Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Все ви вірно написали. Звісно, що пан rjkz помиляється: у Французькому іноземному легіоні - за законом - не менше 40% - ГРОМАДЯНИ Франції. На другому місті за кількістю - громадяни Великої Британії. Всі офіцери - громадяни Франції. Цікаво, що зараз командувач - генерал - звісно, громадянин Франції - за походженням - українець. Рідко в якій точці Земної кулі підрозділи, створені ще за Указом короля, не приймали участь у військових операціях. Кирило Ющенко (фр. Cyrille Youchtchenko; нар. 23 листопада 1967) — французький бригадний генерал, командувач Французького іноземного легіону з липня 2023 року. В 22 роки вступив в дуже престижне французьке військове училище. Подивитися на генерала можна тут:
"штирліц стояв над картою, його рвало на родину" (С)
пора і мені відвідати батьківщину, подивитись на КРЖН, на роботу зайти, де вже мабуть і не памятають, як я виглядає вживу ) майже 3 роки чекав, поки на облік поставили. потім трохи спілкування телефоном з різними державними органами, що залишило гарний присмак, бо все що потрібно було мені зробити, зробили заочно і досить швидко. залишився маленький штрих з консульським обліком, і можна їхати )
і взагалі, держава в телефоні для таких випадків - це дуже круто насправді.
Faceless написав:В сенсі впроваджує. Французькому іноземному легіону мабуть років 100. Але там не все так просто, це не гурток за інтересами. там надзвичайно жорсткі умови і якщо туди вже пішов, то кілька років шляху назад немає.
Если я не ошибаюсь, то в Иностранном Легионе Франции когда-то служили отбросы общества со всего мира. Да, за то, чтобы стать гражданином Франции и чтобы укрыться от правосудия своих стран. Их отправляли фактически на убой в самые опасные места. Цена жизни легионера была равна нулю. В официальной статистике Легиона количество потерь было равно нулю. Никто не считал эти потери.
Колись всяке було. Зараз це елітний підрозділ з жорстким фізичними і психологічним відбором. Україні це не завадило би взяти як зразок.
А то у нас хочуть стимулювати іміграцію. Але думаю як завжди заїде за хабарі люмпен і кримінал з Азії та Африки
Ну вот набрать таких и отправить посадки штурмовать. Кто выживет - украинский паспорт в награду. Я серьезно.
Кстати! Вспомнился мне сегдня наш венский узник и его прэлесть со ШТОРАМИ. Помнится, он уже во время большой войны хотел 352 куевро за нее. Ему кто-то что-то меньше предлагал, но он не соглащался, а потом ему ничего не оставалось как заявить" Прелесць не продаецца". Да, так чегойта я вспомнил? Сижу я сегдня солнечным субботним утром, пью кофей с донатсом из Данкин Донатс, тыцаю пальцАми в Трулию. И вот, ближний НДЖ, Форт Ли. Я там когда приехивал как турЫст один раз останавливался. Это через мост от Манхеттена. Мост - Вашингтон Бридж, в простонародье именуемый Джорджик. Итак: 199 куе, 21 этаж (о как совпало), видовая. Дом не дендрофекальный. Метраж примерно такой как у венского узника. 2 санузла, 2 спальни плюс гостинная. Даже такая редкая редкость как балкон есть. Модные мопы и паркинг прилагаются. Фитнес зал также. А еще рекреационная эрия, теннисные корты и спортплощадка для баскетбола, бассейн аутсайд в летнее время. Школы Элементари 10\10!!!!, мидл 8/10!! и хайскул 6\10 чтто вполне еще ничего. И это все через Хадсон Ривер (Ривер - это ошибка истории, Гудзон является проливом) от Манхеттена. По проживанию в Форт Ли мне сложно что-то говорить ввиду непродолжительности пребывания. Только лишь на основе пары недель в виде турЫста не могу себе присвоить степень экспертности как это делают некоторые. Но из минусов - интерстейт 95, но трасса вдали от этого комплекса. А из плюсов - природа, зайдя в местный парк мы встретились со стайкой молодыъ оленят, видели бобра и прочую непривычную для города живность. Публикую тут, чтобы Прохожий не плакался. Если кто хочет, может дать ссылку в обвальной ветке.
Востаннє редагувалось rjkz в Суб 18 кві, 2026 19:04, всього редагувалось 1 раз.