|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 08 бер, 2026 09:39
akurt написав:Ну я відмовляв від Мазда з тих причин, що: - мені особисто авто цієї марки не подобається; я - «хондовод». - мені здається, що в США більш популярною маркою є саме Honda (статистику не знаю, але на вулицях та трасах бачив частіше саме Honda);
Если честно, меня такие аргументы тоже не убедили бы. Авто должно нравиться своему владельцу. Вкусами всех остальных можно и нужно пренебречь. Хонда действительно популярней, но Мазда распространена в достаточной степени, чтобы не было проблем с обслуживанием, особенно в столь крупном городе. Где-нибудь в Больших Вилах (Grand Forks) стоило бы обратить внимание на доступность сервиса.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6520 раз.
- Подякували: 21745 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
84
38
2
Додано: Нед 08 бер, 2026 10:24
adeges написав:Отримати водійське посвідчення в каліфорнії, та і взагалі у сша не просто, а дуже просто. І майже безкоштовно. Це не Європа
А шо в Європі не так?
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 264 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 бер, 2026 10:38
adeges написав: akurt написав:Еміграція, заробітчанствоNews from USA Час летить - і не зупиняється! Не встигла наша українська людина приїхати в США - з однієї з європейських столиць - з візою L1 - не встигла оселитися в San Francisco в орендованій за 3 700$ справжній «кавалірці» площею в 43 кв. м - не встигла трохи звикнути до американського способу життя - як вже отримала водійське посвідчення штату California. Все це за 4 місяці… Тепер чухає потилицю: яке ж авто купити? Авто Tesla не хоче - «заряджати нема де. А стояти десь по 1/2 години, щоби зарядити - я не хочу!» (???). Хоче авто марки Mazda. Або Mercedes. Або BMW. Намагався я відговорити від тієї Мазди… Здається, що не вдалося… Ну, подивимося…
Отримати водійське посвідчення в каліфорнії, та і взагалі у сша не просто, а дуже просто. І майже безкоштовно. Це не Європа
Та я бачив відос, після здачі теоретичного іспиту, дають посвідчення з правом водіння в присутності водія зі стажем від 3х років.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 296 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 бер, 2026 10:40
Сибарит написав: akurt написав:Ну я відмовляв від Мазда з тих причин, що: - мені особисто авто цієї марки не подобається; я - «хондовод». - мені здається, що в США більш популярною маркою є саме Honda (статистику не знаю, але на вулицях та трасах бачив частіше саме Honda);
Если честно, меня такие аргументы тоже не убедили бы. Авто должно нравиться своему владельцу. Вкусами всех остальных можно и нужно пренебречь. Хонда действительно популярней, но Мазда распространена в достаточной степени, чтобы не было проблем с обслуживанием, особенно в столь крупном городе. Где-нибудь в Больших Вилах (Grand Forks) стоило бы обратить внимание на доступность сервиса.
Так в Маздах вроде фордовские моторы.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 296 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 бер, 2026 10:47
Bolt написав: Сибарит написав: akurt написав:Ну я відмовляв від Мазда з тих причин, що: - мені особисто авто цієї марки не подобається; я - «хондовод». - мені здається, що в США більш популярною маркою є саме Honda (статистику не знаю, але на вулицях та трасах бачив частіше саме Honda);
Так в Маздах вроде фордовские моторы.
Так, але трішечки не так. Були, колись, Dyratec. Чи він планує брать Мазду 2000 року? Сучасні Skyactiv- ні.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 264 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 бер, 2026 10:50
Bolt написав:Так в Маздах вроде фордовские моторы.
Свои собственные. Когда-то, лет 15-20 тому, была общая тележка у 6 и Мондео, но моторы и тогда были разными.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
136
84
38
2
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:16
Ви про Україну забули , сервісні центри..., я с 30 летним стажем вождения , наверное не сдал бы экзамен
Если с тех пор ни разу не открывали ПДД, точно не сдадите. В 2000 была принята новая редакция, а после этого по несколько раз в год вносились изменения. Что же касается практического экзамена, в любой стране экзамен проще сдать новичку, чем опытному водителю. Со временем у нас накапливается слишком много вредных привычек, которые на экзамене считаются ошибками. В США Вы экзамен точно без подготовки не сдадите - надо будет научиться правильно демонстративно крутить головой, езда по зеркалам там не допускается. Да и правильной парковке в линию в наше время не учили. Сейчас, судя по отзывам, уже учат.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
136
84
38
2
Додано: Нед 08 бер, 2026 12:24
Сибарит написав:Ви про Україну забули , сервісні центри..., я с 30 летним стажем вождения , наверное не сдал бы экзамен
Если с тех пор ни разу не открывали ПДД, точно не сдадите. В 2000 была принята новая редакция, а после этого по несколько раз в год вносились изменения. Что же касается практического экзамена, в любой стране экзамен проще сдать новичку, чем опытному водителю. Со временем у нас накапливается слишком много вредных привычек, которые на экзамене считаются ошибками. В США Вы экзамен точно без подготовки не сдадите - надо будет научиться правильно демонстративно крутить головой, езда по зеркалам там не допускается. Да и правильной парковке в линию в наше время не учили. Сейчас, судя по отзывам, уже учат.
крутить головой и мозгами ,руками ,ногами надо всегда
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 653 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 бер, 2026 12:28
Сибарит написав:Ви про Україну забули , сервісні центри..., я с 30 летним стажем вождения , наверное не сдал бы экзамен
не делайте мне нервы, вы ведь теоретик?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 653 раз.
- Подякували: 533 раз.
-
-
Профіль
-
-