|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 20 чер, 2026 13:58
akurt написав:як сильно вас збудили вірші від пана airmax78
Стосовно пана airmax78, я якраз був згадав як колись познайомився зразу з двома місцевими дівчатами, які мене ввечорі запросили до ресторану. Як, де, та за яких обставин- не скажу, але це не тупо "познайомитись" з місцевою. airmax78 схоже вже "покінчив" з цим.
Востаннє редагувалось Water в Суб 20 чер, 2026 14:14, всього редагувалось 1 раз.
-
Water
-
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 300 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 чер, 2026 14:16
Я тільки зараз зрозумів, пане Water, чого вас так збудила дивна буква " Y" в моєму старому дописі. Як відомо, в Гематрії (нумерологія в буквах) латинській букві @ Y@ відповідає цифра @ 7@. Тут все стає на свої місця: Число сім нумерологи пов'язують із філософією та пізнанням світу. Це " Дом" пустельника. Тут добре читати, писати книги, розмірковувати про світ та його марність (або потреби). Тому знову все логічно, навіть романтично: Water написав: я якраз був згадав як колись познайомився зразу з двома місцевими дівчатами, які мене ввечорі запросили до ресторану. Як, де, та за яких обставин- не скажу, але це не тупо "познайомитись" з місцевою. airmax78 схоже вже "покінчив" з цим.
Ну про інтим з двома дівчатками не розказуйте - тут всі люди одружені, вірні чоловіки та порядні - вам варто уточнити - це ви стали " тарєлочніком" чи дівчата були " тарєлочниці"?
-
akurt
-
-
- Подякував: 4420 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Суб 20 чер, 2026 14:27
Бетон написав: rjkz написав: airmax78 написав:Багато фруктів - дуже шкідливо для здоров'я. Фруктоза перетворюється на жир і відкладається у печинці. Скажемо ні полуниці, мелітопольській черешні з окупованих територій та яблукам. Скажемо так шпінату, зеленому горошку, квасолі та всім видам горіхів окрім арахісу.
На орехах тоже висцеральный жир нарастает некисло. Проверено. Просто надо жрать на полведра меньше. Очень полезно, скажем, запеченный лосось с отварной брокколи. Вот это можно есть до опупения.
Ага, запеченный жирный лосось - то, что нужно
Ну, там жир своеобразный. Жиры тоже разные бывают.\Мне норм. Кусок рыбы с брокколи много не съещь, насыщение быстро приходит. Чтобы что-то было, надо того лосося несколько тушек схомячить, а это под силу разве что белой акуле и гризли. А вот орехи незаметно исчезают. Вот вроде было только что тут много разных, а уже и нет. Там много полезного, не спорю. Только много не надо жрать. Хотя миндаль и грецкие считаются отличными антиоксидантами. Кстати, лосось тоже.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8947 раз.
- Подякували: 5685 раз.
-
-
Профіль
-
-
14
10
7
Додано: Суб 20 чер, 2026 14:48
Де новини із-за кордону? Де пересічному добре жити? Щоб мало працювати, круто заробляти, не служити і не воювати? Де крапає висококалорійний жир з рукотворних сталактитів? Де течуть йогуртові ріки з оселедцевими берегами для понаїхів? Де воля анархістам, пофігістам, бігунцям, графоманам та іншим "вільнолюдям"?
-
Frant
-
-
- Подякував: 1862 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
|