Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Хомякоид написав:Цікаве питання. Читав десь що люди заїжали з паспортом іншої держави і зміненим прізвищем. Український паспорт не показували. Для прикордоників індивід був тільки як іноземець.
Питання не цікаве, бо: - по-перше, важливо не то, що дадуть заїхати в Україну, а то, що не дадуть виїхати; - по-друге, ця тема давно вже розглянута і зроблені висновки:
rjkz написав:
The_Rebel написав:BeneFuckTor В тому то й справа, що ніхто не ризикує перевіряти це. До речі, у мене також прописане місце народження в Україні, тож здогадатися неважко прикордоннику. А далі як це визначено, то згідно законів України дана людина вважається громадянином України, інші громадянства не враховуються
...если не было выхода из украинского гражданства. Знаю человека, который возил гуманитарку из США. В США с 2011 года. Оформлял биопаспорт или нет - не знаю. В каком году получил американское гражданство - тоже не знаю, но знаю что у него оно есть. Но в очередную поездку его вдруг не пропустили. Еле выехал через другой пункт. Не знаю или давал что-то. С тех пор в Украину ни ногой.
BIGor написав:Як думаєте, варто вийти з польських акцій зараз і зафіксувати непаганий прибуток?
Вийти можна. Тим більш, що краще б в них і не заходити було, як і в рашистські (поляки - зверхня й історично так само ворожа до нас нація, то ще їх економіку і фондовий ринок підтримувати не вистачає). Але якщо вже зайшли раніше, то саме час звідти забрати капітал, ще й на хаях.
BIGor написав:Як думаєте, варто вийти з польських акцій зараз і зафіксувати непаганий прибуток?
Вийти можна. Тим більш, що краще б в них і не заходити було, як і в рашистські (поляки - зверхня й історично так само ворожа до нас нація, то ще їх економіку і фондовий ринок підтримувати не вистачає). Але якщо вже зайшли раніше, то саме час звідти забрати капітал, ще й на хаях.
Не знаю, для мене найдружелюбніжі люди, наші гірше відносились.
Короче вийшов. Далі будемо дивитись. Не знаю, чи правильно чи ні, але рівень 2007 року все-таки хаї.