Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
b3320413 написав:Аккурта не спрашивайте, он не предоставит вам точную информацию в принципе, все исказит, если ему показать четкий факт, будет пытаться зацепиться за соломинку. Не только он действует так, против некоторых "чар" продаванов-манипуляторов тяжело выстоять, но нужно учиться. Когда выстоите, то начнется откат и вы прозреете, как вас обманывали.
Sir! Ми ж з вами щ цього приводу якось спілкувалися: я дивуюся, як вам вдавалося займатися комерційною нерухомістю в Києві, як ЩО ВИ ТАК ПОМИЛЯЄТЕСЯ В ЛЮДЯХ. Реально дивно: вас же може обманути будь-яка циганка на залізничному вокзалі в тій країні, де ви зараз перебуваєте. Я розумію, що вас сильно давить зелена жаба від того, що ви не послухали мою пораду обманути 116 000 в квартиру 2+1 в новому найбільш знаменитому комплексі CasaGrande. А інші люди з цього форуму інвестували - наприклад вклали туди в 1+1 та виручили восени 2023 120 000€. Ця людина - я точно знаю - зараз читає цей форум і мені немає чого приховувати: я оприлюднив ціну пораду і дав цінні координати - він сам без жодної моєї участі / реалізував план інвестицій. Сам! Я взагалі був не в курсі його планів та їх реалізації. Коли він вже купив, то єдине, про що мене питав, чи ж в мене надувний матрац першу ніч хоч переночувати в новій порожній під ключ квартирі. Ви пролетіли, бо вас обманула циганка - я забув її імʼя (ви говорили я забув). Ви там хотіли клюнуть на дешевеньку рибку - а почали на погану юшку. Пролетіли як фанера над Парижем. А я вам обіцяв звести НАПРЯМУ (!) з головою будівельної фірми - реально одного з найвідоміших забудовників Туреччини: паном Алі Кемаль Гурдалем, бо тоді - в 2021 році мав можливість це зробити. А не з прибиральницею, на яку ви клюнули. Дивлячись яку дурню ви вище пишете: не дивуюсь, що вас легко хотіли одурити, приманюючи «знижкою» - хі-хі… Замість цього ви мені на груди прибили грязний власний лендлордо-киівський плакат з фанери, бо це я винний, що втратили прибуток в сумі не менше 116 000€ на рівному місці, і вклали в непотріб в Києві - і тепер пишете таку дурню, як написали вище. З 2017 року допоміг порадами купити: - колега по роботі купив поруч зі мною квартиру 1+1 за 54000$, напряму від забудовника, я витратив тиждень часу і падав з ніг, допомагаючи йому купити. Зараз мешкає у Великій ябнитаніі у сина, в квартиру приїжджає сам з жінкою, періодично родина з сином. - приятель по колишньому відпочинку в Криму - моряк (20 лютого прийшов щ чергового рейса) купив восени 2020 року нову квартиру 2+1 площею 100 кв. м НАПРЯМУ ВІД ЗАБУДОВНИКА Алі Кемаль Гурдаля, куди я його та жінку привів за руку. Завдячуючи моїм перемовинам замість прайсовоі ціни в 94000€ отримав ціну 92000$. Зекономив 2000€, а ми добре посиділи потім з гавайським віскі. - допоміг приятелю з Одеси купити квартиру «подешевше». Сам не приймав участь: дав двох братів-турків з Анталії, ті перекрили разом з одеситом 30 варіантів квартир ціною до 30000$, та важко повірити - вийшли на реального продавця: дочку бабусі 84 років, яку забрали до себе з 4-к квартири площею в 150 кв м. З окремою кузнею, окремою ванною, великою лоджією та - знову не повірите - каміном на лоджії. Цю квартиру вдалося купити да 29000$, а щ усіма витратами на документи оформлення та податки обійшлася квартира в 34000$. Щось заплатив тим братам (я точно не знаю, але возили його декілька днів на авто та вели перемовини, вони не рієл три, звичайні люди). Отримав той у минулому одесит бонус: уюкапртира верзньгму поверсі 5, там плаский дах. Він вклав трохи грошей в обладнання на тому ладу (прямий вихід зі сходів) власної зони відпочинку: в нього там і столик, і крісла, і пальми, і тренажери). А на поверсі цього 2 квартири. В цьому році мешканці зібрали гроші та повністю оновили фасади (будинок не новий - 20 років), Оце мої досягнення щ 2917 року. Всі ці роки вас особисто їсть зелена велика дата щ приводу моїх буцім-то рієлторських прибутків. Горе від розуму… Горе - велике горе - саме від розуму. Тому вас гроші і не люблять.
