Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 33493350335133523353 ... 3438>
Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 06:54

Bolt писал(а):
Ну, як неподалік Чікаго, трошки менше як зі Львова до Стрия. 😎

Той Володимир не приховував свою точну адресу.
Від Львова до Стрия 70 км - а там наче значно ближче.
Ще треба врахувати, що штат Іллінойс - на відміну від Львівської області - практично суцільна рівнина - без Карпат. Highway мають по 3-4 полоси в кожному напрямку.

Я не дивився всі його репортажі - той Володимир обіцяв викласти відео про те, що навпроти його будинку зʼявилися нові ідіоти - то українці, які купили собі у власність будинок.

Був такий репортаж про нових ідіотів - від ідіота із Франківська - чи ні?
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 07:11

akurt писал(а):
  Bolt писал(а):
Ну, як неподалік Чікаго, трошки менше як зі Львова до Стрия. 😎

Той Володимир не приховував свою точну адресу. Я навіть дивися на мапах Гугл.
А від Львова до Стрия 70 км - а там наче значно ближче.
Ще треба врахувати, що штат Іллінойс - на відміну від Львівської області - практично суцільна рівнина - без Карпат. Highway мають по 3-4 полоси в кожному напрямку.

Я не дивився всі репортажі - той Володимир обіцяв викласти відео про те, що навпроти його будинку зʼявилися нові ідіоти - то українці, які купили собі у власність будинок.

Був такий репортаж про нових ідіотів - від ідіота із Франківська - чи ні?

35 миль, тобто 56 км, а до Стрія в основному після Миколаїва дорога по рівнині йде. Я його будинок був навіть на Гугломапі знайшов.
Ні, з новыми сусідами ще не було.
Цікава серія в нього недавно було, як чувак апартаменти фліпав. За 4,5 місяці десь 30 кує заробив до податків
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 09:05

rjkz писал(а):
  Water писал(а):
  rjkz писал(а):Я не про Германию

А мова йшла саме за Німеччину.
Если кто-то через апп или по объявлению вызывает мастера для того, чтобы повесить полку, он разве должен у того проверить все доки?

Повісить полку це будівельні роботи?
На будівельні роботи там нема об`яв в тому вигляді, як ми звикли.
Тому утримання будинку для німця це дорого, а ми наймаємо, як звикли робить в Україні.

В США и по совести, так должно быть везде, то общестроительные работы, электрика, сантехника, крыши требуют лицензирования и страховок.
На лекгие отделочные таких ограничений нет.
Опять-же, то что кто-то нанял не проверяя доки, по моему, не является доказательством правонарущения.
Оплата наличными, если они в законе все еше, тоже не преступление.
Тогда что нарушил именно Хомякоид?
Если-бы он даже постоянно пользовался услугами человека, достоверно не зная, что тот не имеет права работать, то не вижу причины почему он что-то нарушил. Может я не в курсе - подскажите.
А вот если человек пришел что-то делать и предупредил, что он это не имеет права делать, и чтобы ему заплатили налом именно поэтому, и потому что он не хочет платить с этих денег налоги - разговор тогда в совсем другом ключе.
Тогда-бы Хомякоид точно знал, что он соучаствует в нарушении закона.
Но об этом ведь не упоминалось.

Всі будівельні робти виконуються будівельниками, незалежно які саме це роботи. Де знайшов Хомякоид цього "будівельника"? Звісно де, десь у групі "Українці в Німеччині". Чи дозволено виконувать будівельні роботи людині, яка не виставила рахунок? Ні, ця людина не може виконувать будівельні роботи, тому-що він не зареєстрований як ПП. Або це фірма обстежила об`єкт, підписала договір та прислала будівельника для виконання будівельних робіт саме у суботу, що саме по собі нонсенс, бо у вихідні ніякі будівельні роботи не виконуються. Ви можете їхать по автобану, де виконуються великі будівельні роботи з купою техніки, людей, але у вихідні дні це все буде стоять, повністю стоять.
Чи знав Хомякоид що це все нелегально? Звісно знав, він пише що він щось десь взнавав, цікаво де, у групі на ФБ?
Різницю ви зрозуміли, страховка, це обов`язково, там прийде хтось наприклад дерева обрізать, наприклад сусід допоміг, так ось у сусіда повинна буть страховка, незалежно хто її оформить, сам сусід, або сусід з деревом.
Ось тому у німця з приватним будинком підписані всі договори на обслуговування теплового обладнання, вода, електрика, будівельні роботи. З садом не завжди, можуть виконувать роботи разово, як і клінінг. Клінінг теж по договору, страховка, незалежно від того скільки раз виконується. Прийшла дєвочка на підлогу помить- це все потрібно, як дєвочкє, так і нє дєвочкє.
Ще раз, у вигляді ітогу. Ми свою сову натягуєм на німецький глобус. Потім скарги що піймали на будівельних роботах, манікюрі, гартенпфлегє, косметологічних процедурах.
А то так звісно, все найкраще в нашому житті або незаконно, або аморально, або веде до ожиріння.
UPD: Тому фраза 15 ойро без знання мови, 25 зі знанням це смішно, будівельник там буде зароблять достатньо, він не буде щось виконувать у вихідні з ризиком втратити все. Зазвичай в них роботи розписані мінімум на пів року наперед.
Последний раз редактировалось Water Сб 06 июн, 2026 09:35, всего редактировалось 1 раз.
Water

С нами с: 06.03.12
Благодарил (а): 76 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 09:19

Water писал(а): Чи дозволено виконувать будівельні роботи людині, яка не виставила рахунок? Ні, ця людина не може винокувать будівельні роботи, тому-що він не зареєстрований як ПП.

Може. Манали ми в держави питать за любий чіх. Наш дом - строїм як хочем для нас, і так і буде.

Water писал(а):Ви можете їхать по автобану, де виконуються великі будівельні роботи з купою техніки, людей, але у вихідні дні це все буде стоять, повністю стоять.

Це ваші проблєми.

Water писал(а):прийде хтось наприклад дерева обрізать, наприклад сусід допоміг, так ось у сусіда повинна буть страховка,

Не понятно: вы шо, чіновнік, чи працюєте в корпораціях зла (страхові, ліцензіанти і так далі), шо вам так важно поздирать з усіх гроші??!😠
Ніхто в здравом умі не прагне платить комусь лівому (державі, страховим, іншим кровосісям). А ви цього од усіх вимагаєте, що виникає думка: або ви несповна розуму, або маїте в цьому свій інтерес (чиновнік, страховик). Таких ніде не люблять, ідіть собі в свій бундесвер або страховий офіс, і не позортесь.
won

С нами с: 15.05.24
Благодарил (а): 403 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 09:34

won писал(а):А ви цього од усіх вимагаєте, що виникає думка: або ви несповна розуму, або маїте в цьому свій інтерес (чиновнік, страховик). Таких ніде не люблять, ідіть собі в свій бундесвер або страховий офіс, і не позортесь.

Вельмишановний пане won, ви забули на якій гілці ви знаходитесь.
Water

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 09:34

won писал(а):
  Water писал(а): Чи дозволено виконувать будівельні роботи людині, яка не виставила рахунок? Ні, ця людина не може винокувать будівельні роботи, тому-що він не зареєстрований як ПП.

Може. Манали ми в держави питать за любий чіх. Наш дом - строїм як хочем для нас, і так і буде.

Water писал(а):Ви можете їхать по автобану, де виконуються великі будівельні роботи з купою техніки, людей, але у вихідні дні це все буде стоять, повністю стоять.

Це ваші проблєми.

Water писал(а):прийде хтось наприклад дерева обрізать, наприклад сусід допоміг, так ось у сусіда повинна буть страховка,

Не понятно: вы шо, чіновнік, чи працюєте в корпораціях зла (страхові, ліцензіанти і так далі), шо вам так важно поздирать з усіх гроші??!😠
Ніхто в здравом умі не прагне платить комусь лівому (державі, страховим, іншим кровосісям). А ви цього од усіх вимагаєте, що виникає думка: або ви несповна розуму, або маїте в цьому свій інтерес (чиновнік, страховик). Таких ніде не люблять, ідіть собі в свій бундесвер або страховий офіс, і не позортесь.

Я неодноразово запитував, всі наймають будівельників на невеликі роботи як людям зручно.
В різних бундесземлях ситуація однакова. І німці, і переселенці і зовсім не німці всі так працюють в кого я запитував.
Water виглядає зовсім відірваним від реального життя. Я не розумію кому і що він хоче довести.
Хомякоид

С нами с: 19.09.14
Благодарил (а): 3333 раз.

3
1
Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 09:40

Хомякоид писал(а):Я неодноразово запитував, всі наймають будівельників на невеликі роботи як людям зручно.

тобто в Німеччині можна найняти будівельника на день роботи неофіційно?
Без виплати податків державі, як в Україні?
А якщо сусіди настукають і наймача зловлять?
Перепрошую за питання, німецьких порядків я не знаю. Раніше у них був орднунг і дисципліна. Після приєднання Східної Німеччини до ФРН - зараз я в цьому не впевнений.
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 09:40

Хомякоид писал(а):
  won писал(а):

Це ваші проблєми.

Я неодноразово запитував, всі наймають будівельників на невеликі роботи як людям зручно.
В різних бундесземлях ситуація однакова. І німці, і переселенці і зовсім не німці всі так працюють в кого я запитував.
Water виглядає зовсім відірваним від реального життя. Я не розумію кому і що він хоче довести.

Все вірно ви пишете, всі наймають будівельників. Ви кого найняли, це був будівельник? Ні. Всі так працюють це смішно, будівельник у суботу приїхав до вас за годину їзди в одну сторону? А німці дійсно наймають БУДІВЕЛЬНИКІВ, які працюють наприклад з 7:00 до 16:00 з перервою на обід.
Water

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 09:42

Frant писал(а):
  Хомякоид писал(а):Я неодноразово запитував, всі наймають будівельників на невеликі роботи як людям зручно.

Можна, поки не піймають. Потім починаються сльози- аминезнали.
Water

Сообщение Добавлено: Сб 06 июн, 2026 10:58

Water писал(а):
  Frant писал(а):

Можна, поки не піймають. Потім починаються сльози- аминезнали.

Роблять аж бігом.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
  #<1 ... 33493350335133523353 ... 3438>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама