Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ой, панове, не знаю: в Китаї не бував і не тягне якось. Одні приятелі до Анталії мешкали саме в Китаї. Регіон не памʼятаю - неподалік від якогось моря - сказали, що весь час воняло так, що вони не витримали та втекли…
Але, як говорив один класик: «В жизни всегда есть место подвигам!» Він, правда, дуже погано жив та погано життя закінчив, незважаючи на надану можливість жити в «Золотій клітині»…
P.S. В мне на подвірʼї зацвів абрикос та слива… В Китай ну зовсім не тягне…
Востаннє редагувалось akurt в Вів 17 лют, 2026 14:04, всього редагувалось 2 разів.
Bolt написав:Чувак до успіху йде, скирдуючи по 3-4 кує /міс Доставка На оренді кімнати економить 1, 5кує/міс. Машина обладнана екофлоу з електро плиткою та мініхолодосом.
TUR написав:Vadim_ так засада то в чём? Большинству граждан других стран виза в Китай не нужна. Для наших - тоже не нужна если находиться до 10 дней и с умом составить маршрут
засада в том что визу надо оформлять в третьей стране, лично, а это туда назад без конкретики сроков и расходы Вы представляете?
на десять дней за тридевять земель? , за 10 лет в гости на Родину очень мало ...
Я все это знаю. И визу не обязательно лично оформлять... Но лично проще. Оформляется она за 3-5дней. Просто раньше на эти дни приехать надо
тоесть , поехать в Польшу на неделю? я не раз бывал в консульстве в Киеве , сам не сам -гроші. Я без претензий к Вам