Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 17041705170617071708 ... 2919>
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 19:50

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt написав:Це при умові, що я не буду показувати свій військовий квиток лейтенанта запаса, в якому записоно,, командир автомобільного підрозділу". 😏

Ці посади зараз повністю зайняті. Хіба, що хтось звільниться. Але багато кому там подобується сидіти на котловому та речовому забезпеченні та отримувати 28 + 30 к. І вони не будуть звільнятися через 36 місяців. Тому шлях імовірний на 90% - в піхоту, або механізовану піхоту з перенавчанням.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 19:56

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Не впевнений, що хлопець 22 років в Україні має чистий прибуток в 1200 канадських доларів (близько 1000$) на місяць.

В ЗСУ мають.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 20:13

Denik написав:
  akurt написав:Там 4 хлопця (українці) орендують в центрі міста велику квартиру з 4-ма спальнями за 2 400 канадських доларів і кожен сплачує 1/4 ціни.

гуртожиток

На жаль, багатьом такий «гуртожиток» не отримати і за все життя.
Насправді, як мені сказав один з хлопців: квартира дорога, але дуже якісна та в самому центрі Торонто.
Таку систему оренди: четверо українців - одинаків орендарів - знаю по Ірландії, США та Канаді.
Там хлопці шукають будинок такий, щоби було 4 окремі спальні.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 20:16

Shaman
Спасибо за ответ, но вы меня не поняли.
Никто не предлагает насильно лечить, перевоспитывать или лишать прав геев.
Речь идет о другом - о пропаганде, которую, к тому же, используют политиканы и конъюнктурщики в своих целях.

А насчет того - спец или не спец я в медицине... как вы думаете, если кто-то из спецов представит данные, свидетельствующие о том, что число полов, большее двух - аномалия (врожденный генетический дефект, гормональная болезнь, как хотите...), что с ним сделает прогрессивная научная и ненаучная общественность? В век соцсетей, блоХеров и грантов (на этой теме пасется масса конъюнктурщиков) даже страшно представить себе.

На этом давайте закончим оффтоп и с_рач.
Все, как обычно, остались при своем мнении. Демократия.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 20:35

Gastarbaiter написав:На вічну тему "Ваша Європа відстала, а от в Україні інфраструктура та сервіси - огого!". Вчора спілкувалися з родичкою, яка перебралася на Прикарпаття з великого промислового міста. Радісно розповідала, що "Уявляєте, тут воду можна пити просто з-під крану!". Перші секунди не розумів приводу для захоплення, поки вона не пояснила "А от у (великому промисловому місті) з крану тече вже навіть не жовта рідина, а якась коричнева". З іншого боку, у мальовничому Прикарпатті на все містечко та кілька навколишніх сіл виявилося лише одне відділення банку з однією касою. Черга - як за паспортами у Кракові!

Не знаю, я в Харькове всю жизнь пью из-под крана. Единственное, бывает, иногда весной перебарщивают с хлором.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 21:17

rjkz написав:
Я заранее приношу извинения за бестактность, ввиду моего географического положения.
Но все-же.
1. Кого-бы видели в лучшей роли на посту/постах руководителей Украины и почему?
2. 4 раза уклонялся от получения повестки...кто? Верховный Главнокомандующий? Или Главнокомандующий?
3. Ездили сдавать Украину? И как? Успешно? Что-то не очень получилось сдать.
Очень напомнило рашистский анекдот про евреев.
"Абрам заходит в ...кто там у них главный антисемит? настолько не интересуюсь чЁтамнарасии, что даже не знаю....
-Скажите, это пгавда, шо евгеи пгодали гасию?
-Да!Да, ...довская морда.
-Я тогда хоте-бы узнать - Де я могу получить свою долю?"
4. Про шашлыки и прочее шапкозакидательство начала и до начала войны.
У каждого индивида свои приоритеты и интересы, у государства - свои.
В 2015 году я разговаривал со своим другом, сказал, что будет большая война, поэтому разумным будет уехать из Украины. На что он ответил, что если будет больщая война, то он пойдет воевать, а уезжать он никуда не будет.
Так все и произошло и каждый поступил как считал нужным.
Я - эмигрировал, а он почти 2 года на фронте. Сам пошел в первые дни. С первого раза не взяли, через примерно неделю пошел во второй раз и на тот раз взяли.
Я сделал свой сознательный негероический выбор, он -свой.
У государства в состоянии такой войны выбора большого нет.
Или сдаваться или воевать. В первом случае у страны и людей будет очень печальное будущее, во втором - есть варианты. И если уж выбрали второй вариант, то тут тоже выбор невелик - или идти до конца, какой-бы он ни был, всеми средствами, включая ограничения прав, что предусматривает военное положение.
Или...сдаваться?
Так вот, ввиду жестокой реальности, для государства было жизненно важно удержать тех, кто будет воевать еще до начала войны. Я не верю в то, что руководство страны не осознавало реальность надвигающейся катастрофы.
Что оно должно было транслировать?
"Мы все умрем!!! Спасайся кто может!!!" ?
Так итак думающие или просто осторожные люди уехали перед самой войной.
Многие компании выехали целиком. Мои арендаторы из такой.
И стимулировать этот процесс? Кто пойдет тогда воевать?
В данном случае у государства и индивида (например, такого как я) разные интересы. Мои - сберечь семью и быть рядом с ней, чтобы вырастить и обеспечить детей, у государства - пополнить такими как я ЗСУ.
Хоть это не делает мне чести, но это - правда.
Объективно - то заблуждение, в которое пыталось руководство страны ввести население, вызвано суровой необходимостью. Кто доверял государству, но имел другие интересы, оказался в проигрыше, кто сам пошел воевать - имеет шанс, что его кем-то заменят из тех, кто не хочет идти сам.
Я еще раз прошу прощения за бестактность своего...нравоучения(?).

Що це було, Вас що, Ейрмакс покусав???
Ну добре, давайте по черзі:
1) Адекватних та кваліфікованих людей(звиняйте, не буду вказувати пальце , щоб не починати ще більшого срачу), серед квартальщиків таких не бачу від слова взагалі, на керівні посади ставлять особисто відданих, шкільних приятелів, коллег-клоунів і т.п.
2)Ви не вкурсі??? Тоді до чого взагалі все інше?
3)Сдали дуже навіть успішно-зранку 24.02.22 кацапські гвинтокрили та літаки нарізали кола над моїм будинком як у себе вдома, бригада ЗСУ, що мала захишати Гостомельский аеродром та околиці була остаточно виведена звідти за один день до вторгнення(особисто мав "щастя" споглядати процес), на моїй вулиці танки та БТРи "асвабадітелей" були вже 25.02.22, вся місцева влада розбіглася ще до початку вторгнення, людей просто кинули, ні слова не сказавши, через що тільки серед людей, котрих знав особисто, більше 20 загиблих цивільних у перший місяць. А в цей час то ящику нам демонстрували "засідання" ВР з повністю порожньою залою, котру "посоромилися" показувати, один Стефанчук на екрані та пі-пі-пі, закон прийнято! Я вже не кажу про захоплені практично без бою величезні території, сотні тисяч(чи мільйони) громадян фактично у ролі заручників на окупованих землях, бо виявляється попередження від США то куйня і потрібно було не готуватися та говорити громадянам правду а брехати про шашлики! Типу люди дурні та темні, а керманичі генії планування? Так я вам от що скажу-саме на бліцкріг "расейських партнеров" і був розрахунок і тільки "непонятлівиє" громадяни та військовослужбовці поламали цей "генеальний" план.
4) Держава(дивись вище визначення з ВУЕ) вибрала воювати? Точно?! Та держава набиває кишені, як в останній день, при цьому 2 роки майже повністю ігноруючи перебудову економіки на військові рейки. Одне бла-бла-бла. Ось вам приклад не з новин: в Гостомелі вже третій з початку війни голова військової адміністрації(мера вбили в березні 2022) поставлений президентом, двоє попередників звільнені через протести жителів, проте без наслідків для "фігурантів". За цей час кілька разів з бюджету виділялися чималі кошти на відбудову(перший транш був 400000000 грн), але вони десь "розчинилися" і пересічні ремонтували зруйноване та пошкоджене житло виключно за свої кревні. Якщо щось і робиться, то не завдячуючи а скоріше супроти діям держави. Все тримається на ентузіастах. При цьому все частіще чую від знайомих волонтерів про палки в колеса а часом і прямі погрози "таким розумним" від відповідальних осіб.
Нещодавно чув від військового приблизно таке: "чиновник дає інтерв'ю та каже, мовляв у нього на складі лежить 26000 дронів, то що, ЗСУ потрібно той склад штурмом брати, щоб ті дрони потрапили на фронт?
Не можна виграти війну, коли воюють тільки ВСУ і громадяни а керманичі живуть у якомусь своєму паралельному світі, тому і відношення до мобілізації таке. Дуже "радує" і едність влади та ступінь її адекватності-КМ подає до ВР проект нового закону про мобілізацію, а міністр цього "уряду" виходить та каже: я не знаю де на це брати гроші, нехай військові підкажуть! При цьому віза того міністра під законопроектом має бути обов'язково.
п.с. Саме головне-я прихильник думки, шо людям завжди потрібно говорити правду, вони краще будь яких "інтелектуалів" при посадах розберуться як вчинити правильно. А то вже дуже схоже, що дехто цілком підтримує думку Людовіка-"держава це Я!
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 21:45

Starikan написав:Shaman
Спасибо за ответ, но вы меня не поняли.
Никто не предлагает насильно лечить, перевоспитывать или лишать прав геев.
Речь идет о другом - о пропаганде, которую, к тому же, используют политиканы и конъюнктурщики в своих целях.

А насчет того - спец или не спец я в медицине... как вы думаете, если кто-то из спецов представит данные, свидетельствующие о том, что число полов, большее двух - аномалия (врожденный генетический дефект, гормональная болезнь, как хотите...), что с ним сделает прогрессивная научная и ненаучная общественность? В век соцсетей, блоХеров и грантов (на этой теме пасется масса конъюнктурщиков) даже страшно представить себе.

На этом давайте закончим оффтоп и с_рач.
Все, как обычно, остались при своем мнении. Демократия.

Який це срач. якраз ще дискусія.

срач можете подивитись в останньому ПП від вас до мене :D

це ви не зрозуміли, хоча я вже наче прямим текстом написав. приклад про ситуацію з афроамериканцями я не просто так згадав. вам звернули увагу на поцілунок двох чоловіків, rjkz звернув - для вас це незвично. а комусь колись бачити поряд з собою чорних людей було незвично - теж вважалося, що це неповноцінна людина. й щоб це змінити знадобилася пропаганда цього.

зараз йде пропаганда, щоб трохи зробити так, щоб на чоловіків за ручку ніхто не звертав увагу - насправді їх набагато менше, ніж може здатися з медіа. але набагато більше у тих країнах, де кажуть, що цього явища немає (всіх таких явних вигнали або вбили, а інші вже взагалі не відсвічують). навіть в Раші вже скоро бути явним буде небезпечно, а в деяких регіонах - вже дуже небезпечно. але це не значить, що там таких немає - один російських МЗС чого вартий чи медіа. але за медіа вже взялися - скоро там залишаться лише схожі на мого тезку :D

так от, коли виросте покоління чи два, які не будуть на це звертати увагу - й пропаганда закінчиться.

а статей дві. й це ніхто не оспорює. гендерів більше - але це більше до психології (науки, якої не існує :D ). й не вгадаєте країну, де також дуже багато операцій по зміні статі - там так гомосексуалів лікують, до речі.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1640 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 22:11

drevlyanin написав:
  rjkz написав:
Я заранее приношу извинения за бестактность, ввиду моего географического положения.
Но все-же.
1. Кого-бы видели в лучшей роли на посту/постах руководителей Украины и почему?
2. 4 раза уклонялся от получения повестки...кто? Верховный Главнокомандующий? Или Главнокомандующий?
3. Ездили сдавать Украину? И как? Успешно? Что-то не очень получилось сдать.
Очень напомнило рашистский анекдот про евреев.
"Абрам заходит в ...кто там у них главный антисемит? настолько не интересуюсь чЁтамнарасии, что даже не знаю....
-Скажите, это пгавда, шо евгеи пгодали гасию?
-Да!Да, ...довская морда.
-Я тогда хоте-бы узнать - Де я могу получить свою долю?"
4. Про шашлыки и прочее шапкозакидательство начала и до начала войны.
У каждого индивида свои приоритеты и интересы, у государства - свои.
В 2015 году я разговаривал со своим другом, сказал, что будет большая война, поэтому разумным будет уехать из Украины. На что он ответил, что если будет больщая война, то он пойдет воевать, а уезжать он никуда не будет.
Так все и произошло и каждый поступил как считал нужным.
Я - эмигрировал, а он почти 2 года на фронте. Сам пошел в первые дни. С первого раза не взяли, через примерно неделю пошел во второй раз и на тот раз взяли.
Я сделал свой сознательный негероический выбор, он -свой.
У государства в состоянии такой войны выбора большого нет.
Или сдаваться или воевать. В первом случае у страны и людей будет очень печальное будущее, во втором - есть варианты. И если уж выбрали второй вариант, то тут тоже выбор невелик - или идти до конца, какой-бы он ни был, всеми средствами, включая ограничения прав, что предусматривает военное положение.
Или...сдаваться?
Так вот, ввиду жестокой реальности, для государства было жизненно важно удержать тех, кто будет воевать еще до начала войны. Я не верю в то, что руководство страны не осознавало реальность надвигающейся катастрофы.
Что оно должно было транслировать?
"Мы все умрем!!! Спасайся кто может!!!" ?
Так итак думающие или просто осторожные люди уехали перед самой войной.
Многие компании выехали целиком. Мои арендаторы из такой.
И стимулировать этот процесс? Кто пойдет тогда воевать?
В данном случае у государства и индивида (например, такого как я) разные интересы. Мои - сберечь семью и быть рядом с ней, чтобы вырастить и обеспечить детей, у государства - пополнить такими как я ЗСУ.
Хоть это не делает мне чести, но это - правда.
Объективно - то заблуждение, в которое пыталось руководство страны ввести население, вызвано суровой необходимостью. Кто доверял государству, но имел другие интересы, оказался в проигрыше, кто сам пошел воевать - имеет шанс, что его кем-то заменят из тех, кто не хочет идти сам.
Я еще раз прошу прощения за бестактность своего...нравоучения(?).

Що це було, Вас що, Ейрмакс покусав???
Ну добре, давайте по черзі:
1) Адекватних та кваліфікованих людей(звиняйте, не буду вказувати пальце , щоб не починати ще більшого срачу), серед квартальщиків таких не бачу від слова взагалі, на керівні посади ставлять особисто відданих, шкільних приятелів, коллег-клоунів і т.п.
2)Ви не вкурсі??? Тоді до чого взагалі все інше?
3)Сдали дуже навіть успішно-зранку 24.02.22 кацапські гвинтокрили та літаки нарізали кола над моїм будинком як у себе вдома, бригада ЗСУ, що мала захишати Гостомельский аеродром та околиці була остаточно виведена звідти за один день до вторгнення(особисто мав "щастя" споглядати процес), на моїй вулиці танки та БТРи "асвабадітелей" були вже 25.02.22, вся місцева влада розбіглася ще до початку вторгнення, людей просто кинули, ні слова не сказавши, через що тільки серед людей, котрих знав особисто, більше 20 загиблих цивільних у перший місяць. А в цей час то ящику нам демонстрували "засідання" ВР з повністю порожньою залою, котру "посоромилися" показувати, один Стефанчук на екрані та пі-пі-пі, закон прийнято! Я вже не кажу про захоплені практично без бою величезні території, сотні тисяч(чи мільйони) громадян фактично у ролі заручників на окупованих землях, бо виявляється попередження від США то куйня і потрібно було не готуватися та говорити громадянам правду а брехати про шашлики! Типу люди дурні та темні, а керманичі генії планування? Так я вам от що скажу-саме на бліцкріг "расейських партнеров" і був розрахунок і тільки "непонятлівиє" громадяни та військовослужбовці поламали цей "генеальний" план.
4) Держава(дивись вище визначення з ВУЕ) вибрала воювати? Точно?! Та держава набиває кишені, як в останній день, при цьому 2 роки майже повністю ігноруючи перебудову економіки на військові рейки. Одне бла-бла-бла. Ось вам приклад не з новин: в Гостомелі вже третій з початку війни голова військової адміністрації(мера вбили в березні 2022) поставлений президентом, двоє попередників звільнені через протести жителів, проте без наслідків для "фігурантів". За цей час кілька разів з бюджету виділялися чималі кошти на відбудову(перший транш був 400000000 грн), але вони десь "розчинилися" і пересічні ремонтували зруйноване та пошкоджене житло виключно за свої кревні. Якщо щось і робиться, то не завдячуючи а скоріше супроти діям держави. Все тримається на ентузіастах. При цьому все частіще чую від знайомих волонтерів про палки в колеса а часом і прямі погрози "таким розумним" від відповідальних осіб.
Нещодавно чув від військового приблизно таке: "чиновник дає інтерв'ю та каже, мовляв у нього на складі лежить 26000 дронів, то що, ЗСУ потрібно той склад штурмом брати, щоб ті дрони потрапили на фронт?
Не можна виграти війну, коли воюють тільки ВСУ і громадяни а керманичі живуть у якомусь своєму паралельному світі, тому і відношення до мобілізації таке. Дуже "радує" і едність влади та ступінь її адекватності-КМ подає до ВР проект нового закону про мобілізацію, а міністр цього "уряду" виходить та каже: я не знаю де на це брати гроші, нехай військові підкажуть! При цьому віза того міністра під законопроектом має бути обов'язково.
п.с. Саме головне-я прихильник думки, шо людям завжди потрібно говорити правду, вони краще будь яких "інтелектуалів" при посадах розберуться як вчинити правильно. А то вже дуже схоже, що дехто цілком підтримує думку Людовіка-"держава це Я!

Не знаю, почему Вы вспомнили Эйра.
1. Понятно, то есть, на всех постах квартальщики? Что-то их дохрена для такого количества постов.
2. Нет, не в курсе совсем. Просветите?
3.Не буду комментировать, так как не имею ни подтверждающей ни опровергающей инфы. Знаю то, что знают все. Могу только заметить, что в окруженный и блокированный Мариуполь было несколько вертолетных операций по доставке необходимого и эвакуации раненых. То есть, на малых высотах пройти пару сотен км для вертолетов - не проблема. Вывод кого-то откуда-то - не буду комментировать, это может быть как предательство так и наоборот. Например, если я знаю, что по такому-то пункту будет нанесен удар, то выведу оттуда ЛС, что было сделано например с самолетами на васильковском аэродроме - их просто подняли в воздух, что позволило сохранить значительную часть.
На каждое решение есть ЗА и ПРОТИВ, где-то есть предательство, где-то нет.
4. Правду если говорить, то ей не только гражждане воспользуются.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 22:15

Starikan написав:
  adeges написав:
  Starikan написав:Откуда взялись эти парады несчастных людей с врожденной болезнью (пусть мне не морочат голову конъюнктурщики, что "это норма". Наука, к сожалению, вынуждена следовать медийности)? Почему люди с врожденным пороком сердца не выходят на парады гордости?
Их к психиатрам нужно. И лечить, лечить, лечить, верно? А то ведь заразное. Посмотрел на гея, и все, к женщинам больше не тянет..

Это ваше предложение, а не мое.
Что еще можно умного ожидать от вас - детей 90-х со сдвинутой психикой.

Это точно. Я еще в детсаду на этом форуме зарегистрировался, чтобы прокоментировать ваше мнение о "болезни" ЛГБТ сегодня
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 січ, 2024 22:41

Shaman
Я не читал и не буду читать ваше письмо в личке. Нервы дороже :wink:
А срач я имел в виду не с вашей стороны.
А со стороны тех, кто постоянно обвиняет мое поколение, которое жило, училось и работало при "совке", в том, что произошло.

А я обвиняю в этом нынешнее поколение, главная задача которого - грести под себя, не платить налоги, работать вчерную, "потому что все так делают". И их проблемы в 90-х - не индульгенция. У меня тоже были проблемы, но я не скурвился, не пренебрегал работой, и восстановил благополучие семьи к 2000м. И не кивал на прокуроров, налоговиков и коммуняк.

А главное - они отказываются понимать, что ВСУ воюют не за президента, ВР, судей, налоговиков и прокуроров (эту песню я слышу уже 30 лет по любому поводу), не за "державу", а за свой дом, за жизнь жен, детей и родителей, за население Украины, черт побери. Чтобы не повторились Буча, чтобы города Украины не превратились в Мариуполь.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 17041705170617071708 ... 2919>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему