Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
slonomag написав:Глянул их погоду, это же ппц: от -10 до 0 сейчас, дождь/снег (мряка под ногами наверное по колено) и тучи на все 10 дней вперед что синоптик выдает... Ну так, для сравнения, у меня +20 сейчас и солнышко светит ) Так что даже хз что там за туризм такой... Ну может там и правда ИТ конторы какие-то жирные сидят, и тянут цены вверх.
У нас працює хлопець з Андалусії. Вивчився там, але нормальної роботи в Іспанії так і не знайшов. А в Польщі навіть шукати не треба - HR самі за руки хватають. Зараз поїхав на свята до батьків, сидить там у теплому светрі, бо опалення в будинку немає.
Ну Андалусия да, холоднее. Хотя если норм дом, то кондер решает проблему.
Ну и работа - это конечно слабое место Испании. Страна для тех кому за 35 - успели набить какой-то опыт и могут позволить себе работать на удаленке, желательно не на испанскую контору. Спасибо ковиду - даже не ИТ профессии теперь это умеют.
M-Audio написав:Батареї люблять повільне заряджання і повільне розряжання. Так вони менше зношуються, краще тримають заряд і витримують більше циклів. Швидке заряджання на телефоні взагалі якийсь нонсенс. Поставте заряджатись на ніч, і до ранку він в будь-якому темпі буде вже заряджений. А якщо вам треба впродовж дня його підзаряджати, то ви просто неправильний телефон під свої потреби обрали.
Якраз в темі переселенців і заробітчан, коли більшість часу рухаєшся по незнайомому місту з навігатором, перекладачем і т.д. (не існує смартфона, який би в такому режимі витримав хоча б 16 годин) можливість швиденько підзарядити смартфон надзвичайно важлива.
Та зараз і в Україні і в Берліні, враховуючи блек аути, теж дуже важлива швидка зярядка. Це я свого часу зекономив на павер-банку (74 Вт*год, а заряджається максимум 18 Вт, від нього S25U заряджається 15 Вт, а 1+6T - взагалі зі швидкістю 5 Вт...) і тільки тепер зрозумів чому не треба таке купувати...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 09 січ, 2026 16:00, всього редагувалось 4 разів.
Gastarbaiter написав:У нас працює хлопець з Андалусії. Вивчився там, але нормальної роботи в Іспанії так і не знайшов. А в Польщі навіть шукати не треба - HR самі за руки хватають. Зараз поїхав на свята до батьків, сидить там у теплому светрі, бо опалення в будинку немає.
Зараз з роботою в Польщі ж***, навіть ІТ, дивно що не читаєте новин
Według danych resortu pracy, na koniec grudnia 2025 r. liczba osób bezrobotnych zarejestrowanych w urzędach wzrosła do 888,6 tys. – o 15,0 tys. osób więcej niż w poprzednim miesiącu, a o 102,5 tys. więcej niż w końcu poprzedniego roku
І це притому, що населення скоротилось на 170 тис.
Не помітив. Мені періодично приходять пропозиції. І це в мене навіть немає цього "в активному пошуку".
Gastarbaiter написав:У нас працює хлопець з Андалусії. Вивчився там, але нормальної роботи в Іспанії так і не знайшов. А в Польщі навіть шукати не треба - HR самі за руки хватають. Зараз поїхав на свята до батьків, сидить там у теплому светрі, бо опалення в будинку немає.
Зараз з роботою в Польщі ж***, навіть ІТ, дивно що не читаєте новин
Według danych resortu pracy, na koniec grudnia 2025 r. liczba osób bezrobotnych zarejestrowanych w urzędach wzrosła do 888,6 tys. – o 15,0 tys. osób więcej niż w poprzednim miesiącu, a o 102,5 tys. więcej niż w końcu poprzedniego roku
І це притому, що населення скоротилось на 170 тис.
Не помітив. Мені періодично приходять пропозиції. І це в мене навіть немає цього "в активному пошуку".
Сьогодні перебуваю в шкурі киян, дніпровців та львівʼян: сиджу без електрики. Природні катаклізми оволоділи Європою: десь шалені снігопади, десь - як на півночі Франції у Нормандії - урагани. Вдень дійшов ураган до півдня Франції: просто шалений вітер. У сусіда завалило дуб, якому більше 100 років. Потім зникла електрика. Вже немає більше 3-х годин. Звʼязався з мерією міста: знають про проблему. Через годину приїхала аварійна бригада. Трохи поспілкувався: виявили обрив дротів лінії передач трьох фаз. Ну хоч легше стало. На цю біду - за досвідом українців - маю EcoFlow. Запалив камін. Тепло. Дрова в мене заготовлені з літа. Тут майже 18:00 - ще на вулиці світло… Панове українці: тримайтеся. Як я зрозумів, французькі електрики зовсім телепні: вже більше 4-х годин не можуть відновити електроживлення! Це при тому, що ніхто по них не випускав «Орєшнік»…
Сьогодні перебуваю в шкурі киян, дніпровців та львівʼян: сиджу без електрики. Природні катаклізми оволоділи Європою: десь шалені снігопади, десь - як на півночі Франції у Нормандії - урагани. Вдень дійшов ураган до півдня Франції: просто шалений вітер. У сусіда завалило дуб, якому більше 100 років. Потім зникла електрика. Вже немає більше 3-х годин. Звʼязався з мерією міста: знають про проблему. Через годину приїхала аварійна бригада. Трохи поспілкувався: виявили обрив дротів лінії передач трьох фаз. Ну хоч легше стало. На цю біду - за досвідом українців - маю EcoFlow. Запалив камін. Тепло. Дрова в мене заготовлені з літа. Тут майже 18:00 - ще на вулиці світло… Панове українці: тримайтеся. Як я зрозумів, французькі електрики зовсім телепні: вже більше 4-х годин не можуть відновити електроживлення! Це при тому, що ніхто по них не випускав «Орєшнік»…
То ви наслухалися дурні від вашого товариша, який під синагогою Дніпра збирає пожертву. На мацу. Я останній рік - навіть більше - мешкаю в Європі і нічого не приховую. І ніколи не приховував. До цього мешкав в Анталії, де в вересні 2017 році за 50 000$ купив двокімнатну квартиру, все «під ключ». Ще й з плавальним басейном. То не мій стиль: обманювати. То вас хтось все життя обманював. А я «не при тех делах» на вашому дніпровському жаргоні.
akurt написав:То ви наслухалися дурні від вашого товариша, який під синагогою Дніпра збирає пожертву. На мацу. Я останній рік - навіть більше - мешкаю в Європі і нічого не приховую. І ніколи не приховував. До цього мешкав в Анталії, де в вересні 2017 році за 50 000$ купив двокімнатну квартиру, все «під ключ». Ще й з плавальним басейном. То не мій стиль: обманювати. То вас хтось все життя обманював. А я «не при тех делах» на вашому дніпровському жаргоні.