Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Хто не встиг - той запізнився, або чужинців тепер ніде не люблять! Туреччина ввела додаткову плату для іноземців з 1 травня за оформлення ВНП. Було 140$ на 2 роки - стало 1000$ в більше.
Это больше похоже на любовь к деньгам 😁
Я думаю, варто дивитися трошки глибше та ширше. Я думаю, будуть активно виводити заможні люди гроші з Дубая. Куди будуть інвестувати? Не в Україну, не в Болгарію, не в Угорщину і в кінці кінців не в США. А Туреччина завжди була цінним активом. Думаєте даремно відомі Забудовники перелаштували свої потужності в Анталії на дуже дорогий сегмент: у них ціни від 700 000€ зараз. Нове будівництво на першій лінії.
Можна піти далі та спрогнозувати наступне: відкриють кордони і багато людей буде знову шукати теплі та безпечні місця: а чекають ТІЛЬКИ БАГАТИХ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕНИХ.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 кві, 2026 16:16, всього редагувалось 1 раз.
Хомякоид написав: А як в вашому місті з парусними яхтами. Випадково дізнався є багато яхт які катають пасажирів по середземному морі - Греція, Італія, Балканські країни, Іспанія, Турція. Тижневий тур від 500 євро. Чи може ви свою яхту маєте ?
В них повно яхт, дивлячись яка саме. Тобі потрібен екіпаж, чи ти маєш відповідні документи. Розраховуй на ціну від 200 баксів за добу. Далі паливо(сьогодні Motorin ~72 ліри, Benzin 65 лір), продукти, екіпаж, дозволи- не знаю скільки.
А скільки у вас марина коштує ? Наприклад невеликої яхти 8 метрів ? Іспанія 200 євро місяць.
Це не у мене, в Турції, я там знаю, гуглить потрібно. Бачив шо зараз купа роботи- когось фарбують, когось на воду поставили, когось продали.
akurt написав:А Туреччина завжди була цінним активом. Думаєте даремно відомі Забудовники перелаштували свої потужності в Анталії на дуже дорогий сегмент: у ниж ціни від 700 000€ зараз. Нове будівництво на першій лінії.
То потрібно дивитись де саме, можливо, АЛЕ... Країна під керівництвом такого собі диктатора, де всі кланяються Ататюрку, тіпа Сталін, але чомусь ненавидять сучасного. Свято 23 квітня в них було, я давно не був у срср, нагадали.
Щось до того «диктатора» майже щоденно приїжджають українські президенти, міністри, премʼєр- міністри. Може і не зовсім диктатор? Можливо, диктатори НЕ ТАМ? Не варто озирнутися по боках, можливо і на найближчих сусідів глянути: хоч на сході, хоч на півночі, хоч на заході?
Трішки поспілкувався, точніше тільки спитав, далі пішло-поїхало. Наша дівчина, Луганськ, місцевий ріелтор, мама українка, батько турок. На моє питання перша лінія запитала вам для чого? Бо це дуже специфічно, це в основному бізнес, а там є різні умови. На моє питання які ціни трішки далі, сказала потрібно дивитись об`єкт і торгуватись. В сенсі торгуватись? В прямому, ціна, написана в інеті чи ще десь- це для лохів. Спитав, наприклад житло, ткнув десь у район, де приблизно проживає відомий тутошній товариш, сказала шо вони будуть торгуватись, починаючи 50% від вартості. Далі як піде і ваше бажання купить- сьогодні, через місяць, наявність грошей і так далі. Якщо не громадянин Турції сказала будуть вирішувать, тіпа це не головне питання. Турція так собі, влітку дуже спекотно, десь до середини жовтня. Місцями бруд, схоже шось на наші міста, але своя специфіка.
akurt написав:Хто не встиг - той запізнився, або чужинців тепер ніде не люблять! Туреччина ввела додаткову плату для іноземців з 1 травня за оформлення ВНП. Було 140$ на 2 роки - стало 1000$ в більше.
Это больше похоже на любовь к деньгам 😁
Я думаю, варто дивитися трошки глибше та ширше. Я думаю, будуть активно виводити заможні люди гроші з Дубая. Куди будуть інвестувати? Не в Україну, ні в Болгарію, ні в Угорщину і в кінці кінців не в США. А Туреччина завжди була цінним активом. Думаєте даремно відомі Забудовники перелаштували свої потужності в Анталії на дуже дорогий сегмент: у ниж ціни від 700 000€ зараз. Нове будівництво на першій лінії.
Модна піти твої та спрогнозувати наступне: відкриють кордони і багато людей буде знову шукати теплі та безпечні місця: а чекають ТІЛЬКИ БАГАТИХ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕНИХ.
Бачу ВиКтрСемёнычЬ у вас Аллаh троицу любит. Тройной ответ по теме - кого ж в Мармарисе и Кемере чекают. Кацапов таких много, богата матушка расея на ресурсы, многие это уяснили там, что на их век хватит, и на виллу на средиземном тоже. А шо ж делать мне, старому, прожорливому как V12 у W140, не очень, того, с деньгами??? Тут ТЦК и Малько с Гаркавым, тут страшно(и харч страшно дорог) И это, скажите, а во львове у вас на лодочной станции катер есть?
Востаннє редагувалось барабашов в Сер 29 кві, 2026 18:36, всього редагувалось 1 раз.
Water Балкани теж влітку буде жаркі. Але ж народ пре туди шо дурний. І відпочивати, і жити. Хоча мені здається для життя Балкани класні лише з вересня (ще дуже тепло і повно сонця, але вже не жарко ) і до травня. Літо - треба тікати в Африку 😅
Слухайте дівчину, пане Water, та буде вам щастя. Слава Богу, що бруд не помічаєте там, де мешкаєте. Особливо в головах, як радив професор Преображенський.
Торгуватися за 50% від ціни - мудро. Наприклад, квартира 2+1 від AKG group за прайс-листом 700 000$, а ви пропонуйте 50% або 5% та смійтеся в очі. Мені подобається такий «Хід конем».
P.S. Приблизно так робили Покупці в березні квартир моїх приятелів в одному обласному центрі: ті накупилися як курка блох квартир - все під здачу - і виставили дві з 6-ти (!) на продаж з надією щось купити в Карпатах, Так усі наявні Покупці так і пропонували за вашою методою. Продавці так лаялися, так лаялися. Але метода хороша. Наприклад: сало на базарі 350 гривень кіло - а дівчина поруч радить заплатити 50%: дали в руки Продавцю 175 та тікаєте швидко-швидко.