только если "на жизнь" на Балканах ты зарабатываешь вне балкан)
|
|
не полуподвалов собственно как и на лигурийском побережье Италии да и в курортной зоне любой европейской страны) Ви ці квартири продаєте? Приклад хати за 700 штук. Ріелтор кожен день працює саме в цьому бізнесі саме в Анталії. Ви там можете шозавгодно розповідать з Іспанії, але я пару годин як спілкувався саме з ріелтором в Анталії, де я зараз і знаходжусь. Просто, з цікавості, бо воно мені нідочого. Приклад хати, це не перша лінія, але недалеко від моря і 3+1. 2+1, скільки до моря не питав, 110 штук. АЛЕ... ріелтор сказала 700 штук таке буває, рідко але буває, потрібно дивитись. Погана у вас рієлторша.
Зовсім погана і некваліфікована. Змініть і не мучайтеся. Для контролю перед тим, як вигнати в шию спитайте про ЖК: - від Ali Kemal Group, де квартири купують (видалено мною); - від Ozpinarlar, де купують квартири - та беруть в оренду типу 3+2 - (видалено мною); - спитайте може ще є яка - ніяка квартира в SanIsBlue… Напишете, що вона скаже. Навіть цікаво. Я дуже давно не заходив на не наведені вами російські сайти із заманухою для росіян, а на основний сайт продажу квартир Sahibinden. Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 кві, 2026 21:46, всього редагувалось 7 разів.
Re: Еміграція, заробітчанствоВсетаки ми на фінансовому форумі, відповідно я завжди думав що інвестують в, як не дивно, проєкти. А в квартирах зберігіють(намагаються) зберегти гроші більше середній клас. Тому куди будуть інвестувати дубаї, можу написати наприклад Польща, що зараз і відбувається, дуже цікава тема, але це скоріш до ореста. Наприклад як і які сфери розвивають в Туреччині, як там з промисловістю, чи реальний потік дубайських грошей в якусь туристичну сніжинку на середземному морі або чи планують розширення портів, сміжно чи то нафто промисловості. Ось це більше цікаво і тут сотні мільйонів на квадратний кілометр. А ви про якусь хату за 300к(перша в гуглі) евро куплену за готівку якимсь корупционером. Наш то он ахметов купив непогану 'хату' в мадриді. А так нашим людям 'ухилянтам' скрізь стяє тяжко. Як ось Ви написали в Туреччині купа обмежень, нові космічні суми за посвітки проживання, райони з дозволом за забором як для стада баранів, незрозуміла політика. Якщо дають через 5 років паспорт нормально то ще окей. Дівчатам юбки до кісточок носить, хоча може це і добре) З іншої сторони моря з польщі автобуси їдуть прямо на тцк. Особо ніхто і не соромиться казати що не вистача людей на фронті, і німці до цього дойдуть рано чи пізно))
Інвестують в:
- дівчат; - в жінок; - в раритетні автомобілі; - в нерухомість; - в поштові марки; - в золоті монети «царської чеканки»; - в акції підприємств. Фахівці вважають, що основними напрямками інвестування у 2026 році слід вважати: нерухомість, фондовий ринок (ОВДП, акції), агросектор, IT-стартапи (defence tech, AI), криптовалюти та франшизи. Найбільш перспективними вважаються диверсифіковані портфелі, що поєднують консервативні інструменти (депозити, облігації) для стабільності та агресивні (венчурні інвестиції) для високої доходності. Також цікаво тут: «Інвестують в проєкти» - це цікаво. Востаннє редагувалось akurt в Сер 29 кві, 2026 23:30, всього редагувалось 2 разів.
Своё на свои, хоть дом или квартира или ... Re: Еміграція, заробітчанствоПо вашому лінку написано що це не тільки квартира в турції, а ще й комерційне приміщення яке генерує бабуляс)) А можна ще питання як це інвестиція в дівчат, бо якщо про гарну жінку то це про 'витрачати', а якщо про навчання то фіг зна, так можна сказать що я і в зуби інвестую. Хоча можливо Ви якось і генеруєте дівчат в бабуляс, ось на днях в Польщі таких зловили)) До новобудов додають слово інвестиція. Бо дійсно це так - купив траву, продав квартиру. А коли 2роки живеш в десь, а в туреччині хата стоїть, то в києві вона б принесла копійку за оренду хочаб.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|