O.S. Панове учасники форуму! Всім наука бачите, які люди на жаль вештаються на Іінансовому форумі України. Сумно, але факт, Є позитив: я попереджав і попереджаю, що тут купа людей - невдах і по життю, і по бізнесу і будь-яку херню, яку вони тут пишуть, треба вміти фільтрувати, Бо зробите помилки, які неможливо виправити..,
А можна запитати скільки разів цей опозиційний кандидат звинуватив Ердогана в руйнуванні економіки? Скільки разів закликав людей протестувати проти росту цін? Скільки разів піднімав релігійні питання? Чи в чому виражається його опозиційність?
Хороші запитання, опозиційність вона і є опозиційність. Всі ті питання, які ви ставите - відповідь є в кожній опозиційній газеті - читайте як вони топчуть ногами щодня Уряд і президента, наприклад тут: http://www.sozcu.com.tr
Як діє опозиція, легко подивитися репортаж з відвідування Байденом і Трампом спільно - кордону з Мексикою на днях. Опозиційний губернатор штату Техас обнімався та вів перемовини з Трампом, і при цьому робив вигляд, що поруч президента Байдена і не існує.
Я же не з претензіями до вас, я з уточненням. Ви вчора написали, що давлять і душать опозицію. Я вам навів приклади, що той, кого давлять - є діючим мером Стамбула. Опозиційний. А мером Анталії є представник опозиційної партії. Так що просто уточнення з приводу того давлять чи не давлять. Опозицію. Он в Україні НЕ давили і НЕ контролювали: наслідки всі бачуть. А від мера міста - згадайте Кличка - багато чого залежить. Його ж вже 2 рази хотіли усунути - не вийшло. Так саме і в Дніпрі - наїхали на Філатова , а де наіхали - на мосту - там і зʼїхали. Так що пане Дюрі-бачі, то було просто уточнення від очевидця. Більше нічого.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 05 бер, 2024 11:43, всього редагувалось 1 раз.
Дякую за відповідь. Вам з середини значно краще видно. Для мене до вчора політичне життя в Туреччині було нецікаве і запам'ятовувалось уривками, як от невдалий військовий переворот, репресії військових і вимогами до Швеції видати Курдів - втікачів.
akurt написав:в країні з населенням більше 85 мільйонів мешканців не тільки все ОК, не тільки все спокійно,
А у 80-их населення України і Туреччини було однакове. А тепер якщо порівняти ще демографічну піраміду, то разів у 5 програємо по народжуваності.
Shaman написав:а з демографією - буде як буде. нема якоїсь формули, скільки людей має мешкати в країні. у великих країн є певні переваги, але це не є ні обов'язковим, ні достатнім. є маленькі розвинені країни, й бідні країни з великою кількістю населення .
І потрібно розуміти, що не дадуть спокійно доживати залишкам нації, що вироджується, в центрі Європи.
Панове! Гадаю, вже досить розглядати Туреччину, хоча звісно, всім дуже хотілося б щоби народи інших країн жили краще. Ну вони якось розберуться самі, скільки б ми не давали поради, вони нас слухати не будуть.
