Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3268326932703271>
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 13:47

Re: Еміграція, заробітчанство

Як думаєте, варто вийти з польських акцій зараз і зафіксувати непаганий прибуток?
https://pl.investing.com/indices/wig-20
Варшавська біржа зараз на найбільших хаях за всю історію (як у 2007 році). Що скажете?
BIGor

Подякував: 1514 раз.
Подякували: 1936 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 14:11

Gastarbaiter написав:
  Хомякоид написав: Раніше визначали за збігом дати народження і призвища.
Так писали на форумах.

Ви ж розумієте скільки умовних Олександрів Петренко з однаковою датою народження існує в природі.

Без поняття.
Я ж написав що таке читав. Як насправді не можу сказати.
Хомякоид

Подякував: 3230 раз.
Подякували: 500 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 14:17

Хомякоид написав:Цікаве питання.
Читав десь що люди заїжали з паспортом іншої держави і зміненим прізвищем.
Український паспорт не показували.
Для прикордоників індивід був тільки як іноземець.

Питання не цікаве, бо:
- по-перше, важливо не то, що дадуть заїхати в Україну, а то, що не дадуть виїхати;
- по-друге, ця тема давно вже розглянута і зроблені висновки:

rjkz написав:
  The_Rebel написав:BeneFuckTor В тому то й справа, що ніхто не ризикує перевіряти це. До речі, у мене також прописане місце народження в Україні, тож здогадатися неважко прикордоннику. А далі як це визначено, то згідно законів України дана людина вважається громадянином України, інші громадянства не враховуються

...если не было выхода из украинского гражданства.
Знаю человека, который возил гуманитарку из США.
В США с 2011 года.
Оформлял биопаспорт или нет - не знаю. В каком году получил американское гражданство - тоже не знаю, но знаю что у него оно есть.
Но в очередную поездку его вдруг не пропустили.
Еле выехал через другой пункт. Не знаю или давал что-то.
С тех пор в Украину ни ногой.

BIGor написав:Як думаєте, варто вийти з польських акцій зараз і зафіксувати непаганий прибуток?

Вийти можна. Тим більш, що краще б в них і не заходити було, як і в рашистські (поляки - зверхня й історично так само ворожа до нас нація, то ще їх економіку і фондовий ринок підтримувати не вистачає). Але якщо вже зайшли раніше, то саме час звідти забрати капітал, ще й на хаях.
won

Подякував: 342 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 16:37

won написав:
  BIGor написав:Як думаєте, варто вийти з польських акцій зараз і зафіксувати непаганий прибуток?

Вийти можна. Тим більш, що краще б в них і не заходити було, як і в рашистські (поляки - зверхня й історично так само ворожа до нас нація, то ще їх економіку і фондовий ринок підтримувати не вистачає). Але якщо вже зайшли раніше, то саме час звідти забрати капітал, ще й на хаях.

Не знаю, для мене найдружелюбніжі люди, наші гірше відносились.

Короче вийшов. Далі будемо дивитись. Не знаю, чи правильно чи ні, але рівень 2007 року все-таки хаї.
BIGor

Подякував: 1514 раз.
Подякували: 1936 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 17:50

rjkz написав:
  Прохожий написав:
  rjkz написав:Кстати, вопрос, я там выше выкладывал квартиру за 199 куе.
Шо думаете?

чёй то не увидел)

а так вы все правильно написали(не захотел тянуть всю простыню))

по акцулькам да, есть такое, вот кто пару лет тому поставил на военные компании тот реально в шоколаде)
лично знаю человека который в конце 22го вышел из фармкомпаний и переложил в военный кейс)

viewtopic.php?p=5949649#p5949649
Кстати!
Вспомнился мне сегдня наш венский узник и его прэлесть со ШТОРАМИ.
Помнится, он уже во время большой войны хотел 352 куевро за нее.
Ему кто-то что-то меньше предлагал, но он не соглащался, а потом ему ничего не оставалось как заявить" Прелесць не продаецца".
Да, так чегойта я вспомнил?
Сижу я сегдня солнечным субботним утром, пью кофей с донатсом из Данкин Донатс, тыцаю пальцАми в Трулию.
И вот, ближний НДЖ, Форт Ли. Я там когда приехивал как турЫст один раз останавливался. Это через мост от Манхеттена.
Мост - Вашингтон Бридж, в простонародье именуемый Джорджик.
Итак:
199 куе, 21 этаж (о как совпало), видовая.
Дом не дендрофекальный.
Метраж примерно такой как у венского узника.
2 санузла, 2 спальни плюс гостинная. Даже такая редкая редкость как балкон есть.
Модные мопы и паркинг прилагаются. Фитнес зал также.
А еще рекреационная эрия, теннисные корты и спортплощадка для баскетбола, бассейн аутсайд в летнее время.
Школы
Элементари 10\10!!!!, мидл 8/10!! и хайскул 6\10 чтто вполне еще ничего.
И это все через Хадсон Ривер (Ривер - это ошибка истории, Гудзон является проливом) от Манхеттена.
По проживанию в Форт Ли мне сложно что-то говорить ввиду непродолжительности пребывания. Только лишь на основе пары недель в виде турЫста не могу себе присвоить степень экспертности как это делают некоторые.
Но из минусов - интерстейт 95, но трасса вдали от этого комплекса.
А из плюсов - природа, зайдя в местный парк мы встретились со стайкой молодыъ оленят, видели бобра и прочую непривычную для города живность.
Публикую тут, чтобы Прохожий не плакался. Если кто хочет, может дать ссылку в обвальной ветке.
https://www.trulia.com/home/555-north-a ... -452024900

Касательно военных акций - производители чипов за месяцы растут так, как остальные не растут за многие годы.
В конце августа прошлого года я для себя открыл Микрон. И начал покупать по 118.
Сейчам он около 430.
Но он не идет ни в какое сравнение с Сандиском и Вестер Диджитал (из которого Сандиск и вышел).

по ссылке светит 404, наверное замануха местных рыл)

акцульки чипдейлов да, на ходах
посмотрите ретроспективу динамики Файзера с 19го
все циклично...
а милитари сектор в росте уже надолго, ИМХО)
Прохожий

Подякував: 939 раз.
Подякували: 1461 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 20:36

Хомякоид написав:А хто виїхав, отримав паспорт ЄС і вирішив завязати з Україною ?
Хто вже має таку можливість, ті недосяжні, якщо тільки самі не вирішать спробувати щастя і приїхати до України (до речі, про кримінальну справу можна саме в цей момент і дізнатись). Інтерпол не оголосить в розшук "за неповернення". Маю таке сподівання, принаймні.
M-Audio

Подякував: 660 раз.
Подякували: 547 раз.

Профіль

1
3
1
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 21:00

M-Audio написав:
  Хомякоид написав:А хто виїхав, отримав паспорт ЄС і вирішив завязати з Україною ?
Хто вже має таку можливість, ті недосяжні, якщо тільки самі не вирішать спробувати щастя і приїхати до України (до речі, про кримінальну справу можна саме в цей момент і дізнатись). Інтерпол не оголосить в розшук "за неповернення". Маю таке сподівання, принаймні.

В мене в німецькому закордоному паспорті написано місце народження Вінниця, але такою транскрипцією яка невідомо звідки взялась. Не схоже ні на англійську, ні на німецьку яка була при Адольфі, при Хонекері і на сучасний варіант.
Тому навіть Ітерпол не зможе мене ідетифікувати як громадянина України.

Але також думаю що вони цим займатись не будуть. Якщо будуть шукати ухилянтів зі всього світу ніяких баз не вистачить.
Хомякоид

Подякував: 3230 раз.
Подякували: 500 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 22:40

Хомякоид написав:
  Gastarbaiter написав:
  Хомякоид написав: Міняти призвіще в паспорті іноземної держави.
Тоді точно ніхто не знайде.

Біометричні дані при оголошенні у розшук не надаються?
Бо як тоді визначають громадянство України на українському кордоні при перетині за паспортом іншої держави?

Цікаве питання.
Читав десь що люди заїжали з паспортом іншої держави і зміненим прізвищем.
Український паспорт не показували.
Для прикордоників індивід був тільки як іноземець.

Але за точність не ручаюсь. Питання потребує вивчення.

Раніше визначали за збігом дати народження і призвища.
Так писали на форумах.

Докладываю (ТМ Либо).
При въезде в Украину по паспорту другой страны, гражданину Украины-обладателю украинского гражданства и биометрического паспорта, говорят "Ласкаво просимо в Україну"/"Welcome to Ukraine" вне зависимости от того по какому паспорту он въехивает.
Но при выезде по иностранному паспорту человека задерживают за попытку пересечения границы по подложным документам.
Не признает Украина никакого иного гражданства кроме украинского.
И если владельцев старых паспортов не так легко взять за причинное место, то тех, кто прошел биометрию хоть для чего-нибудь в Украине, ничего не спасет кроме халатности и/или коррупции. И изменение фамилии и имени с Петра Петренко на Питер Питерс не поможет никак.
rjkz

Подякував: 8880 раз.
Подякували: 5633 раз.

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 22:45

Хомякоид написав: Але також думаю що вони цим займатись не будуть. Якщо будуть шукати ухилянтів зі всього світу ніяких баз не вистачить.

Ну, Інтерпол - це ж не так, що німецька або польська поліція буде висунувши язика бігати в пошуках особи у розшуку. Засвітишся десь на кордоні або на дорозі поліція зупинить за порушення - тоді і спрацює механізм.
Gastarbaiter

Подякував: 713 раз.
Подякували: 636 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2026 22:50

https://pl.investing.com/indices/wig-20
Варшавська біржа зараз на найбільших хаях за всю історію (як у 2007 році). Що скажете?

Сейчас и на американской бирже хаи.
Зависит от налоговой системы и Вашего ...блин, как его...эттитюд в этом.
Если трейдер - пытайтесь словить момент если уверенны, если инвестор - нет.
В прошлом году после примерно 1,5 лет боковика, американский сток маркет резко рванул и не опустился особо (короткий отрезок времени когда Трамп ввалился в Иран, упал примерно на 15 %...да, и год назад падал до 20%-30% на тарифах, но народ уже привык к трамповым закидонам и не реагирует так нервно как год назад. Знакомая знакомых в стоках держала 4 млн и когда убыток составил более миллиона, она ментально отправилась в иное измерение, где и обосновалась, а рынок буквально за пару месяцев восстановился и стремительно вырос).

Я какое-то время пытался трейдерить, потом понял, что выгодней просто держать и не обращать внимание на падения (разве что докупать в такие моменты).
rjkz

Подякував: 8880 раз.
Подякували: 5633 раз.

Профіль

14
10
7
  #<1 ... 3268326932703271>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти