Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:howto: ШРТ в пішій доступності 25Кйоро зі всім: ріелтор, нотаріус, витрати на пошук
Ну так все вірно: не всім танцюристам тестикули заважають танцювати.
Пане flyman’e! А слабО скористатися інструкцією від цієї приємної пані та зробити експеримент з пошуку? Було б цікаво, зважаючи на ваш великий досвід в оточеннях столиць європейських держав кавалірками. Поділилися б результатом. Обговорили б…
akurt написав:А слабО скористатися інструкцією від цієї приємної пані та зробити експеримент з пошуку? Було б цікаво, зважаючи на ваш великий досвід в оточеннях столиць європейських держав кавалірками. Поділилися б результатом. Обговорили б…
Я тут вже колись писав за Італію - перше що треба зробити для купівлі квартири/будинку в Італії - громадянство країни ЄС (з ПМЖ теж можна, але дні перебування в Італії не будуть рахуватися на громадянство). Далі - аеропорти - Подивитися в які регіони є польоти. З Кракова покрита вся Італія (), але на зиму деякі закриваються. Такі як Краків - Барі цілорічний. Далі шукати нерухомість наприклад ШРТ від Барі в 50 км. на - електрички в Італії дуже дешеві і швидкісні.
Але я наприклад зараз і не мрію про Італію (хоча навіть трохи італійської вивчив), бо треба громадянство. Як флайман мріє - я не знаю.
Востаннє редагувалось BIGor в Вів 03 бер, 2026 20:32, всього редагувалось 1 раз.
BIGor написав:Я тут вже колись писав за Італію - перше що треба зробити для купівлі квартири/будинку в Італії - громадянство країни ЄС
Все ясно, бо москалі шось таке розповідають... Я вже в Неаполі квартиру за 10 штук знайшов.
BIGor написав:електрички в Італії дуже дешеві і швидкісні.
На оце не розраховуйте, бо чи прийде воно, чи ні- невідомо. З таксі я зовсім не зрозумів, нема ні Uber, ні Bolt. У місцевих спитав, сказали телефонують по телефону в місцеву службу і викликають. Місто Генуя.
Востаннє редагувалось Water в Вів 03 бер, 2026 20:38, всього редагувалось 1 раз.
BIGor написав:Я тут вже колись писав за Італію - перше що треба зробити для купівлі квартири/будинку в Італії - громадянство країни ЄС
Все ясно, бо москалі шось таке розповідають... Я вже в Неаполі квартиру за 10 штук знайшов.
Ну за 10 штук буде в нігерському кварталі . Там тільки угода + податки можуть коштувати 20 тис.
Water написав:На оце не розраховуйте, бо чи прийде воно, чи ні- невідомо.
Вже нормально поїздив - ексесів не було. Було тільки раз, що ремонт вони робили в неділю, але оголошення про це було.
PS: А от міський транспорт - повне розпиздяйство , десь як в Україні тільки техніка нова. Зупинки буває не позначені, а раз автобус приїхав - без номера. Куди їде - хз. Але всі сіли і поїхали.
BIGor написав:А от міський транспорт - повне розпиздяйство , десь як в Україні тільки техніка нова.
Мені вистачило метро в Мілані. Вироблено на московії, гримить пісець. Ще якісь "пацани" спершу пробували мені продать квиток на метрополітен за 1 ойро, тіпа я зараз дістану гаманець і... Розрахувався безконтактно телефоном. Потім вониж хотіли у мене стянуть телефон з внутрішньої кишені, ділетанти. Також бачив у деяких автів вибиті вікна, схоже хтось шось залишив у машині і привіт.
Неочікувано активне та корисне обговорення. Дуже приємно. І досить цікаво.
Ну що: так і хочеться сказати: «Ваше слово, товарищ Маузер!» Із заміною слова «Маузер» на слово “flyman”. Ну для чогось же людина переривала цілу добу весь Internet.