Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3217321832193220>
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 11:00

Хомякоид написав:
  Hotab написав:Хомякоид
Зараз в Україні нема самих цін
Ні чесним шляхом, ні нечесним.

Щось не зовсім зрозуміло про що мова йде.
Те що угод катастрофічно мало і возначити реальні ціни продажу неможливо ?

Я про вартість драйвер лайсенз
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2591 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 11:13

Re: Еміграція, заробітчанство

Хомякоид написав:
  Hotab написав:Хомякоид
Зараз в Україні нема самих цін
Ні чесним шляхом, ні нечесним.

Щось не зовсім зрозуміло про що мова йде.
Те що угод катастрофічно мало і возначити реальні ціни продажу неможливо ?
Зараз якщо і існують схеми "купівлі" прав, то я про то не чув і це буде вельми дорого. Система суттєво змінилася за останні три роки
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8303 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 11:42

Hotab написав:Water
Далі по автобану Німеччини в потоці їхала поліцейська машина та завернула на бік з потоку нідерландське авто.

Скоріш за все вони бачать в базі по номеру якісь проблеми . Чи відсутність ТО, чи страховок. Так просто по номерам «не тої країни» не завертають.

Я не бачив шо там було на автобані, але вихватили з потоку, поліція їхала в першому ряду, голандці тихесенько пролітали в другому.
Стосовно румуна, там точно поліція нікуди не дивилась, бо вони стояли на дорозі і дивились на автомобілі. Доречі, іноді я зустрічав якісь "облави" внутрі країни, тобто, їдеш, нікого не чіпаєш, на обочині стоїть поліцейське авто, троє поліцейських, по центру стоїть поліцейський, дивиться абсолютно всі авта, когось завертають.
Це перше, по-друге, в сервісах, крім наших та албанців, я зустрічав шо вони вимагають документи на авто.
По-третє, зазвичай шо я бачив у якомусь селі. Селянину потрібне авто, він їде до свого автосервісу, в сенсі до автосервісу у селі та питає автомеханіка яке авто йому придбать, він цього автомеханіка знає з дитинства. Наприклад автомеханік обсуговує Suzuki, ось в цьому селі буде така собі аномалія, відсотків 50 автів будуть їздить на Сузукі. Будуть обслуговувать Ауді- будуть їздить на аудЯх. Або мото продають Kawasaki, теж саме. Селянин купляє тутжеш вживане, або нове авто і тупо їздить без заморочок з митницями. Якщо будинок і він встановив зарядну станцію, він бере якусь електричку, також без питань десь у себе, без заморочок шо наприклад у мадярів вона дешевша.
Востаннє редагувалось Water в Суб 14 бер, 2026 11:50, всього редагувалось 1 раз.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 264 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 11:48

Стосоврно підтвердження прав там, я вже колись писав, їздив годину з інструктором з автошколи, за цю годину він знайшов 40! похибок.
Water

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 12:31

M-Audio написав:Збирання клубники та кидання бетону лопатою не можуть забезпечити квартиру з італійськими меблями в 50 метрах від пляжу. Цк тільки на біженстві доступно.
Майже не жарт, доречі. Якось давно вже натрапляв на ролик чи допис, де автор розповідав про якийсь злочин, вчинений в центрі Франкфурта біженцем із якоїсь Сирії чи Афганістану. За давністю зовсім не пам'ятаю підробиць. Що пам'ятаю, що біженець там же в центрі Франкфурта і проживав. І автор допису каже -- я от айтішнік зі стажем, працюю тут вже не перший рік (а все може ще навіть до 2022 року відбувалось), але я не можу дозволити собі жити в центрі Франкфурта. А біженець - може.

Є таке, але більше в соціалістичних країнах західної Європи.
Ось наприклад яке житло дають в Копенгагені

У соціалізма є зворотня сторона медалі - хтось хто не може собі дозволити житло в центрі Копенгагена - має платити біженцям зі своїх податків які в такому житлі живуть.
BIGor

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 14:11

Витягнув тільки що лист щастя з почтового ящику.
Перевищив швидкість на 18 км.год.
Було дозволено 30 км.год.
Зафіксували 48.
Штраф майже 100 євро.
Хомякоид

Подякував: 3197 раз.
Подякували: 484 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 14:12

BIGor написав:
  M-Audio написав:Збирання клубники та кидання бетону лопатою не можуть забезпечити квартиру з італійськими меблями в 50 метрах від пляжу. Цк тільки на біженстві доступно.
Майже не жарт, доречі. Якось давно вже натрапляв на ролик чи допис, де автор розповідав про якийсь злочин, вчинений в центрі Франкфурта біженцем із якоїсь Сирії чи Афганістану. За давністю зовсім не пам'ятаю підробиць. Що пам'ятаю, що біженець там же в центрі Франкфурта і проживав. І автор допису каже -- я от айтішнік зі стажем, працюю тут вже не перший рік (а все може ще навіть до 2022 року відбувалось), але я не можу дозволити собі жити в центрі Франкфурта. А біженець - може.

Є таке, але більше в соціалістичних країнах західної Європи.
Ось наприклад яке житло дають в Копенгагені

У соціалізма є зворотня сторона медалі - хтось хто не може собі дозволити житло в центрі Копенгагена - має платити біженцям зі своїх податків які в такому житлі живуть.

Ще рік залишився обїдати Європу.
Потім попросять до дому, до свиней. :D
Хомякоид

Подякував: 3197 раз.
Подякували: 484 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 15:21

Хомякоид написав:Ще рік залишився обїдати Європу.
Потім попросять до дому, до свиней.

Ти давно в Німеччині? Бо щось не видно, що ти розумієш сутність їх соціалістичного суспільства.
BIGor

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 15:30

Water написав:Стосоврно підтвердження прав там, я вже колись писав, їздив годину з інструктором з автошколи, за цю годину він знайшов 40! похибок.

Какими бы не были , но я сдал ТАМ теорию со второго раза и практику с первого , никаких при.бок и попыток при.баться , наш сервисный центр это гестапо + корупція
Vadim_

Подякував: 655 раз.
Подякували: 535 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 бер, 2026 15:35

Vadim_ написав:
  Water написав:Стосоврно підтвердження прав там, я вже колись писав, їздив годину з інструктором з автошколи, за цю годину він знайшов 40! похибок.

Какими бы не были , но я сдал ТАМ теорию со второго раза и практику с первого , никаких при.бок и попыток при.баться , наш сервисный центр это гестапо + корупція

Для чого ти це написав? Я ніде не платив, в чому питання? Напиши заяву у прокуратуру.
Water

Профіль

#<1 ... 3217321832193220>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор