Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:Кстати, я речь "Великого" не слушал, но это правда, что он в немецкоязычном Давосе сказал, что "если-бы не Америка, тто вы говорили-бы на немецком"?
Да, сказал что-то такое. За точность не ручаюсь, но было.
akurt написав:Ну реально особливості еміграції: хлопчина полетить «на крилах любові» в ту країну, в якій ніколи не був, мови якої не знає та до людини, яку реально ніколи не бачив - свого роду «віртуальна дівчина». Родзинка на тортику: за попередніми даними вона не українка, і не француженка… От цікавий може бути квест… або «детектива»…
Хто потім і де буде його шукать?
Ліон — дівчина заманила 18‑річного хлопця в засідку (2022) 18‑річний хлопець познайомився з дівчиною у Snapchat. Вона запросила його «до себе». Коли він прийшов, на нього напали троє хлопців.
Монпельє — дівчина заманила молодого чоловіка, щоб його викрали та пограбували (2021) Молодий чоловік познайомився з дівчиною в Instagram. Вона запросила його «в гості».
Страсбург — дівчина заманила молодого чоловіка в квартиру, де його утримували (2020) Хлопець познайомився з дівчиною в застосунку Lovoo. Вона запросила його «до себе».
Ніцца — дівчина заманила 19‑річного хлопця, щоб його викрали заради викупу (2019) Дівчина познайомилася з 19‑річним хлопцем у Tinder.
Шо потрібно зробить: 1. Зняти готель десь приблизно у цьому місці, "дівчині" не казать саме де, на зустріч приїхать таксі, або громадським транспортом. 2. Зустріч десь у кафе або парку, або парк-кафе, не більше, головне до "дівчини" додому не йти ни в якому випадку, парк-кафе-власний отель крапка 3. Хтось має доступ до координат, де знаходиться хлопець, він постійно на зв`язку, якщо під час "зустрічі" клієнт пощез- довірена особа пише заяву сюди: masecurite.interieur.gouv.fr 4. Від мене особисто- дятел.
rjkz написав:Кстати, я речь "Великого" не слушал, но это правда, что он в немецкоязычном Давосе сказал, что "если-бы не Америка, тто вы говорили-бы на немецком"?
Да, сказал что-то такое. За точность не ручаюсь, но было.
Пане Water - я вам поставив «плюс» - геніальні правильні думки. Вже передав батькам Romeo інструкцію.
Я зараз спробую знайти вам тези виступу президента - з американської преси. Там дійсно він сказав, звертаючись до «захисників України» з боку європейських імпотентів, що вони самі повинні думати про безпеку Європи, а не чекати чергових вливань від США і що по великому рахунку - і це практично правда - згадати «Другий фронт» та гігантські поставки техніки за “Land lease” через Іран - і не тільки - якби не США, то всі вони б зараз говорили німецькою мовою. Можливо образливо, але правда. До речі: у порушення умов Land Lease Agreement ніхто американцям НЕ повернув ні гроші. Ні поставлену техніку.
З американської преси цікаві місця великого виступу: 1. «Ми, мабуть, нічого не отримаємо, якщо я не вирішу застосувати надмірну силу та міць, де нас, чесно кажучи, буде неможливо зупинити», – сказав президент. «Але я цього не зроблю, добре». Трамп також зазначив, що Гренландія є частиною Північної Америки, очевидно, посилаючись на доктрину Монро, щоб стверджувати, що вона належить до сфери впливу США.
Він припустив, що данці тепер стоять перед вибором: «Ви можете сказати «так», і ми будемо дуже вдячні, або ви можете сказати «ні», і ми пам’ятатимемо».
2. Трамп розпочав свою промову з потужного послання до європейських лідерів. Як і в попередні роки, він розкритикував європейські країни за їхню енергетичну політику та значну залежність від відновлюваних джерел енергії, таких як енергія вітру. Він також висловив стурбованість щодо культурних змін та масової міграції.
«Деякі місця в Європі навіть не впізнавані, чесно кажучи, вже не впізнавані», – сказав Трамп.
«І я люблю Європу, і я хочу бачити, як Європа розвивається добре, але вона рухається не в правильному напрямку».
3. Трамп розхвалював річні економічні досягнення своєї адміністрації, вказуючи на зниження інфляції та сильне економічне зростання. «За один рік наш порядок денний призвів до трансформації, якої Америка не бачила понад 10 років», – сказав президент у своїй промові в Давосі.
Ну і про німецьку мову для європейців:
Агенція ВВС 22 січня виклала це так: 21 January 2026 "Without us, right now you'd all be speaking German," President Donald Trump told his audience at the World Economic Forum in the Swiss Alps on Wednesday.
Миша-клиент написав: Поездил в ноябре по задворкам Киевской обл., граничащим с Полтавской-Черниговской областями. Что продавалось - или давно заброшенные недострои, или - покинутые развалюхи (и те, и те - по до-карантинным неадекватным ценам). Поспрашивал у двух теток с сельсоветов: говорят, что ВПО повыметали все более-менее приличное (готовое для проживания) по более-менее адекватным ценам. (При том, что строиться или даже затевать ремонт - нереально, кем?!; ближе к Киеву - цены уже неподъемные, коттеджи, многие продают для выезда). Так что, наверное, №2.
Акурта не читаю кроме как если не увижу что-то в цитатах других форумчан. Про морозы - правда. В НЙ сейгодня холодно, хотя и не настолько.около 10 мороза. Но как это связано с покупкой собственного жилья - ума не приложу. Это что, у кого нет собственного жилья - под мостом ночуют? Мне тепло и уютно в арендной квартире. И лендлорда головная боль делать все чтобы в моей квартире было тепло. В то время как мои друзья сами должны думать о тепле СВОЕГО дома.
В Минеаполисе вчера ІСЕ ещё мужика вроде какого-то застрелили?!
Да, это уже становится привычным делом. Это третий случай стрельбы айс по людям в Миннеаполисе и второе убийство. В первом случае расстреляли женщину за рулем, гражданку США, вдову погибшего в Афганистане военного летчика, мать 6-летнего ребенка. 2 пули через лобовое стекло и 3-я вдогонку. Потом ранили какого-то иммигранта, теперь этого. На видео видно, что он снимает на телефон, его оттесняют, потом толпа айс валит его на землю и человек 6 начинают его метелить. Потом кто-то из них его пристреливает, они все отпрыгивают и врассыпную. Потом приписывают ему, что у него при себе чуть-ли не танк был спрятан под одеждой. По первому убийству.