|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 14 бер, 2026 11:00
Хомякоид написав: Hotab написав:Хомякоид Зараз в Україні нема самих цін Ні чесним шляхом, ні нечесним.
Щось не зовсім зрозуміло про що мова йде. Те що угод катастрофічно мало і возначити реальні ціни продажу неможливо ?
Я про вартість драйвер лайсенз
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2591 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Суб 14 бер, 2026 11:13
Хомякоид написав: Hotab написав:Хомякоид Зараз в Україні нема самих цін Ні чесним шляхом, ні нечесним.
Щось не зовсім зрозуміло про що мова йде. Те що угод катастрофічно мало і возначити реальні ціни продажу неможливо ?
Зараз якщо і існують схеми "купівлі" прав, то я про то не чув і це буде вельми дорого. Система суттєво змінилася за останні три роки
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8303 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 14 бер, 2026 11:42
Hotab написав:Water Далі по автобану Німеччини в потоці їхала поліцейська машина та завернула на бік з потоку нідерландське авто.
Скоріш за все вони бачать в базі по номеру якісь проблеми . Чи відсутність ТО, чи страховок. Так просто по номерам «не тої країни» не завертають.
Я не бачив шо там було на автобані, але вихватили з потоку, поліція їхала в першому ряду, голандці тихесенько пролітали в другому. Стосовно румуна, там точно поліція нікуди не дивилась, бо вони стояли на дорозі і дивились на автомобілі. Доречі, іноді я зустрічав якісь "облави" внутрі країни, тобто, їдеш, нікого не чіпаєш, на обочині стоїть поліцейське авто, троє поліцейських, по центру стоїть поліцейський, дивиться абсолютно всі авта, когось завертають. Це перше, по-друге, в сервісах, крім наших та албанців, я зустрічав шо вони вимагають документи на авто. По-третє, зазвичай шо я бачив у якомусь селі. Селянину потрібне авто, він їде до свого автосервісу, в сенсі до автосервісу у селі та питає автомеханіка яке авто йому придбать, він цього автомеханіка знає з дитинства. Наприклад автомеханік обсуговує Suzuki, ось в цьому селі буде така собі аномалія, відсотків 50 автів будуть їздить на Сузукі. Будуть обслуговувать Ауді- будуть їздить на аудЯх. Або мото продають Kawasaki, теж саме. Селянин купляє тутжеш вживане, або нове авто і тупо їздить без заморочок з митницями. Якщо будинок і він встановив зарядну станцію, він бере якусь електричку, також без питань десь у себе, без заморочок шо наприклад у мадярів вона дешевша.
Востаннє редагувалось Water в Суб 14 бер, 2026 11:50, всього редагувалось 1 раз.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 264 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2026 11:48
Стосоврно підтвердження прав там, я вже колись писав, їздив годину з інструктором з автошколи, за цю годину він знайшов 40! похибок.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 264 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 бер, 2026 12:31
M-Audio написав:Збирання клубники та кидання бетону лопатою не можуть забезпечити квартиру з італійськими меблями в 50 метрах від пляжу. Цк тільки на біженстві доступно. Майже не жарт, доречі. Якось давно вже натрапляв на ролик чи допис, де автор розповідав про якийсь злочин, вчинений в центрі Франкфурта біженцем із якоїсь Сирії чи Афганістану. За давністю зовсім не пам'ятаю підробиць. Що пам'ятаю, що біженець там же в центрі Франкфурта і проживав. І автор допису каже -- я от айтішнік зі стажем, працюю тут вже не перший рік (а все може ще навіть до 2022 року відбувалось), але я не можу дозволити собі жити в центрі Франкфурта. А біженець - може.
Є таке, але більше в соціалістичних країнах західної Європи. Ось наприклад яке житло дають в Копенгагені У соціалізма є зворотня сторона медалі - хтось хто не може собі дозволити житло в центрі Копенгагена - має платити біженцям зі своїх податків які в такому житлі живуть.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 1917 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Суб 14 бер, 2026 14:11
Витягнув тільки що лист щастя з почтового ящику. Перевищив швидкість на 18 км.год. Було дозволено 30 км.год. Зафіксували 48. Штраф майже 100 євро.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3197 раз.
- Подякували: 484 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 бер, 2026 14:12
BIGor написав: M-Audio написав:Збирання клубники та кидання бетону лопатою не можуть забезпечити квартиру з італійськими меблями в 50 метрах від пляжу. Цк тільки на біженстві доступно. Майже не жарт, доречі. Якось давно вже натрапляв на ролик чи допис, де автор розповідав про якийсь злочин, вчинений в центрі Франкфурта біженцем із якоїсь Сирії чи Афганістану. За давністю зовсім не пам'ятаю підробиць. Що пам'ятаю, що біженець там же в центрі Франкфурта і проживав. І автор допису каже -- я от айтішнік зі стажем, працюю тут вже не перший рік (а все може ще навіть до 2022 року відбувалось), але я не можу дозволити собі жити в центрі Франкфурта. А біженець - може.
Є таке, але більше в соціалістичних країнах західної Європи. Ось наприклад яке житло дають в Копенгагені У соціалізма є зворотня сторона медалі - хтось хто не може собі дозволити житло в центрі Копенгагена - має платити біженцям зі своїх податків які в такому житлі живуть.
Ще рік залишився обїдати Європу. Потім попросять до дому, до свиней. 
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3197 раз.
- Подякували: 484 раз.
-
-
Профіль
-
-
1