|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 10 січ, 2026 05:00
Практично всі будинки в Туреччині - це житловий комплекс, до складу якого входить на прибудинковій території як парковка для авто, так і плавальний басейн для мешканців будинку. Плавальний басейн як правило функціонує з 1 червня по 1 жовтня.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4107 раз.
- Подякували: 1525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Суб 10 січ, 2026 08:42
akurt написав:Практично всі будинки в Туреччині - це житловий комплекс, до складу якого входить на прибудинковій території як парковка для авто, так і плавальний басейн для мешканців будинку.Плавальний басейн як правило функціонує з 1 червня по 1 жовтня.
живут же капиталисты(с) голосом Шарикова 
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 638 раз.
- Подякували: 523 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 10:23
akurt написав:Практично всі будинки в Туреччині - це житловий комплекс, до складу якого входить на прибудинковій території як парковка для авто, так і плавальний басейн для мешканців будинку. Плавальний басейн як правило функціонує з 1 червня по 1 жовтня.
В Штатах уже дома без бассейнов часто стоят дороже чем с бассейнами. Люди уже за полвека наигрались в бассейны и пришли к выводу, что это все ребячество. Дорого обслуживать, постоянно ломаются насосы и фильтра, 2-я по статистике причина летальных несчастных случаев, 1-я - ДТП
-
2587715
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 10:28
akurt написав:Еміграція, заробітчанство News from France Сьогодні перебуваю в шкурі киян, дніпровців та львівʼян: сиджу без електрики. Природні катаклізми оволоділи Європою: десь шалені снігопади, десь - як на півночі Франції у Нормандії - урагани. Вдень дійшов ураган до півдня Франції: просто шалений вітер. У сусіда завалило дуб, якому більше 100 років. Потім зникла електрика. Вже немає більше 3-х годин. Звʼязався з мерією міста: знають про проблему. Через годину приїхала аварійна бригада. Трохи поспілкувався: виявили обрив дротів лінії передач трьох фаз. Ну хоч легше стало. На цю біду - за досвідом українців - маю EcoFlow. Запалив камін. Тепло. Дрова в мене заготовлені з літа. Тут майже 18:00 - ще на вулиці світло… Панове українці: тримайтеся. Як я зрозумів, французькі електрики зовсім телепні: вже більше 4-х годин не можуть відновити електроживлення! Це при тому, що ніхто по них не випускав «Орєшнік»…
Скільки рента за садибу з каміном у Франції зара?
-
2587715
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 11:17
2587715 написав: akurt написав:Практично всі будинки в Туреччині - це житловий комплекс, до складу якого входить на прибудинковій території як парковка для авто, так і плавальний басейн для мешканців будинку. Плавальний басейн як правило функціонує з 1 червня по 1 жовтня.
В Штатах уже дома без бассейнов часто стоят дороже чем с бассейнами. Люди уже за полвека наигрались в бассейны и пришли к выводу, что это все ребячество. Дорого обслуживать, постоянно ломаются насосы и фильтра, 2-я по статистике причина летальных несчастных случаев, 1-я - ДТП
Ну у меня бассик. За 12 лет 3 раза менял песок в фільтре с 1500 грн за раз. И на сезон идёт 6-7 таблеток хлора. Пусть ещё гривен 700.Ну весной подклеиваю отвалившиеся от морозов мозаики. Итого, не считая електрики, аж тыща с копейками гривен за сезон.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 291 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 11:19
akurt написав:Еміграція, заробітчанство News from France Сьогодні перебуваю в шкурі киян, дніпровців та львівʼян: сиджу без електрики. Природні катаклізми оволоділи Європою: десь шалені снігопади, десь - як на півночі Франції у Нормандії - урагани. Вдень дійшов ураган до півдня Франції: просто шалений вітер. У сусіда завалило дуб, якому більше 100 років. Потім зникла електрика. Вже немає більше 3-х годин. Звʼязався з мерією міста: знають про проблему. Через годину приїхала аварійна бригада. Трохи поспілкувався: виявили обрив дротів лінії передач трьох фаз. Ну хоч легше стало. На цю біду - за досвідом українців - маю EcoFlow. Запалив камін. Тепло. Дрова в мене заготовлені з літа. Тут майже 18:00 - ще на вулиці світло… Панове українці: тримайтеся. Як я зрозумів, французькі електрики зовсім телепні: вже більше 4-х годин не можуть відновити електроживлення! Це при тому, що ніхто по них не випускав «Орєшнік»…
Дивлюсь зранку приїхала до сусіда газова служба. Спочатку не міг зрозуміти, але бачу що бігають з будівельним феном на вулиці гріють трубу. Видно конденсат десь замерз.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 291 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 10 січ, 2026 12:30
2587715 написав: akurt написав:Практично всі будинки в Туреччині - це житловий комплекс, до складу якого входить на прибудинковій території як парковка для авто, так і плавальний басейн для мешканців будинку. Плавальний басейн як правило функціонує з 1 червня по 1 жовтня.
В Штатах уже дома без бассейнов часто стоят дороже чем с бассейнами. Люди уже за полвека наигрались в бассейны и пришли к выводу, что это все ребячество.
Ви продовжуєте таксувать на газовому корейці в США та взимку замість Єгипту відпочивать на морі в Альпах? Схоже новий рік ва владівостокє удался, та з вашими дописами в нас цей рік теж буде цікавий. Спитав знайому, в них нема басейну, але з її слів, будинки з басейнами коштують дорожче. Та на них великий попит. Дорого обслуживать, постоянно ломаются насосы и фильтра
Це може проблема ва владівостокє, в USA такої проблеми не існує. бассейны 2-я по статистике причина летальных несчастных случаев, 1-я - ДТП
Отруєння (передозування) 100 304 Найчастіше — опіоїди, зокрема фентаніл Падіння 47 026 Особливо серед людей похилого віку Дорожньо‑транспортні пригоди ~46 000 Третя за поширеністю причина Інші (утоплення, пожежі, удушення) десятки тисяч Менша частка
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 12:35
Bolt написав: akurt написав:Еміграція, заробітчанство News from France Сьогодні перебуваю в шкурі киян, дніпровців та львівʼян: сиджу без електрики. Природні катаклізми оволоділи Європою: десь шалені снігопади, десь - як на півночі Франції у Нормандії - урагани. Вдень дійшов ураган до півдня Франції: просто шалений вітер. У сусіда завалило дуб, якому більше 100 років. Потім зникла електрика. Вже немає більше 3-х годин. Звʼязався з мерією міста: знають про проблему. Через годину приїхала аварійна бригада. Трохи поспілкувався: виявили обрив дротів лінії передач трьох фаз. Ну хоч легше стало. На цю біду - за досвідом українців - маю EcoFlow. Запалив камін. Тепло. Дрова в мене заготовлені з літа. Тут майже 18:00 - ще на вулиці світло… Панове українці: тримайтеся. Як я зрозумів, французькі електрики зовсім телепні: вже більше 4-х годин не можуть відновити електроживлення! Це при тому, що ніхто по них не випускав «Орєшнік»…
Дивлюсь зранку приїхала до сусіда газова служба. Спочатку не міг зрозуміти, але бачу що бігають з будівельним феном на вулиці гріють трубу. Видно конденсат десь замерз.
Знаєш чому "там" не побачиш як французські ліквідатори аварій на газових магистралях низького тиску бігають з фенами? Подумай.
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:25
Water написав:Спитав знайому, в них нема басейну, але з її слів, будинки з басейнами коштують дорожче. Та на них великий попит.
Бреше Water написав:Отруєння (передозування) 100 304 Найчастіше — опіоїди, зокрема фентаніл Падіння 47 026 Особливо серед людей похилого віку
Падіння якраз у басейни, чи через воду на підлозі біля басейну. В Британії басейнів нема майже - не тому що холодно, а тому що найдасвідченіші домовласники в світі
-
2587715
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 січ, 2026 13:39