Все ещё хуже.
Это не highway 80, а interstate (в старой терминологии freeway, в нашей - магистраль) 80.
Highway (в новой терминологии US) - это обычная загородная дорога. Некоторые из них бывают столь тихими, что возле них можно жить.
|
|
як Варшавка в БородянціГеніальні вище думки. Люди дивилися не один цей булинок. Вчора зупинилися на іншому площею в 160 кв. м. Ціна 280 000$. ЛЛЛ Зробили пропозицію купівлі за 290 000$. Там як аукціон. Ввечері прийшла відмова: хтось запропонував більше і забрав. Се ля ві… А то розказують тут нам всілякі цікавинки: то ніхто житло не купує, то ніхто горілку не пʼє, то міста якісь депресивні… десь… там… Еміграція, заробітчанство
News from USA 15 червня 2024 року в аеропорту Анталії я проводжав в США анталійських приятелів. Вони відлітали в США за Програмою U4U. В першій родині - 3 дітей. Колишні мешканці Бучі. В другій родині - 4 дітей. Колишні мешканці Києва. Обидві родини летіли в США через Хельсінки (Фінляндія). Перша родина мешкає зараз на сході США. Тому що раніше там оселився брат, який і зустрічав їх в аеропорту ім Кеннеді на власному авто, щоби відвезти на відстань в 106 (сто шість) миль в депресивне - оприлюднено було таку версію на цьому ресурсі - місто Філадельфія з населенням, більшим за 1 500 000 мешканців. Друга родина прилетіла в Лос Анджелес (в рейтингу депресивних міст США є на місці 2 - населення майже 4 000 000 мешканців). Тому що там були друзі та одногрупники по університету, які змогли прийняти та допомогти влаштуватися. Цікаво, що чоловіки і з першої, і з другої родини влаштувалися доволі скоро на роботу, яка НІЯК не була пов"язана з попередньою діяльнястю (хіба що з першої родин по суботам/неділям може підробляти за попереднім фахом). Зміна фаху/професії була суттєвою і в другому випадку для мене була зовсім дивною. Але доволі цікавою - з категорії "білих комірців". Не лякайтеся: ніхто з них не був, і не є "ІТ-ником". Так ось новина: станом на сьогодні обидві родини вже отримали узгодження "репароля" - та наступні 2 роки точно будуть жити та працювати в США. Обидві родини живуть в орендованому приблизно за однією ціною в 2 400 доларів на місяць.
Возможно. Для Филадельфии немного высоковато, но надо учитывать кол-во комнат и размеры дома. Или апартаменты? При этом глава семьи зарабатывает 4500-5000 долл.? Домохозяйство тратит в мес. 6000-6500? Откуда берут разницу спрашивать неприлично... Я погоджуюсь з вами, що деякі питання є непристойними: в США до таких питань в першу чергу відносяться питання про зарплатню. Я це знаю і тому не завжди можу навіть дуже гарному приятелю задавати таке питання.
Цифра, озвучена мною: 2400$ в Філадельфії є цитатою. Як це прийнято в США чоловік в родині працює на двох роботах. ого! Будинок 18 Кєвро в годині від Мілана, howto: ШРТ напєхоhowto: ШРТ в пішій доступності
25Кйоро зі всім: ріелтор, нотаріус, витрати на пошук
|
|