Еміграція, заробітчанство
New’s from Canada
З вівторка 27 лютого в місті Едмонтон перебуває племінниця з чоловіком та двома синами. Сьогодні почалося похмілля після ейфорії перших днів: - весь час морози мінус 25 (!) градусів. Дуже багато ходять пішки по снігу та кризі, втомлюються. - один син захворів - ніколи не був в умовах такої зими; - другий син почав вити в номері готеля - в готелі реально напрочуд дуже жарко; - багато корисних бюрократичних справ зробили, але не всі: проґавили рандеву на оформлення рахунків в банку; - наші українці запропонували на їх авто поїхати в Foodbank - не відмовилися, диво, але їх прийняли без попередньої реєстрації. Тут був позитив і негатив. Позитив: отримали безкоштовно таку купу їстівного, що вдома ніколи не купували одночасно стільки: і ковбаси, і консерви, і батончики для дітей, і помідори, і огірки - діапазон уявіть собі так, що навіть 1 кг пачку кави в зернах. Негатив: все це видавала наша українка, яка на них дивилася як на тарганів та розмовляла призирливо. Тут дивуватися немає чому: ну реально біженці. Хочуть їсти. Ну як з ними ще розмовляти? Так ось: племінниця сказала, що незважаючи на дармовщину, другий раз не підуть. Цей раз пішли, бо реально подружжя з наших запропонувало на своєму авто. Гріх було відмовитися.
Сумна ситуація з орендою житла: поки що дешевше за 1700 СAD (приблизно 1300$) на місяць нічого не пропонують. Племінниця сказала, що за 1700 - як би це обережно сказати - дуже «примітивне» житло.
Наступні кроки: - шукати житло; - оформлення банківських рахунків; - оформлення проїзних квитків для українців в міський транспорт (здається дешевше на 75%). - шукати роботу.
akurt написав:в країні з населенням більше 85 мільйонів мешканців не тільки все ОК, не тільки все спокійно,
А у 80-их населення України і Туреччини було однакове. А тепер якщо порівняти ще демографічну піраміду, то разів у 5 програємо по народжуваності.
Shaman написав:а з демографією - буде як буде. нема якоїсь формули, скільки людей має мешкати в країні. у великих країн є певні переваги, але це не є ні обов'язковим, ні достатнім. є маленькі розвинені країни, й бідні країни з великою кількістю населення .
І потрібно розуміти, що не дадуть спокійно доживати залишкам нації, що вироджується, в центрі Європи.
останнє твердження має хоч якесь обґрунтування, чи це так думки вголос?
Ой+ написав:І потрібно розуміти, що не дадуть спокійно доживати залишкам нації, що вироджується, в центрі Європи.
Frant написав:вже не дають!
Підтвердження в сьогоднішніх реаліях. Якщо би Україна продукувала дітей як Туреччина чи Ічкерія, то розклади були би зараз зовсім інші. Для нас ще кращий варіант, якщо тут появляться в значних кількостях мігранти хоча би нейтральні щодо автохонів, а інакше вам у ваші близько 40 років однозначно це ґрунтовно відчути.
Ой+ написав:І потрібно розуміти, що не дадуть спокійно доживати залишкам нації, що вироджується, в центрі Європи.
Frant написав:вже не дають!
Підтвердження в сьогоднішніх реаліях. Якщо би Україна продукувала дітей як Туреччина чи Ічкерія, то розклади були би зараз зовсім інші. Для нас ще кращий варіант, якщо тут появляться в значних кількостях мігранти хоча би нейтральні щодо автохонів, а інакше вам у ваші близько 40 років однозначно це ґрунтовно відчути.
аргументів не бачу.
особисто ви великий вклад внесли у кількість дітей? гадаю не дуже. тому не треба кивати на Туреччину.
ось в Африці взагалі як кролики - на виході голод, висока дитяча смертність й безкінцеве насильство