Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:Це ви котеджні містечка назвали "задрипаним селом"? І ні про які хати в селах не йшлося, то ви за звичкою маніпулюєте. Те, що я написав, є в цитаті вище.
На цю тему із вчорашньої розмови з нашою людиною в місті Вінніпег (Канада). Працівники його бригади - канадці, і що цікаво один має імʼя Ivon - із стажем в 10+ років - сказали, що давно не мешкають в місті Вінніпег, а мешкають у невеликих котеджних містечках за межами міста. На відстані в 20-50 км. Велике місто - то проблеми.
Faceless написав:Я якраз прекрасно вмію. По-перше, "середня в ІТ" в 2,5 це з урахуванням джунів. Я писав "не джунів", і ви самі сказали, що давно в ІТ і не джуни. Хіба ні? Он вище в цитаті є. То там середня мінімум 3к. А ваші забаганки то вже суб'єктивна справа, ви і на 250 могли націлитися, і щоб ще подорожі двічі на рік. А так з 6+ куо можна за 2-3 роки наскирдувати на цілком непогану квартиру чи будиночок в передмісті, і потім за рік чи два (якщо трохи розслабитися) ще й щось під оренду. І це я не кажу про режим життя Флая.
Якісь казки розказуєте. Середня в ІТ з джунами і сеньорами - 2,5 кує. Про купівлю квартир чи хат по селах за Києвом - то чогось Ви не купили там. Нахіба працювати в Києві, мати доларову ЗП яка в декілька раз вища середньої - і жити в задрипаному селі під Києвом без інфрастуктури?
Ви читати не вмієте, чи намагається по-дитячому маніпулювати? Ви ж сказали - ви давно не джун. Чого ви ліпите вже вкотре середню з джунами. Я вже двічі написав, що без урахування джунів середня буде як мінімум 3к. Це ви котеджні містечка назвали "задрипаним селом"? І ні про які хати в селах не йшлося, то ви за звичкою маніпулюєте. Те, що я написав, є в цитаті вище. А квартири малися на увазі якраз в Києві. Всі оцінки цілком реальні і НЕ передбачають надмірних зусиль і жертв.
Київ "Фейслеса" - це хвороба яка не лікується. Якщо казати "халва-халва-халва" - то точно стане солодко.
BIGor написав:Якісь казки розказуєте. Середня в ІТ з джунами і сеньорами - 2,5 кує. Про купівлю квартир чи хат по селах за Києвом - то чогось Ви не купили там. Нахіба працювати в Києві, мати доларову ЗП яка в декілька раз вища середньої - і жити в задрипаному селі під Києвом без інфрастуктури?
Ви читати не вмієте, чи намагається по-дитячому маніпулювати? Ви ж сказали - ви давно не джун. Чого ви ліпите вже вкотре середню з джунами. Я вже двічі написав, що без урахування джунів середня буде як мінімум 3к. Це ви котеджні містечка назвали "задрипаним селом"? І ні про які хати в селах не йшлося, то ви за звичкою маніпулюєте. Те, що я написав, є в цитаті вище. А квартири малися на увазі якраз в Києві. Всі оцінки цілком реальні і НЕ передбачають надмірних зусиль і жертв.
Київ "Фейслеса" - це хвороба яка не лікується. Якщо казати "халва-халва-халва" - то точно стане солодко.
Це всі ваші аргументи? По суті відповісти нема чого? Ну, власне, як і завжди Насправді, якщо у вас дохід нижче середнього, то треба не комплексувати й хамити, а працювати далі, і все буде. А реальність від вашого обурення не зміниться. Причому, у випадку ІТ вже практично немає різниці, в Києві людина, у Львові, Вінниці чи ще десь.
antey1969 написав:Faceless Честно говоря, не представляю себе айти-мидла, давящегося мивиной и собирающего выброшенную мебель.
Ну, у нас тут сіньор є такий. І щодо "прижимистих" і мідлів і сіньорів-помідорів - їх насправді не так і мало.
Цей форум зовсім непрфільний для айтівців, більшість з причетних тут не починали з аутсорсу чи взагалі з ІТ, більшість літні, невимогливі до сучасних стандартів. На ДОУ з тисячами споконвічних айтівців вже давно перетерто - залишаєшся в Україні якщо хочеш власне житло швидко або вищесереднього класу, їдеш на Захід якщо хочеш "цінностей\порядка", ну і зараз чесно визнають що і для безпеки. Стандарти на ДОУ - КАН\Тарян, більш бюджетні забудовники викличуть підозри у "прижимистості"
antey1969 написав:Faceless Честно говоря, не представляю себе айти-мидла, давящегося мивиной и собирающего выброшенную мебель.
Ну, у нас тут сіньор є такий. І щодо "прижимистих" і мідлів і сіньорів-помідорів - їх насправді не так і мало.
Цей форум зовсім непрфільний для айтівців, більшість з причетних тут не починали з аутсорсу чи взагалі з ІТ, більшість літні, невимогливі до сучасних стандартів. На ДОУ з тисячами споконвічних айтівців вже давно перетерто - залишаєшся в Україні якщо хочеш власне житло швидко або вищесереднього класу, їдеш на Захід якщо хочеш "цінностей\порядка", ну і зараз чесно визнають що і для безпеки. Стандарти на ДОУ - КАН\Тарян, більш бюджетні забудовники викличуть підозри у "прижимистості"
КАН-Тарян, не чув про такі стандарти DOU. Може в CFO-CTO-CEO
akurt написав:виконує важливе завдання на півночі Канади, приймаючі участь в будівництві пасажирського термінала в чукотському поселенні на 2 500 осіб.
У меня географический шок 2500 для севера Канады - это весьма крупный город.
akurt написав:Дивно, але канадці - незалежно від національності - говорять англійською.
Порекомендуйте ему экскурсию в окрестности Королевской горы для расширения кругозора
Faceless написав:Ну, у нас тут сіньор є такий. І щодо "прижимистих" і мідлів і сіньорів-помідорів - їх насправді не так і мало.
КАН-Тарян, не чув про такі стандарти DOU. Може в CFO-CTO-CEO
За Таряна не скажу, а от КАН дійсно дуже популярний, і КТ, і ФТ, і Республіка. Хоча локейшн КТ і Республіки як на мене надто сумнівні, але маркетологи в КАН не дарма працюють
akurt написав:виконує важливе завдання на півночі Канади, приймаючі участь в будівництві пасажирського термінала в чукотському поселенні на 2 500 осіб.
У меня географический шок 2500 для севера Канады - это весьма крупный город.
Ну так аэропорт строят… значит крупный, если точно - то кажется 2350 жителей. Плюс 7 командированных. Из них один украинец 22 лет… Наверное, поставят мемориальную доску: «Впервые за последние 3000 лет в этом городе в строительстве места для организации транспортного сообщения принял участие украинец». Нечно подобное я обнаружил как-то на берегу залива в Сан Франциско в районе Sausalito: оказывается большой вклад в развитие города и верфи внес один мексиканец, Он, правда, довольно удачно женился - кажется на дочке коменданта San Francisco.
З 23 жовтня Канада запускає нову програму для українців - отримання ВНП в Канаді. Докладно можна буде прочитати завтра, а поки що інформація є тут: https://www.youtube.com/watch?v=TgGLmV74HbQ
Востаннє редагувалось akurt в Нед 22 жов, 2023 18:44, всього редагувалось 2 разів.
BIGor написав:Яке 30 років в іпотеку? Ти з глузду зїхав? До війни ціни в Києві були такі самі як в Варшаві. Я тут скидував декілька разів оголошення. Але з села Малинської територіальної громади видніше, що і як за кордоном.
Насправді вм жодного співставного порівняння не приводили. Якісь об'яви по ціні, на яку орієнтуєтесь, були, але і локації і стан викликали сумніви, і, головне - жодного прикладу, з чим саме в Києві ви порівнювали, щоб казати, що от воно, еквівалент, коштує стільки ж. Я вже раніше писав, з тих критеріїв до "сімейного гніздечка", що ви озвучуввли раніше, в найбільших містах Польщі ціна буде десь вдвічі більша за київські.
Це брехня, я скидував декілька разів приклади. Треба було уважніше читати. І будь-ласка, не треба більше обріхувати мене.[/quote] Ну ок. Я порівнював. Жоден обʼєкт з наведених Вами не входить в порівняння з Нивки парком, на який Ви фапали в Києві) Повторю питання - як там бакс по 5 злотих? Коли, бо замахався чекати?