Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ЛАД написав:Проходят мимо, слышишь речь и уши вянут. Так это они не ругаются, а просто разговаривают.
мат кращий за брехню. Подивіться на соловйова та скабеєву. Відверта брехня загорнута в красиву обгортку. Але нищить сотні тисяч і ламає життя десяткам мільйонів.
"А у вас негров линчуют". Изнасилование лучше, чем убийство. Но лучше без того и без другого. Как это Вы успели заметить мой пост. Удалили быстрее, чем я написал. Интересно, кто это у нас такой бдительный? Шаман, что ли? Вроде, не настолько популярная ветка, чтобы так быстро заметили. И что там так сильно не понравилось? Или "при слове культура я хватаюсь за пистолет"?
Хлопець 22 роки, сам колишній мешканець Дніпра та колишній студент одного з вишів Дніпра, працює на роботах з виготовлення даху термінала аеропорту. Важко. По 11 годин на добу і без вихідних. З додатковою оплатою, проживанням (взагалі мешкає в місті Вінніпег) та харчуванням. По Вайберу: - Уже -13 на севере и чувствуется как -21…
Важко заробити карту Permanent resident… Вже має на те право, але ще треба здати екзамен з англійської… Чекає повернення з цього важкого відрядження.
Заради чого він працює по 11 годин на добу без вихідних? 😳
ЛАД написав:Проходят мимо, слышишь речь и уши вянут. Так это они не ругаются, а просто разговаривают.
мат кращий за брехню. Подивіться на соловйова та скабеєву. Відверта брехня загорнута в красиву обгортку. Але нищить сотні тисяч і ламає життя десяткам мільйонів.
"А у вас негров линчуют". Изнасилование лучше, чем убийство. Но лучше без того и без другого. Как это Вы успели заметить мой пост. Удалили быстрее, чем я написал. Интересно, кто это у нас такой бдительный? Шаман, что ли? Вроде, не настолько популярная ветка, чтобы так быстро заметили. И что там так сильно не понравилось? Или "при слове культура я хватаюсь за пистолет"?
я слідкую за тобою
ви ж з виробництва, маєте знати, що прості люди без мату не розуміють або коли клеять дурника, й їм очевидні речі треба доводити, бо не бачать - треба приводити до тями.
stm написав:Видите, Вы даже не поняли, а об этом я и говорю. А я как нищеброд в Канаде имела возможность аж за 135 баксов поехать за 30 км от Торонто и полететь к Ниагарскому водопаду за 130км
Хороший пост. Про Глобализацию. Но в США не везде, как я уже не раз писал, надо 30 км...простите 18.64 мили...ехать за тем, что нравится. Но НЙ - это не Америка.
Так во всем мире. Крупные города с высокой плотностью населения, супермаркетами с фуагрой и трюфелями на каждом перекрестке и выбором из 3 барберов только в одном твоем подъезде. Маленькие городки и села с минимальным набором услуг и необходимостью ехать за 30 км за любимыми булками. Так живут и США, и Европа, и Украина. Разница лишь в том, что у пересичного американца или голландца 4 литра топлива на дорогу за любимыми булками не пробивают дыру в семейном бюджете.
Когось знудило після ваших "більшовики піднімали культуру"
Хлопець 22 роки, сам колишній мешканець Дніпра та колишній студент одного з вишів Дніпра, працює на роботах з виготовлення даху термінала аеропорту. Важко. По 11 годин на добу і без вихідних. З додатковою оплатою, проживанням (взагалі мешкає в місті Вінніпег) та харчуванням. По Вайберу: - Уже -13 на севере и чувствуется как -21…
Важко заробити карту Permanent resident… Вже має на те право, але ще треба здати екзамен з англійської… Чекає повернення з цього важкого відрядження.
Заради чого він працює по 11 годин на добу без вихідних? 😳
за гроші
Як казав Володя-прораб пацанам котрі поруч мене будували будинок одній заможній родині за купу грошей, коли ті прийшли до нього по розрахунок:,, Ви такі молоді, навіщо вам гроші?! Гроші псують людину... "😎І все жалівся, що на його Акурі МДХ швидко гума зношується бо важка машина. А вона дорого коштує. 😎😎