|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 22 жов, 2023 11:35
antey1969 написав:Faceless Честно говоря, не представляю себе айти-мидла, давящегося мивиной и собирающего выброшенную мебель.
Ну, у нас тут сіньор є такий. І щодо "прижимистих" і мідлів і сіньорів-помідорів - їх насправді не так і мало. В моєму ж прикладі нічого подібного, "давитися мівіною і збирати меблі з піддонів" - це до блогу Флая. Мій розрахунок враховує цілком собі прийнятні витрати на життя, оренду чогось середненького, нормальне харчування, але з кафе і рестиками доведеться обмежуватися звісно
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 22 жов, 2023 11:54
Faceless написав:antey1969 написав:Faceless Честно говоря, не представляю себе айти-мидла, давящегося мивиной и собирающего выброшенную мебель.
Ну, у нас тут сіньор є такий. І щодо "прижимистих" і мідлів і сіньорів-помідорів - їх насправді не так і мало. В моєму ж прикладі нічого подібного, "давитися мівіною і збирати меблі з піддонів" - це до блогу Флая. Мій розрахунок враховує цілком собі прийнятні витрати на життя, оренду чогось середненького, нормальне харчування, але з кафе і рестиками доведеться обмежуватися звісно
Кафе и рестораны посещаю разве что в поездках или с друзьями вместе за компанию посидеть. Считать без них - это вполне нормально. Постоянные рестораны, ночные клубы и т.д. - это уже скорее стиль жизни, который подразумевает легко приходящие деньги, много свободного времени и соответствующее окружение. А зайти в кафе на чашку кофе с тортиком - это 6-8 евро расходов. По большому счету копейки на фоне среднего дневного чека в супермаркете порядка 30-40 евро.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Нед 22 жов, 2023 12:05
Тут питалися про причини еміграції. Ось ще одна. ЖІНКА ВИРІШИЛА КИНУТИ ЧОЛОВІКА ТА ЧОТИРЬОХ ДІТЕЙ І ВИРУШИТИ ДО КЕНІЇ ДО МОЛОДОГО ОНЛАЙН-КОХАНЦЯ
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 жов, 2023 12:09
Gastarbaiter написав:Тут питалися про причини еміграції. Ось ще одна. ЖІНКА ВИРІШИЛА КИНУТИ ЧОЛОВІКА ТА ЧОТИРЬОХ ДІТЕЙ І ВИРУШИТИ ДО КЕНІЇ ДО МОЛОДОГО ОНЛАЙН-КОХАНЦЯ
але по приїзду її зустріне товпа місцевих flymanів, які для економії писали з одного аккаунту й трохи перефразувавши " и отработает она свою любовь тяжелее, чем с целым автобусом, тяжелее, чем ткачиха на двадцати четырех станках в последний день годового плана." 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1636 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 22 жов, 2023 12:22
Faceless написав: BIGor написав: Faceless написав:Ну, з середнім доходом не джуна в 3куо і вище в кожного дійсно можна було купити/побудувати будинок, чи хорошу квартиру, а ще за кілька років і щось купити під оренду. Але в кожного свої забаганки, ви от вирішили на користь Польщі, а не на користь нерухомості в Україні. То ж суто ваш вибір
Ви калькулятором вмієте користуватись? По перше, середня зп в ІТ біля 2,5 кує. Хай дохід з двох - 5 кує, 3 кує виходить на скирду, 2 кує на життя: оренда житла, іжа, подорожі, допомога батькам, лікування ітд. Квартира в Києві яку наприклад ми хотіли купляти коштувала 140 кує. Тобто тільки на середню квартиру парі середніх ІТ-шників треба збирати біля 4-х років. Про які будинки і квартири під оренду йде мова взагалі?
Я якраз прекрасно вмію. По-перше, "середня в ІТ" в 2,5 це з урахуванням джунів. Я писав "не джунів", і ви самі сказали, що давно в ІТ і не джуни. Хіба ні? Он вище в цитаті є. То там середня мінімум 3к. А ваші забаганки то вже суб'єктивна справа, ви і на 250 могли націлитися, і щоб ще подорожі двічі на рік. А так з 6+ куо можна за 2-3 роки наскирдувати на цілком непогану квартиру чи будиночок в передмісті, і потім за рік чи два (якщо трохи розслабитися) ще й щось під оренду. І це я не кажу про режим життя Флая.
Якісь казки розказуєте. Середня в ІТ з джунами і сеньорами - 2,5 кує. Про купівлю квартир чи хат по селах за Києвом - то чогось Ви не купили там. Нахіба працювати в Києві, мати доларову ЗП яка в декілька раз вища середньої - і жити в задрипаному селі під Києвом без інфрастуктури?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 жов, 2023 12:24
Faceless написав:Насправді вм жодного співставного порівняння не приводили. Якісь об'яви по ціні, на яку орієнтуєтесь, були, але і локації і стан викликали сумніви, і, головне - жодного прикладу, з чим саме в Києві ви порівнювали, щоб казати, що от воно, еквівалент, коштує стільки ж. Я вже раніше писав, з тих критеріїв до "сімейного гніздечка", що ви озвучуввли раніше, в найбільших містах Польщі ціна буде десь вдвічі більша за київські.
Це брехня, я скидував декілька разів приклади. Треба було уважніше читати. І будь-ласка, не треба більше обріхувати мене.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 жов, 2023 12:30
BIGor написав: Faceless написав: BIGor написав:Ви калькулятором вмієте користуватись? По перше, середня зп в ІТ біля 2,5 кує. Хай дохід з двох - 5 кує, 3 кує виходить на скирду, 2 кує на життя: оренда житла, іжа, подорожі, допомога батькам, лікування ітд. Квартира в Києві яку наприклад ми хотіли купляти коштувала 140 кує. Тобто тільки на середню квартиру парі середніх ІТ-шників треба збирати біля 4-х років. Про які будинки і квартири під оренду йде мова взагалі?
Я якраз прекрасно вмію. По-перше, "середня в ІТ" в 2,5 це з урахуванням джунів. Я писав "не джунів", і ви самі сказали, що давно в ІТ і не джуни. Хіба ні? Он вище в цитаті є. То там середня мінімум 3к. А ваші забаганки то вже суб'єктивна справа, ви і на 250 могли націлитися, і щоб ще подорожі двічі на рік. А так з 6+ куо можна за 2-3 роки наскирдувати на цілком непогану квартиру чи будиночок в передмісті, і потім за рік чи два (якщо трохи розслабитися) ще й щось під оренду. І це я не кажу про режим життя Флая.
Якісь казки розказуєте. Середня в ІТ з джунами і сеньорами - 2,5 кує. Про купівлю квартир чи хат по селах за Києвом - то чогось Ви не купили там. Нахіба працювати в Києві, мати доларову ЗП яка в декілька раз вища середньої - і жити в задрипаному селі під Києвом без інфрастуктури?
Ви читати не вмієте, чи намагається по-дитячому маніпулювати? Ви ж сказали - ви давно не джун. Чого ви ліпите вже вкотре середню з джунами. Я вже двічі написав, що без урахування джунів середня буде як мінімум 3к. Це ви котеджні містечка назвали "задрипаним селом"? І ні про які хати в селах не йшлося, то ви за звичкою маніпулюєте. Те, що я написав, є в цитаті вище. А квартири малися на увазі якраз в Києві. Всі оцінки цілком реальні і НЕ передбачають надмірних зусиль і жертв.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 22 жов, 2023 12:31
BIGor написав: Faceless написав: BIGor написав:Яке 30 років в іпотеку? Ти з глузду зїхав? До війни ціни в Києві були такі самі як в Варшаві. Я тут скидував декілька разів оголошення. Але з села Малинської територіальної громади видніше, що і як за кордоном. 
Насправді вм жодного співставного порівняння не приводили. Якісь об'яви по ціні, на яку орієнтуєтесь, були, але і локації і стан викликали сумніви, і, головне - жодного прикладу, з чим саме в Києві ви порівнювали, щоб казати, що от воно, еквівалент, коштує стільки ж. Я вже раніше писав, з тих критеріїв до "сімейного гніздечка", що ви озвучуввли раніше, в найбільших містах Польщі ціна буде десь вдвічі більша за київські.
Це брехня, я скидував декілька разів приклади. Треба було уважніше читати. І будь-ласка, не треба більше обріхувати мене.
Прикладів порівнянь не було і немає, то ж відбріхуєтеся якраз ви
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 22 жов, 2023 12:40
Faceless написав:Це ви котеджні містечка назвали "задрипаним селом"? І ні про які хати в селах не йшлося, то ви за звичкою маніпулюєте. Те, що я написав, є в цитаті вище.
На цю тему із вчорашньої розмови з нашою людиною в місті Вінніпег (Канада). Працівники його бригади - канадці, і що цікаво один має імʼя Ivon - із стажем в 10+ років - сказали, що давно не мешкають в місті Вінніпег, а мешкають у невеликих котеджних містечках за межами міста. На відстані в 20-50 км. Велике місто - то проблеми.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1450 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 22 жов, 2023 12:46
akurt написав: Faceless написав:Це ви котеджні містечка назвали "задрипаним селом"? І ні про які хати в селах не йшлося, то ви за звичкою маніпулюєте. Те, що я написав, є в цитаті вище.
На цю тему із вчорашньої розмови з нашою людиною в місті Вінніпег (Канада). Працівники його бригади - канадці, і що цікаво один має імʼя Ivon - із стажем в 10+ років - сказали, що давно не мешкають в місті Вінніпег, а мешкають у невеликих котеджних містечках за межами міста. На відстані в 20-50 км. Велике місто - то проблеми.
Велике місто - великий попит на житло і ціни на кв. метр Хай за 20-50 км від міста мешкають "працівники з бригади"
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
|