|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 26 лют, 2026 07:53
Сибарит написав: rjkz написав:И вот, уже в НЙ, где она снимала комнату, она села в такси (не знаю почему в такси, если нет денег, не спрашивайте, финансовое планирование и дисциплина - не сильные стороны Нины). Но эта поездка в такси стала ключевой точкой ее американской истории. Она разговорилась о своих бедах с грузином-таксистом ...
Была бы финансовая дисциплина, не встретила бы таксиста, вернулась бы с долгами в Киев и здесь погрязла бы в рутине, если бы не полезла опять на крышу. Разумные решения приводят к скучным последствиям 😁
Все шутите? Я-же каким-то образом узнал об этом. И таксист тоже. Информация есть, ее надо искать. С другой стороны, он ей скорей не информацию дал, а совет. Ей было тогда около 20 лет, почти ребенок, в этом возрасте хороший совет может заменить жизненный опыт. И в 20 лет финансовые привычки и в 38 (это ей сейчас) - разные вещи. Что простительно в 20, в 38 уже нет. Это не я ей судья, это жизнь такая.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8855 раз.
- Подякували: 5608 раз.
-
-
Профіль
-
-
14
9
7
Додано: Чет 26 лют, 2026 08:21
rjkz написав: Сибарит написав: rjkz написав:И вот, уже в НЙ, где она снимала комнату, она села в такси (не знаю почему в такси, если нет денег, не спрашивайте, финансовое планирование и дисциплина - не сильные стороны Нины). Но эта поездка в такси стала ключевой точкой ее американской истории. Она разговорилась о своих бедах с грузином-таксистом ...
Была бы финансовая дисциплина, не встретила бы таксиста, вернулась бы с долгами в Киев и здесь погрязла бы в рутине, если бы не полезла опять на крышу. Разумные решения приводят к скучным последствиям 😁
Все шутите? Я-же каким-то образом узнал об этом. И таксист тоже. Информация есть, ее надо искать. С другой стороны, он ей скорей не информацию дал, а совет. Ей было тогда около 20 лет, почти ребенок, в этом возрасте хороший совет может заменить жизненный опыт. И в 20 лет финансовые привычки и в 38 (это ей сейчас) - разные вещи. Что простительно в 20, в 38 уже нет. Это не я ей судья, это жизнь такая.
В каждой шутке есть доля шутки. Взрослые отличаются от детей только ценой игрушек (с) В любом возрасте наша жизнь одинаково непредсказуема. При этом, чем меньше мы загоняем себя в какие-то рамки, тем более она непредсказуема, а значит менее скучна. Ну и должен заметить, что 38 - это совсем юный возраст, вполне простительно делать глупости для удовольствия 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6518 раз.
- Подякували: 21740 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
84
38
2
Додано: Чет 26 лют, 2026 09:00
rjkz написав:Осталось только решить кто я с моральной точки зрения.Я знаю, что около 80 тысяч граждан Украины вернулись из-за бугорья. не знаю кто в каком статусе там был, но знаю, что за Украину воюют и обладатели паспортов Канады, США, Израиля, Польщи, Чехии и даже раши. Но меня среди этих 80 тысяч безусловно очень достойных людей нет.
номальный и умный человек , если смог выехать и устроиться в новой стране не хуже чем на Родине . п.с. видимо в Украине вас ни что не держало...
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 652 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 лют, 2026 19:03
rjkz написав: Сибарит написав: rjkz написав:И вот, уже в НЙ, где она снимала комнату, она села в такси (не знаю почему в такси, если нет денег, не спрашивайте, финансовое планирование и дисциплина - не сильные стороны Нины). Но эта поездка в такси стала ключевой точкой ее американской истории. Она разговорилась о своих бедах с грузином-таксистом ...
В Штатах робота вже є:
-
flyman
-
-
- Подякував: 1632 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 26 лют, 2026 19:12
Пропоную повернутися до теми гілки Еміграція, заробітчанство
News from USA
Наші в США, які заїхали за Програмою U4U, ведуть боротьбу за своє існування. Я поговорив з родиною, в якій троє дітей - заїхали в США в червні 2024 року. Подали документи на продовження перебування - «репароль» на наступні 2 роки. Наших витискають потихеньку та акуратно «економічними методами»: - процедура подачі документів на репароль в ПАПЕРОВОМУ ВИГЛЯДІ (через пошту) - платна: на 1 людину витрати: 1000$+285$=$1 285,00 На родину, в якій 3 дітей вийшло 1285*5=6 425$!!!! Це за право жити ще 2 роки. - процедура подачі в он-лайн режимі ще більш витратна: 1000$+1000$+285$=$2 285,00 на 1 людину.
Моїм співрозмовникам узгодили репароль. Чекають на «настоящую бумагу», як говорив проф. Преображенський.
Ця ситуація досить нервує та не надає впевненості у майбутньому.
І тут 2 цікаві речі. 1. Витрати для родини (мешкають в Філадельфії): Житло 2400+ страховка 300 + тел. Інтернет 120 ' + дитячий садок 1200+ їжа 1200-1400.
Разом: щоби просто жити, треба мати чистими: 5 400$. В перерахунку на рік - як прийнято в США треба мати чистими 64 800$. А «грязними» орієнтовно 80 000$ на рік.
Таку зарплатню і навіть вище може забезпечити щось кваліфіковане - я наводив на днях реальні цифри від наших в Нью Йорку, програмісти отримує 200 000$ жінка та 160 000$ її «співмешканець». І без дітей. Такі відчувають себе дуже добре. В наведеному вище випадку - дві роботи одночасно. І все «своїм горбом».
2. А друга цікава річ така: «Але точно за чей час зрозуміли, що хочемо десь ближче до України. Шукаємо якісь варіанти, але як біженці не хочемо.»
Примітка: не лайтеся, мої приятелі до війни мешкали в Бучі. Тікали реально під обстрілами.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4188 раз.
- Подякували: 1547 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Чет 26 лют, 2026 23:43
akurt написав:Пропоную повернутися до теми гілки Еміграція, заробітчанство News from USA Наші в США, які заїхали за Програмою U4U, ведуть боротьбу за своє існування. Я поговорив з родиною, в якій троє дітей - заїхали в США в червні 2024 року. Подали документи на продовження перебування - «репароль» на наступні 2 роки. Наших витискають потихеньку та акуратно «економічними методами»: - процедура подачі документів на репароль в ПАПЕРОВОМУ ВИГЛЯДІ (через пошту) - платна: на 1 людину витрати: 1000$+285$=$1 285,00 На родину, в якій 3 дітей вийшло 1285*5=6 425$!!!! Це за право жити ще 2 роки.- процедура подачі в он-лайн режимі ще більш витратна: 1000$+1000$+285$=$2 285,00 на 1 людину. Моїм співрозмовникам узгодили репароль. Чекають на «настоящую бумагу», як говорив проф. Преображенський. Ця ситуація досить нервує та не надає впевненості у майбутньому. І тут 2 цікаві речі. 1. Витрати для родини (мешкають в Філадельфії): Житло 2400+ страховка 300 + тел. Інтернет 120 ' + дитячий садок 1200+ їжа 1200-1400. Разом: щоби просто жити, треба мати чистими: 5 400$. В перерахунку на рік - як прийнято в США треба мати чистими 64 800$. А «грязними» орієнтовно 80 000$ на рік. Таку зарплатню і навіть вище може забезпечити щось кваліфіковане - я наводив на днях реальні цифри від наших в Нью Йорку, програмісти отримує 200 000$ жінка та 160 000$ її «співмешканець». І без дітей. Такі відчувають себе дуже добре. В наведеному вище випадку - дві роботи одночасно. І все «своїм горбом». 2. А друга цікава річ така: « Але точно за чей час зрозуміли, що хочемо десь ближче до України. Шукаємо якісь варіанти, але як біженці не хочемо.» Примітка: не лайтеся, мої приятелі до війни мешкали в Бучі. Тікали реально під обстрілами.
Витискання почалось. Далі буде тільки збільшуватись. З останнього - Британія не всім продовжує право на перебування, ще якась країна вже не бере чоловіків з України. Нагадаю, право на пеербування в Європі до 2027. А далі на розгляд країн. Але халяви точно не буде
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3194 раз.
- Подякували: 478 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 27 лют, 2026 00:37
Моїм співрозмовникам узгодили репароль. Чекають на «настоящую бумагу», як говорив проф. Преображенський.
А сколько то крику было... Если планируешь серьезно оставаться в США, то 1000+ это не деньги. И еще. Только идиоты планируют жить в США при одном работающем на 5 человек.
-
LEXX
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 27 лют, 2026 00:47
Такі самі сумні - про які вище написав пан Хомякоид - відомості і з Норвегії: припиняє Норвегія приймати чоловіків категорії 18-60.
До цього навіть в рейтингу наших людей була Норвегія майже на першому місці за купою смаколиків та солодких пиріжків. Дзвіночок пролунав, коли з центра України за солодкими смаколиками відправилася рідна сестра одного псевдонауковця, а зараз пропитого алкаша. Ну цей її брат був досить патріотичним: «Не зраджу рідний торговий центр, розташований в 300 м від трикімнатної квартири, куди я можу дістатися за пляшкою горілки навіть вночі та на помацки. Всерусь - ну не покорюсь!»
А сестра сміливо поїхала. Першою справою її вразило якесь індеферентне відношення до її колишніх в Україні - але ніхто не памʼятає, яких саме - заслуг: два місяця просиділа в якомусь таборі для прийому біженців. Але тістечка та готівкові гроші були смачними, то терпіла.
Потім нарешті оголосили норвезькі люди, що надають їй повноцінне норвезьке житло. А своє повноцінне в центрі України вона може здати за повноцінні гроші, які не обкладаються податками, своїм повноцінним українцям. Слава Богу! - сказала вона та поїхала на якийсь Богом забутий острів хто зна де, де на неї дійсно чекало справжнє норвезьке житло у вигляді деревʼяного сарайчика на березі Богом забутого холодного безлюдного фіорду. Це її переклинило і вона так і переклининеною повернулася до рідного брата із словами: «А ти мав рацію. Що може бути кращим за пляшку горілки, яку можеш отримати вільно в найближчому супермаркеті!» На сьогодні насолоджується виглядом нового трамвая червоного кольору, який обертається неподалік згаданого супермаркету…
Ну, як Еміграція, так і заробітчанство - то не для всіх. Хтось мріє про такі дармові смаколики, а хтось завтра їде мацати будинок за 310 000$ з такими параметрами: FOR SALE $310,000 3 bd 3.5 ba 2,960 sq ft
Як на мене, то занадто великий…
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: П'ят 27 лют, 2026 01:02
LEXX написав:И еще. Только идиоты планируют жить в США при одном работающем на 5 человек.
Ну, як ми всі бачимо, такі є і на цьому форумі - із простирадлами дописів про якусь там «Наша Ніна». Слова «Наша Ніна» вчора пролунали досить гонорово - якщо врахувати, що сказано було про дівчину, яка ночами танцювала в стриптиз-клубі. А днями - з таксистом-благодійником з числа грузинів. Гадаю, всі законспектували великий опус про її життєопис. Також ми всі бачимо, що я постійно радив саме про це думати і якщо і мріяти про США - то тільки через навчання дітей в університетах США. Я двійку разів наводив точні вичерпні фактичні цифри про те, що гроші, виручені за 3-к бабушатник біля метро «Лісова» повертаються максимум через 2 роки. З прибутком. Але хто ж слухав… Всі тримали квартирантів… і думали, що то і є справжнє щастя…
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2