|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 29 кві, 2026 15:05
Хомякоид написав: akurt написав:Хто не встиг - той запізнився, або чужинців тепер ніде не люблять! Туреччина ввела додаткову плату для іноземців з 1 травня за оформлення ВНП. Було 140$ на 2 роки - стало 1000$ в більше.
А як в вашому місті з парусними яхтами. Випадково дізнався є багато яхт які катають пасажирів по середземному морі - Греція, Італія, Балканські країни, Іспанія, Турція. Тижневий тур від 500 євро. Чи може ви свою яхту маєте ?
В них повно яхт, дивлячись яка саме. Тобі потрібен екіпаж, чи ти маєш відповідні документи. Розраховуй на ціну від 200 баксів за добу. Далі паливо(сьогодні Motorin ~72 ліри, Benzin 65 лір), продукти, екіпаж, дозволи- не знаю скільки.
-
Water
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 275 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 15:20
Хомякоид написав: Frant написав: Хомякоид написав: А як в вашому місті з парусними яхтами. Випадково дізнався є багато яхт які катають пасажирів по середземному морі - Греція, Італія, Балканські країни, Іспанія, Турція. Тижневий тур від 500 євро. Чи може ви свою яхту маєте ?
Яка там яхта у пенсіонера, бувшого доцента залізничного ВУЗа, не смішіть))). Віктор Семенович на старості років працює на підтанцовках у турецьких рилів-новобудівців. Гонорар, очевидно, построчний)))) Не знаю, просто запитав Бачу, наш народ отримавши притулок та право пересування в Європі ні в чому собі не відмовляє. Люди плавають на яхтах, де які українці вже по декілька човнів мають для катання бажаючих. Рейси бронюються на очах.
В нас завжди це було розвинено.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 15:21
Frant написав:Щось поляки не раді ковбасним укро-емігрантам?! 🇵🇱"Українців масово депортують із Польщі: люди діляться своїми усторіями у соцмережах Серед можливих причин називають відмову в «Карті побиту» або перебування за межами країни понад 30 днів, навіть за наявності тимчасового захисту."
Ужос-ужос 
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 713 раз.
- Подякували: 636 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 15:30
Frant написав: Water написав:В нас завжди це було розвинено
що саме? дерибанити свою чи чужу державу?
Яхти, прокат, судноводіння.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 15:34
Хомякоид написав: akurt написав:Хто не встиг - той запізнився, або чужинців тепер ніде не люблять! Туреччина ввела додаткову плату для іноземців з 1 травня за оформлення ВНП. Було 140$ на 2 роки - стало 1000$ в більше.
А як в вашому місті з парусними яхтами. Випадково дізнався є багато яхт які катають пасажирів по середземному морі - Греція, Італія, Балканські країни, Іспанія, Турція. Тижневий тур від 500 євро. Чи може ви свою яхту маєте ?
Є багато яхт в районі порту Анталії, Було багато пропозицій - я їх не запамʼятовував, але є. Я зараз гуляю іспанським містом Pamplona - не маю можливості подивитися мої записи.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 кві, 2026 15:53, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4301 раз.
- Подякували: 1558 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 29 кві, 2026 15:48
Water написав: Хомякоид написав: akurt написав:Хто не встиг - той запізнився, або чужинців тепер ніде не люблять! Туреччина ввела додаткову плату для іноземців з 1 травня за оформлення ВНП. Було 140$ на 2 роки - стало 1000$ в більше.
В них повно яхт, дивлячись яка саме. Тобі потрібен екіпаж, чи ти маєш відповідні документи. Розраховуй на ціну від 200 баксів за добу. Далі паливо(сьогодні Motorin ~72 ліри, Benzin 65 лір), продукти, екіпаж, дозволи- не знаю скільки.
А скільки у вас марина коштує ? Наприклад невеликої яхти 8 метрів ? Іспанія 200 євро місяць.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3252 раз.
- Подякували: 511 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 29 кві, 2026 15:59
Сибарит написав: akurt написав:Хто не встиг - той запізнився, або чужинців тепер ніде не люблять! Туреччина ввела додаткову плату для іноземців з 1 травня за оформлення ВНП. Було 140$ на 2 роки - стало 1000$ в більше.
Это больше похоже на любовь к деньгам 😁
Я думаю, варто дивитися трошки глибше та ширше. Я думаю, будуть активно виводити заможні люди гроші з Дубая. Куди будуть інвестувати? Не в Україну, ні в Болгарію, ні в Угорщину і в кінці кінців не в США. А Туреччина завжди була цінним активом. Думаєте даремно відомі Забудовники перелаштували свої потужності в Анталії на дуже дорогий сегмент: у ниж ціни від 700 000€ зараз. Нове будівництво на першій лінії. Модна піти твої та спрогнозувати наступне: відкриють кордони і багато людей буде знову шукати теплі та безпечні місця: а чекають ТІЛЬКИ БАГАТИХ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕНИХ.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 29 кві, 2026 16:00
Сибарит написав: akurt написав:Хто не встиг - той запізнився, або чужинців тепер ніде не люблять! Туреччина ввела додаткову плату для іноземців з 1 травня за оформлення ВНП. Було 140$ на 2 роки - стало 1000$ в більше.
Я думаю, варто дивитися трошки глибше та ширше. Я думаю, будуть активно виводити заможні люди гроші з Дубая. Куди будуть інвестувати? Не в Україну, ні в Болгарію, ні в Угорщину і в кінці кінців не в США. А Туреччина завжди була цінним активом. Думаєте даремно відомі Забудовники перелаштували свої потужності в Анталії на дуже дорогий сегмент: у ниж ціни від 700 000€ зараз. Нове будівництво на першій лінії. Модна піти твої та спрогнозувати наступне: відкриють кордони і багато людей буде знову шукати теплі та безпечні місця: а чекають ТІЛЬКИ БАГАТИХ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕНИХ.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 29 кві, 2026 16:05
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 29 кві, 2026 16:05
akurt написав:А Туреччина завжди була цінним активом.
Пан Акурт впевнений цьому? Пару годин назад він писав дещо інше, як турки вміють стригти лохів. І брити вміють їх. akurt написав:Туреччина ввела додаткову плату для іноземців з 1 травня за оформлення ВНП. Було 140$ на 2 роки - стало 1000$ в більше.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1825 раз.
- Подякували: 2601 раз.
-
-
Профіль
-
-
|