваром.
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 291 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 3093309430953096
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt, Investor_K, Vadim_ і 2 гостей