Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20192020202120222023 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Пт 05 апр, 2024 20:18

Shaman писал(а):
  akurt писал(а):
  BIGor писал(а):Ці всі порівняння - і з'їденого яйця не вартують, виходить чистими у нього виходить дуже мало, ужиматися нікуди, а далі витрати тільки ростуть.

Я би не був так занадто категоричним.
Давайте зробимо «мозковий штурм» («ділову гру») від зворотнього:
- хлопець 21 рік без освіти, кваліфікації та досвіду (хоча досвід роботи на авто мийці є важливим) прибуває на роботу скажімо в Тернопіль або Львів.
- йому треба орендувати житло та харчуватися.
Яку роботу він може знайти та скільки зможе заробити за рік?
Скільки би Ви платили в своїй фірмі/підприємстві/ВАТ?

Те саме можна змоделювати припустимо для Кракова.

Буде цікаво.

на початку - 20-25 т грн за місяць. після податків. через рік - вже 30-40 т грн. проживання - 12 т грн, на поточне життя - 8 т грн. залишається 20 т грн на міс, 240 т грн на рік - 6 куо. не надто багато, але не треба працювати за Полярним колом - бо там зовсім інші розцінки. та й батьків можна регулярно відвідувати ;)

Це де 1 кує в Україні платять після одного року досвіду роботи? :shock:
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 05 апр, 2024 20:24

akurt писал(а):
  BIGor писал(а):Ну не знаю, виходить якщо грошей нормально скирдується - то нахіба той кредит? Та і громадський транспорт в Канаді розвинений, і велодоріжки мають бути.

Все трохи НЕ так:
- громадський транспорт в Канаді дуже специфічний: для бідноти. Автобуси ходять дуже рідко (1 раз на годину) , до зупинки часто треба йти 1 км.
- як правило, щоби дістатися місця роботи тебе витратити 1,5 години в один кінець.
Нагадаю, що 1,5х2= це 3 години в день єдиного виданого один раз життя...
- в деяких великих містах - наприклад у місті Вінніпег він може бути небезпечним: сьогодні розказали наші люди, що в автобусі почали бити українця, то жоден з пасажирів ніяк не втрутився і навіть слова не сказав. Водій не реагував ніяк.

Невже Канада виходить така відстала? Публічний транспорт - це однозначно показник розвиненості країни.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 05 апр, 2024 20:43

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):
  akurt писал(а):Я би не був так занадто категоричним.
Давайте зробимо «мозковий штурм» («ділову гру») від зворотнього:
- хлопець 21 рік без освіти, кваліфікації та досвіду (хоча досвід роботи на авто мийці є важливим) прибуває на роботу скажімо в Тернопіль або Львів.
- йому треба орендувати житло та харчуватися.
Яку роботу він може знайти та скільки зможе заробити за рік?
Скільки би Ви платили в своїй фірмі/підприємстві/ВАТ?

Те саме можна змоделювати припустимо для Кракова.

Буде цікаво.

на початку - 20-25 т грн за місяць. після податків. через рік - вже 30-40 т грн. проживання - 12 т грн, на поточне життя - 8 т грн. залишається 20 т грн на міс, 240 т грн на рік - 6 куо. не надто багато, але не треба працювати за Полярним колом - бо там зовсім інші розцінки. та й батьків можна регулярно відвідувати ;)

підкажіть, зварювальник за рік зможе добре навчитися? чи це мало часу, й я погарячкував :oops: робочий на монолітному будівництві...

та й у Вашому ІТ теж 8)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 05 апр, 2024 21:47

BIGor писал(а):Невже Канада виходить така відстала? Публічний транспорт - це однозначно показник розвиненості країни.

Ну тоді Україна - сама розвинена країна світу. Найбільша кількість жовтих Богданів з прогнившими підлогами. Жовтий колір трохи розбавляють списані в Німеччині трамваї.

P.S. Насправді все по-іншому. Для безхатченків та жебраків існують деякі автобусні маршрути. Нормальні люди мають в родині не менше двох авто, рідко - одне.
Виключенням є місто New York - тут я довіряю пану rjkz. Там мати авто - один клопіт. Це підтверджує і мій у минулому підлеглий який волею долі випадково опинився мешканцем Брукліна.
Последний раз редактировалось akurt Пт 05 апр, 2024 21:52, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 05 апр, 2024 21:50

BIGor

ІА писав про 2-3 куе вже через місяць-другий. Правда не схотів уточнити де так платять
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Пт 05 апр, 2024 22:11

Ну платять і більше, просто треба знати місця…
Є люди, які такі місця знають, розвивають, приручають.
Сьогодні довго говорив з приятелькою, яка переживає війну в Нідерландах в статусі біженки. Чоловік в Україні.
Так ось, прийшла до тями та працює:
- працює як перекладач (англійська) у людей, яким треба відвідати доктора в лікарні. Тобто забезпечує сама на своєму авто Тойота Королла (керує авто) доставку пацієнта в лікарню та спілкування з лікарем.
- паралельно працює волонтером в музеях Нідерландів: вона сама «трохи художник» - тому супроводжує групи, які потребують англомовного фахового коментаря/перекладача.
Не питав який в неї гонорар - за перший вид діяльності, а другий - вона як волонтер.
Так що просто треба знати місця…
Ну і мати кваліфікацію/ знання.
Последний раз редактировалось akurt Сб 06 апр, 2024 07:27, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 00:59

Hotab писал(а):BIGor

ІА писав про 2-3 куе вже через місяць-другий. Правда не схотів уточнити де так платять

"Говорите и вы". :)
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 08:10

Shaman писал(а):
  BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):на початку - 20-25 т грн за місяць. після податків. через рік - вже 30-40 т грн. проживання - 12 т грн, на поточне життя - 8 т грн. залишається 20 т грн на міс, 240 т грн на рік - 6 куо. не надто багато, але не треба працювати за Полярним колом - бо там зовсім інші розцінки. та й батьків можна регулярно відвідувати ;)

підкажіть, зварювальник за рік зможе добре навчитися? чи це мало часу, й я погарячкував :oops: робочий на монолітному будівництві...

та й у Вашому ІТ теж 8)

Чого ж всі не йдуть в зварювальники та ІТ-шники? Спитайте касира чи вантажника АТБ.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 09:04

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):А я не розумію навіщо було купувати КІА?! Там в моторах задири вже на 60 тис км. 🤦‍♂️

Їжджу зараз на зеленому KIA Sportage 2005 року - 155 тис. км., замість Широкого Джипу (Jeep Cherokee 2002) -поміняли волонтери, бо Джип пішов в ремонт з капітілкою двіжка і останні пару місців до ремонту заводився балончиком швидкого старту.
Джип "купувався" шляхом перекидання волонтерам по 40 тис грн з трьох військовослужбовців - щоб знайшли такий, який не треба ставити на облік в/ч. Так Kia відчувається краще за Джип хоч є вже приколи по ходовій.

Про що я це так. Я тут в армії живу, що в мене пару місяців були витрати - купувати туалетний папір і пару разів на місяць скидатися по 300-500 грн на пальне озвученої вище тачки. Лишається в мене грошей значно більше ніж у того пацана з Канади, не зважаючи, що я не на сотці (хіба що 2-3 дні в місяць).
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Сб 06 апр, 2024 09:31

Denik писал(а):
  Bolt писал(а):А я не розумію навіщо було купувати КІА?! Там в моторах задири вже на 60 тис км. 🤦‍♂️

Їжджу зараз на зеленому KIA Sportage 2005 року - 155 тис. км., замість Широкого Джипу (Jeep Cherokee 2002) -поміняли волонтери, бо Джип пішов в ремонт з капітілкою двіжка і останні пару місців до ремонту заводився балончиком швидкого старту.
Джип "купувався" шляхом перекидання волонтерам по 40 тис грн з трьох військовослужбовців - щоб знайшли такий, який не треба ставити на облік в/ч. Так Kia відчувається краще за Джип хоч є вже приколи по ходовій.

Про що я це так. Я тут в армії живу, що в мене пару місяців були витрати - купувати туалетний папір і пару разів на місяць скидатися по 300-500 грн на пальне озвученої вище тачки. Лишається в мене грошей значно більше ніж у того пацана з Канади, не зважаючи, що я не на сотці (хіба що 2-3 дні в місяць).

Значить пощастило:
https://youtu.be/x3ybSO651Ds?si=R8HEGST73ENmZyU7
Пи. Си. А це взагалі шедеврально з 24.30
https://youtu.be/oHUxrHeVFFs?si=UiwmRcjJSxB-pJqc
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
  #<1 ... 20192020202120222023 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама