Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
За повідомленнями української діаспори в Анталії - почав прибувати народ і прибувати. 90% - жінки. Вже лунають питання про те, як купити квартиру ціною орієнтовно 60 000$.
В середині листопада я виставляв тут на форумі повідомлення про чудову - як на мене - акцію української діаспори в Аланіі (трохи більше 100 км від Анталії вздовж моря). Наші українці організували такий собі «пул» квартир, числом 20, які можуть здати всім бажаючим «на зимові місяці» за ціною в 250€ на місяць.
Я через декілька днів видалив той допис, щоби не отримувати каміння в свою адресу. Типу реклама. Мені не дуже треба.
Але дехто скористався: голова аланійськоі діаспори говорив, що на 1 січня ще було 3 квартири. Одну з квартир взяла в оренду моя однокласниця. Мої аргументи були такими: - Ірино! Ви з чоловіком в Україні здаєте українцям 6 (шість) квартир. Ночами сидите в підвалі. - Якого масштабу повинно бути жлобство, щоби економити 250€ на місяць із отриманої виручки?
Так що вказане існує, інколи в цікавих, а інколи в жахливих формах…
За повідомленнями української діаспори в Анталії - почав прибувати народ і прибувати. 90% - жінки. Вже лунають питання про те, як купити квартиру ціною орієнтовно 60 000$. …
та фигня не открывал даже если там американские айтишники - то да, их замещают в пользу более дешевых локаций, даже Украины думаю Балканы станут Европейским Бангалором, усилившись притоком украинской крови, в смысле мозгов
Bolt написав:А де взяти 60 кує, питання не стоїть?! 😎
В украинском ИТ в котором "уже полная ж***" (ну реально хуже чем в 2021) скирдуется за год-полтора, даже без флайменовских самоистязаний
За останній місяць отримав 3 повідомлення від рекрутерів з пропозиціями вакансій. Шукають FP&A Manager/Supervisor/Senior analyst. Зарплати, звісно, не такі, як в американській айтішешці, але для наших краківських іпєнєй більш-менш пристойні. Не розглядаю, бо усюди хочуть, щоб до офісу принаймі кілька днів на тиждень приїздив. Та й знайти компанію, де будуть зі зрозумінням відноситися до мого вільного графіку, теж може бути не дуже легко. Тож обираю залишитися з меншою з/п, але спокійно спати до 10-ї і потім пити каву до 12-ї.
Gastarbaiter написав:За останній місяць отримав 3 повідомлення від рекрутерів з пропозиціями вакансій. Шукають FP&A Manager/Supervisor/Senior analyst. Зарплати, звісно, не такі, як в американській айтішешці, але для наших краківських іпєнєй більш-менш пристойні. Не розглядаю, бо усюди хочуть, щоб до офісу принаймі кілька днів на тиждень приїздив. Та й знайти компанію, де будуть зі зрозумінням відноситися до мого вільного графіку, теж може бути не дуже легко. Тож обираю залишитися з меншою з/п, але спокійно спати до 10-ї і потім пити каву до 12-ї.
Саме для таких дописів та дій і існує ця гілка. Еміграція. Заробітчанство…
«Шеф, все пропало!» це на інших гілках. І то…
Найбільш цікавим є співставлення безумовного лідера цього форуму по кількості дописів - майже 500 000 (!) дурноголових пустопорожніх дописів від автора всесвітньо відомого проєкту «Оточити каваліра трьома іржавими кийками» - до позитивних інформативних дописів вище.
Чи є проблеми? Куди ж без них… Сьогодні мені зіпсувало настрій повідомлення з Німеччини. Це наслідки війни…
За тиждень до жахливої війни зовсім нормальний чоловік привозить авіарейсом з України в Анталію, де я тоді мешкав, жінку та дочку: «Береженого Бог береже!» Сам відлітає назад в Україну завершити якісь дрібні справи. То був останній авіарейс. Чоловік залишився в Україні, спочатку став волонтером - а потім пішов в ЗСУ. Де зараз і перебуває…
Жінку та дочку «підхопила» наша українська діаспора: надали в тимчасове користування 3-к квартиру відсутнього тимчасово українського моряка (за узгодженням з ним), допомогли з оформленням картки ВНП в Туреччині.
Час йшов - війна, яка повинна була закінчитися через 2-3 місяця (підтверджую: саме так думали всі, хто прибував в 2022 році в Анталію) - не закінчувалася. Ніяк не закінчувалася…
Жінка з подружжя періодично відвідувала чоловіка в Києві. Були великі витрати на продиття та на транспорт…
Випадково опинилася - після Анталії - в ЄС. На диво в ЄС жінку українського воїна з дитиною прийняли краще, ніж в «нейтральній» Туреччині: житло, матеріальна допомога…
А з чоловіком розлучилися. Не знаю хто тут винний, і чи винний чоловік в тому, що знайшов собі в Києві іншу…
Я пригадав себе у віці 21 рік: купив залізничний квиток та приїхав дуже далеко - це був доступний в ті роки Кавказ - на побачення до дівчини. Українки жили тоді теж не тільки в Україні… Все було добре, але при розлученні на залізничному вокзалі через тиждень я подумав: вже все «не те», і «все не так».
Любов не існує на відстані.
Я це на собі відчув. То в романах існує. Остання історія - тому підтвердження.
Сьогодні повідомили, що теоретично з України виїхало півмільйона українських хлопців за останні 6 місяців. Це генофонд нації. Біда. Біда. Біда… Одна надія: зустрінуть ці українські хлопці за кордоном саме таких українських дівчат, як дочка моєї знайомої … Справжні кияни. Зберігають в Києві квартиру… Не здають.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 28 січ, 2026 23:19, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Я просто завжди реально дивлюся на речі. Якщо доля українського гвардійця, якого алкаш задавив дорогою автівкою на блок-посту, або доля 4-х розстріляних сьогодні українських поліцейських є далекою та не цікавою, то це одне. Якщо доля нікому не відомого порушника закону, який загинув на іншому боці Земної кулі неймовірно цікава та важлива - то це зовсім інше.
З цього приводу дуже влучно відповів наш колишній українець, а зараз вже громадянин США, пан Тарас, який мешкає в столиці штату Каліфорнія. Він сказав сьогодні приблизно так: - дійсно, загиблий за законом штату мав право вийти на вулицю із зброєю; - коли людина із зброєю виходить не просто на вулицю, а для того, щоби прийняти участь у демонстрації та чинити опір поліції - то він повинен розуміти наслідки своєї дії. ПОВИНЕН РОЗУМІТИ. Наслідки. Знати, з ким можна жартувати. Попередньо спитати в офіцера, чи хоче він жартувати.
В минулому році, коли я був в серпні у відряджені в Силіконовій долині, мені надали в користування авто - при цьому провели інструктаж приблизно такого змісту: - якщо зупинить поліція, то обовʼязково обидві руки покласти на кермо і в ніякому разі ці дві свої руки не відривати від керма без дозволу та безпосередньої команди поліцейського. - стріляти буде без попередження.
Бачте, як все просто… і не треба бути трампістом. Просто треба памʼятати, що «Закон є суворим, але він - закон!»
akurt написав:А у Вас особисто в чому сподівання на листопадові вибори? Нові 350 000 000 000 $ дадуть?
ну як мінімум перестануть грати на руку нашим ворогам.
По другому пункту, закон як би є, там де його немає, чомусь жити не хочеться. Ось і омерика здає свої гайки потроху, процес вже безповоротний. Питання тільки мої діти будуть вчити китайську чи вже онуки)
Насчет не то чтобы закона, а Закона. И не просто Закона, а самого главного Закона США, а именно части Конституции США, входящих в 10 поправок, известных как Билль о Правах, в исполнении дяди Миши, простого американского мультимиллионера, владельца и основателя первой в США школы тестировщиков.