|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 12 бер, 2026 16:50
До речі є ще одна метрополія де деякі українці - погані, моральні ур**, відчувають себе як вдома.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 5362 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 бер, 2026 17:12
kingkongovets написав:Hotab написав: Бетон написав:Я от думаю, може не купляти нічого, а здриснути в Трансільванію? Але який сенс питати?
А в Мозамбіку зараз манго як мʼяч і по 10 грн .., І океан. Глянь Pemba, Mozambique. Фоточки пляжів. І 25 річні дівчатка модельної зовнішньої пищать по тобі , якщо ти прощаючись даси пару десятків баксів.
на Занзібарі був?)
Був пару років тому. Це Танзанія А на днях в Дар ес Салаам. Це найближче материкова точка до Занзібару, ну і найбільше місто Танзанії . При посадці в аеропорт Дар тільки і чути в ефірі трафік на Занзібар)) Все летить туди, всім туди треба)
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2590 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Чет 12 бер, 2026 19:21
airmax78 написав: akurt написав:Еміграція, заробітчанствоNews from USA Зранку - приємна новина від наших українців в США: поштою просто в конверті отримали Green Card.Міграційна машина в США працює зі скрипом - але працює. Подробиці розкривати не можу, приватна інформація, але на весь процес пішло 3,5 роки. Ну, слава Богу.
Слава Богу, вседержителю милосердному! Краще й не скажеш. Ніби камень з душі звалився. Як же ми всі ці 3.5 роки переймалися цією історією. Але справедливість є - за неї варто боротися. Все буде Кентукщина!
Заздріть мовчки. Вам таке і не снилось. Через рік коли закінчиться тимчасовий захист вилетете назад в пінопластовий неохрущ.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3197 раз.
- Подякували: 483 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 бер, 2026 19:45
airmax78 написав: akurt написав: airmax78 написав:Ви дочекались таки на забиті дошками вікна.
Мешканець Відня написав. Це вам не аби що! Слава Богу, вседержителю милосердному! Краще й не скажеш. Ніби камень з душі звалився. Як же ми всі ці 3.5 роки переймалися цією історією. Але справедливість є - за неї варто боротися. Все буде Віденщина! 3.5 роки тому цей українець прийняв найсміливіше рішення в своєму житті - втекти і залишитись в Австрії. І ось - будь-ласка - незважаючи на всі вади, Трампа, ICE - щось здобув незламний?
Відень - це наша стара українська метрополія, в якій найбільш щаслива та свідома частина України розвивалась та квітла. Саме тому українці відчувають себе у Відні як вдома. І їм тут не потрібні ані зелені картки, ані навіть австрійськи номери чи водійські посвідчення. І до чого тут Трамп та ICE? І що мені тут здобувати? І про яку втечу розмова? Я ж був в Києві в червні минулого року. Як можна втекти, повернутись а потім знову втекти?
Как-же, как-же. Помню. Вы кажется к чему-то себя готовили, в спортзал ходили, вес сбрасывали. Может даже броник примеряли перед зеркалом? Геройски вернулись в Украину. Я уж готовился увидеть фотку автомата с выцарапанным airmax78 (как наш геройский Долярчик выложил). Не, не увидел. Небось пошли в ТЦК и ...не взяли? Сказали что в Вене вы нужнее Родине? ШтЫрлиц вы наш. Мы вами гордимся неописяемо. Когда возвращались в Вену, вы как, на коровьих копытах контрольную полосу переходили? Или как в прошлый раз - на парашюте прыгали? Извините, не могу писать, все плывет перед глазами, это слезы умиления и гордости за вас. Берегите себя. На рожон не лезьте. Хотя, я знаю, вы меня не послушаете, герой вы наш. Да прибудет с вами Сила!
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8866 раз.
- Подякували: 5616 раз.
-
-
Профіль
-
-
14
9
7
Додано: Чет 12 бер, 2026 20:49
kingkongovets написав:Hotab написав: Бетон написав:Я от думаю, може не купляти нічого, а здриснути в Трансільванію? Але який сенс питати?
А в Мозамбіку зараз манго як мʼяч і по 10 грн .., І океан. Глянь Pemba, Mozambique. Фоточки пляжів. І 25 річні дівчатка модельної зовнішньої пищать по тобі , якщо ти прощаючись даси пару десятків баксів.
на Занзібарі був?)
Главное, ребята, сердцем не стареть. Чому б і ні
-
Бетон
-
-
- Подякував: 222 раз.
- Подякували: 520 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Чет 12 бер, 2026 20:50
fler написав: Бетон написав:Я от думаю, може не купляти нічого, а здриснути в Трансільванію? Але який сенс питати?
Ніякого, бо ти все одно не поїдеш. Нагадати як ти їхав до Польщі?))
Ще одна хатинка і обіцяю
-
Бетон
-
-
- Подякував: 222 раз.
- Подякували: 520 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Чет 12 бер, 2026 20:50
Еміграція, заробітчанство
News from Ukraine
Цитата без редагування (майже) від мого колишнього підлеглого - зараз офіцер ЗСУ: «Без крадіжок в Україні ну ніяк !!!! Приїхала дружина з Швейцарії і оххххх від кількості люксусних тачок у Дніпрі !!! Каже, що у них там такого і близько немає !!!»
-
akurt
-
-
- Подякував: 4212 раз.
- Подякували: 1548 раз.
-
-
Профіль
-
-
2