Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3190319131923193>
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 16:11

Frant написав:
  akurt написав:
  flyman написав:трохи номадських історій

Чудовий спосіб убити 40 хвилин свого безцінного життя на відслідковування дурниць про подорожі росіянки з чужими чоловіками.
Ще можна подивитися на чоловічі шорти та маленьких песиків.

Пан Флаймен - заздрить тій росіянці! З свого підвала чи сарая, в якому він живе :wink:
Пане Флаймен, ви взагалі море бачили, наяву?

У мене схожих питань до Флаймана чимало і щодо кухні. Скільки на світі всього смачного - їсть як бомж, стільки на світі зручної і гарної одежі - ходить в обносках. Скільки комфортного транспорту - ходить з дитячою коляскою радянської епохи в якості засобу переміщення покупок.
Скільки гарних жінок - рукоблудить, бо на жінок же треба витрачатись, вона в дитячу коляску не поміститься.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2577 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 16:52

Так вчора ж була відповідь, ви пропустили:
  flyman написав:
  Хомякоид написав:
  flyman написав:СуперСус появився

Флай то що з кавалірками :?
Твої інвештиції це фіаско це вже зрозуміло.
Які в тебе подальші плани по життю ?

взяття КРЖН в друге кольцо кавалірками вздовж ШРТ на паузі,
в планах філіпінки на Філіпінах, як варіант камбоджійки на Камбоджі
akurt

Подякував: 4185 раз.
Подякували: 1544 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 18:02

akurt
А що, до Камбоджі з Бучі проклали ШРТ за 30 грн в обидва боки?
З яких пір дорога до Камбоджі стала поміщатись в 140 дол на життя на місяць?
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 19:34

Все значно цікавіше та стратегічно доволі мудро: діючому королю Камбоджі вже 72 роки.
Король Сіамоні ніколи не був одружений, і тому не має прямого нащадка на королівський престол.
Великою проблемою це не є, оскільки нового короля Камбоджі буде призначати і затверджувати спеціальна рада.
Так що замисел досить цікавий.
Вся справа у «правильному» голосуванні.
Як співають у відомій пісні:
«Подождём, твою мать, подождём!»
Востаннє редагувалось akurt в Вів 24 лют, 2026 19:36, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 19:36

akurt написав:Пан flyman мене позитивно дивує вже другий раз підряд корисною інформацією.
У відео вище неймовірно корисна інформація з подробицями: розтлумачили так, що і глухий та сліпий зрозуміє.
Для тих, хто в Україні поради на підставі відео:
- перевірте зараз, чи Свідоцтво про народження та про шлюб у вас зразка «Україна» чи «УРСР». Останнє НЕ приймають ніде в світі: замовляйте нового зразка в будь-якому РАГС в Україні.
- обовʼязково замовляйте там же Апостилі на Свідоцтво про шлюб та на Свідоцтво про народження, особливо для дітей.
- переклади документів робити в країні перебування (не в Україні).
- ціни на переклади вони назвали такі, які можна співставити з ціною послуг в різних країнах.

Єдиний недолік у відео: вони згадали про професію «фрілансер». Це не відповідає тенденції цієї гілки. Тут панове активно всіх умовляють кидати професію ІТ-ника та вивчати типорозміри каналізаційних труб та моделі водяних вентилів.

Робив переклад УССРівського свідоцтва про народження.
Робив в Німеччині у сертифікованого перекладача.
Апостилів не знадобилось.
Все підійшло. Отримав громадянство Німеччині в червні 2025.
Хомякоид

Подякував: 3192 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 19:40

Я вірю в такі окремо взяті часткові випадки.
Мене у Франції здивувало, що в одній установі взяли Свідоцтво про народження жінки без всякого перекладу та апостиля. При цьому моє Свідоцтво про народження зовсім не просили.

Але моя порада носила важливу загальну пораду на тему дня:
- мати документи видані в Україні, а не в давно неіснуючій державі «УРСР». Як правило, документи від УРСР ніде не приймають.
- мати документи з Апостилем.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 19:50

akurt написав:Я вірю в такі окремо взяті часткові випадки.
Мене у Франції здивувало, що в одній установі взяли Свідоцтво про народження жінки без всякого перекладу та апостиля. При цьому моє Свідоцтво про народження зовсім не просили.

Але моя порада носила важливу загальну пораду на тему дня:
- мати документи видані в Україні, а не в давно неіснуючій державі «УРСР». Як правило, документи від УРСР ніде не приймають.
- мати документи з Апостилем.

