|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 02 січ, 2026 18:04
BIGor написав: Vadim_ написав:І як не є тут погано ,тут , мы не с.еба лись
Можливо ти вищий сорт і ти непризовний, тому тобі і так кошерно жити при війні? Не думав про це?
я ?, сам стригу газон газонокосилкой и копаю огород лопатой , вы всё читаете или только по диагонали между строк выборочно?, посмотрите на эту женщину и музыку , может успокоетесь
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 634 раз.
- Подякували: 517 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 19:14
Vadim_ написав: BIGor написав: Vadim_ написав:І як не є тут погано ,тут , мы не с.еба лись
Можливо ти вищий сорт і ти непризовний, тому тобі і так кошерно жити при війні? Не думав про це?
я ?, сам стригу газон газонокосилкой и копаю огород лопатой , вы всё читаете или только по диагонали между строк выборочно?
Висновок: скоріше всього Ви старий пи**.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 1901 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 02 січ, 2026 19:19
BIGor написав:Висновок: скоріше всього Ви старий пи**.
да , я не молод и седой, но можем сделать забег от базы ДПС (где я занимался академической греблей) до Салюта и обратно,которых нету если задонатите на ЗСУ 1000 баксов , сделаю видео как я копаю огород
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 02 січ, 2026 19:30, всього редагувалось 2 разів.
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 19:22
Vadim_ написав: BIGor написав:Висновок: скоріше всього Ви старий пи**.
да , я не молод и седой, если задонатите не ЗСУ 1000 баксов , сделаю видео как я копаю огород
Ну так ви собі заробили на життя, нащо пхати свою пропаганду успішного успіху в тему Еміграція, заробітчанство?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 1901 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 02 січ, 2026 19:29
BIGor написав: Vadim_ написав: BIGor написав:Висновок: скоріше всього Ви старий пи**.
да , я не молод и седой, если задонатите не ЗСУ 1000 баксов , сделаю видео как я копаю огород
Ну так ви собі заробили на життя, нащо пхати свою пропаганду успішного успіху в тему Еміграція, заробітчанство?
де я пхаю и шо? заробив трохи , не вкрав , были планы эмиграции , 25 лет назад, потом ещё несколько раз, но шо то держало
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 19:46
BIGor написав: flyman написав: BIGor написав:[ Просто парадайз якийсь, халва-халва-халва. От тільки чого ти постійно сидиш в темі Еміграція, заробітчанство якщо все так разпрекрасно?
не постійно, а час від часу заглядаю тому що в мене був (і є план) жити в теплу пору десь тут, а коли в північній півкулі холодна пора року, десь там, як варінт на Філіпінах чи іншій ПСА, можливо Пд.Америка Це як житло на КРЖН і дача. Але трошки по іншому.
Класний план, філіпінську вже почав вчити?
Кожні півроку квиток на Філіппіни і назад? Це кілька тисяч доларів на рік тільки на квитки? Так і буде у халамидника, який на новорічний стіл поклав просто подвійну норму горіхів з міського парку. І 0.5 зіберта по акції. Навіть Ізольді павлівні не купив НР подарунок за 18 грн
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2556 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: П'ят 02 січ, 2026 19:53
Hotab написав:Навіть Ізольді павлівні не купив НР подарунок за 18 грн
а зачем? "ГОРЯЧИЙ"! это все решает)))
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 933 раз.
- Подякували: 1462 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 02 січ, 2026 20:56
BIGor написав: Vadim_ написав:І як не є тут погано ,тут , мы не с.еба лись
Что вы,пан Бигор, как вы могли подумать такое? Вадим честный ухилянт,как и все мы здесь, кроме ветеранов и вийськовых. И это добавляет лишь веса его словам, представляете как ему тяжело, его жизнь каждый день висит на волоске-дроны,ракеты,ТЦК, а он все терпит ради любимой Украины и даже делает ремонт в новостройке, хотя за те 30-40 тонн его бы вывезли какие-то зловмысники в ту же Польшу (хотя могли бы и в Тисе притопить,что тоже верно).
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 січ, 2026 21:08
Господар Вельзевула написав: BIGor написав: Vadim_ написав:І як не є тут погано ,тут , мы не с.еба лись
Что вы,пан Бигор, как вы могли подумать такое? Вадим честный ухилянт,как и все мы здесь, кроме ветеранов и вийськовых. И это добавляет лишь веса его словам, представляете как ему тяжело, его жизнь каждый день висит на волоске-дроны,ракеты,ТЦК, а он все терпит ради любимой Украины и даже делает ремонт в новостройке, хотя за те 30-40 тонн его бы вывезли какие-то зловмысники в ту же Польшу ( хотя могли бы и в Тисе притопить,что тоже верно).
нет, не тяжело , важко хлопцям у окопі злой вы или мне показалось 
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-