Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Щасливі люди: в Камбоджу зібралися. Цікава країна: менше року в ній працює син мого товариша та колеги по роботі. Не буду говорити яка посада, але це посада представника всесвітньовідомої міжнародної організації. За посадою: персональне авто з персональним водієм (йому за статусом не дозволено керувати автівкою), службове дуже велике житло, персонал. Закінчив в Києві «Могилянку», а потім університет в Філадельфії.
akurt написав:Щасливі люди: в Камбоджу зібралися. Цікава країна: менше року в ній працює син мого товариша та колеги по роботі. Не буду говорити яка посада, але це посада представника всесвітньовідомої міжнародної організації. За посадою: персональне авто з персональним водієм (йому за статусом не дозволено керувати автівкою), службове дуже велике житло, персонал. Закінчив в Києві «Могилянку», а потім університет в Філадельфії.
Самого главного не написали. Ему хватает $10 в неделю на еду или персонал тоже приходится кормить? 😁
Сибарит написав:Самого главного не написали. Ему хватает $10 в неделю на еду или персонал тоже приходится кормить? 😁
Хі-хі. Я звісно не міг питати про його зарплатню. Але людина пройшла досить правильною дорогою: - університет в Україні. - магістратура в Україні. - докторантура в США. - робота в Вашингтоні. - призначення повноважним представником в Азії. - одружився на дівчині з Україна, виховує сина. Все як має бути…
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 06 бер, 2026 18:43, всього редагувалось 6 разів.
akurt написав:1 літр, А98 - 1,87€ за 1 літр. Така сама ціна була і на ДП. Заправився А98. Ціна якщо і підвищилася, то десь на 10 євро центів за 1 літр. А ось АЗС від ТЦ Carrefour здивувала: 1,99€ за 1 літр.
Дивлячись в якому саме районі Carrefour Contact 400 Castete, 31420 Aurignac, France SP98E5 - 1.759 Gasole B7 - 1.609 Як правило, на таких АЗС нема персоналу, зазвичай на колонці потрібно картку сунуть в картоприймач, ввести пін, усілякі безконтакти не працюють.
akurt написав:Щасливі люди: в Камбоджу зібралися. Цікава країна: менше року в ній працює син мого товариша та колеги по роботі. Не буду говорити яка посада, але це посада представника всесвітньовідомої міжнародної організації. За посадою: персональне авто з персональним водієм (йому за статусом не дозволено керувати автівкою), службове дуже велике житло, персонал. Закінчив в Києві «Могилянку», а потім університет в Філадельфії.
Самого главного не написали. Ему хватает $10 в неделю на еду или персонал тоже приходится кормить? 😁
На диво такі локації (з такою ціною поїсти ) існують. Щоправда якість сумнівна. Сьогодні прилетіли в аеропорт FQNP (Nampula) , Мозамбік. Місто невелике, але і не село абсолютно. Пристойний (навіть з претензією на престижність) готель MILENIO
Є басейн непоганий. Ну перевіряти ресторан готелю сенсу нема, все звичне, за 10 дол буде якась порція пасти з куркою і салат, напій треба доплатити .
Стало цікаво стріт -фуд. 100 метрів від готелю, типова вулична їжа: приміщення що виходить на дорогу, всередині кілька столиків, готовлять на місці. Мене не зрозуміли (вони ледве знають англ, я не знаю португес) , і помилково вони зробили 2 порції (на винос).
Скажу зразу , це не дуже смачно (так собі), однозначно не «здорово», але просто в якості орієнтира. Оці дві порції вийшло 5 баксів. Мабуть ніде я не бачив у світі таких цін.