Краще звичайно мати українські документи.
Але в мене УССРівські документи розглядали в двух бундесземлях.
Питань не виникнуло.
Так що може і в інших проканає.
Хомякоид

Подякував: 3192 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 23:15

Хомякоид написав:
  akurt написав:Пан flyman мене позитивно дивує вже другий раз підряд корисною інформацією.
У відео вище неймовірно корисна інформація з подробицями: розтлумачили так, що і глухий та сліпий зрозуміє.
Для тих, хто в Україні поради на підставі відео:
- перевірте зараз, чи Свідоцтво про народження та про шлюб у вас зразка «Україна» чи «УРСР». Останнє НЕ приймають ніде в світі: замовляйте нового зразка в будь-якому РАГС в Україні.
- обовʼязково замовляйте там же Апостилі на Свідоцтво про шлюб та на Свідоцтво про народження, особливо для дітей.
- переклади документів робити в країні перебування (не в Україні).
- ціни на переклади вони назвали такі, які можна співставити з ціною послуг в різних країнах.

Єдиний недолік у відео: вони згадали про професію «фрілансер». Це не відповідає тенденції цієї гілки. Тут панове активно всіх умовляють кидати професію ІТ-ника та вивчати типорозміри каналізаційних труб та моделі водяних вентилів.

Робив переклад УССРівського свідоцтва про народження.
Робив в Німеччині у сертифікованого перекладача.
Апостилів не знадобилось.
Все підійшло. Отримав громадянство Німеччині в червні 2025.

я помню что оно было но его сейчас нету, его вроде бы забрали при оформлении паспорта , кто какие имеет мысли? это было при СССР, и никогда и нигде не спрашивали ни там ни в Украине
зачем оно немцам если есть паспорт? :?
Vadim_

Подякував: 651 раз.
Подякували: 533 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 23:33

Re: Еміграція, заробітчанство

его вроде бы забрали при оформлении паспорта

Нічого не забираються при оформленні паспорта
Більше того, воно може знадобитися в деяких справах, включно з судовими, де потрібно підтвердити родинні звʼязки.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 23:34

вже $200000 а було $500000 зразу після каліджа

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from UK and USA

Вчора отримав - досить несподівано - підтвердження дописів на минулому тижні на цій гілці про те, що ІТ-галузь вмирає та треба вчасно перевчитися на сантехніка та плиточника.
Мій співрозмовник - один з відомих в Україні архітекторів. Зараз мешкає у Великій Британії.
У нас була розмова про наших, які таким чи іншим методом облаштувалися в США, скільки коштують квартири та будинки. Дорого. Ціни кусаються, не всім по кишені (планую дати цифровий звіт пізніше).

Раптом мій співрозмовник написав:
- Моя сусідка в Нью йорку живе. Знімає квартиру біля Централ парку. У неї ніяких проблем. Бо зарплата майже 200 000$ на рік. Плюс хлопець поряд має 160 000$. Дітей немає. Жирують…

[мені було незручно питати, ким працює таке цікаве подружжя, але відповідь надійшла і без мого заритання]:
- Круті програмісти.

[Ну тоді я не витримав та задав таке питання:]
- Спитай при нагоді: як вони бачать майбутнє програмістів, бо в мене є купа приятелів - НЕ ПРОГРАМІСТІВ - які в голос стверджують, що скоро всім програмістам ж*** і всі підуть у прибиральники. Дуже цікаво що твої приятелі скажуть?

[відповідь надійшла миттєво. Тримайтеся за щось міцне]
- Вже питав. Так і буде. Залишаться тільки дуже круті…

P.S. Так що, панове, без варіантів: сантехнік+плиточник=майбутнє. Он вся мережа в захваті від «плиточник Волосько»… гроші - мішками, прямо з унітазу витягує. Якщо потрібна валюта - то з прихованих кнопок зливного бачка. Know-how чисто українське: кнопка зливного бачка прихована під кахлями, щоби ніхто не допетрав, де то є і платив за те гидомирно-противними доларами із блакитною смужкою. Усе - по-модньому!

вже "майже $200000 крутому архітекту" а було $500000 ньюкамеру зразу після каліджа
Востаннє редагувалось flyman в Вів 24 лют, 2026 23:40, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1631 раз.
Подякували: 2877 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 3190319131923193>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему