Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20562057205820592060 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Чт 18 апр, 2024 22:28

Не полінився, з дороги від таверни до парковки зробив фото відсутнього тротуару (насправді прямо на фото) та відсутнього міського транспорта (насправді зупинка трьох маршрутів).
Вози, воли та кури в кадр не попали.
Изображение
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 18 апр, 2024 23:31

akurt писал(а):
  BIGor писал(а):Пане, Акурт, порівнювати з європейськими містами не варто, інша культура життя. Бьюсь об заклад, що в Грінвілі у 70% вулиць не буде тротуарів, 100% немає велодоріжок, немає публічного транспорта, немає пішохідних вулиць в центрі...

Саме цікаве, що на 100% помиляєтеся.
Все це є. То ви десь начиталися цікавинок.
Повірте мені, я мандрую світом щомісяця та можу порівнювати.
Зараз відвідували місто Asheville (Північна Кароліна).
Особисто я після ретельного обшуку відвідав мерію міста. Впустили в мерію, там невеличкий музей: в 1941-1943 роках мешканці міста зібрали гроші на військовий корабель, він названий іменем міста і на ньому вся команда з міста була. Невеличкий музей, памʼятають. Фото хлопців молодих та якісь речі/документи.
Біля мерії памʼятний знак (в мене очі відкрилися) він споруджений в памʼять містера Ashe - губернатора штату, який був губернатором до 1802 (!!!!) року.
Ви в Україні були в містах, названих в честь губернаторів? Є такі, і мешканці таких памʼятають?

Купили квиток на автобус екскурсія по місту нас возили районом приватних будинків - це те, що за думкою дописувачів гілки, побудовано з «гімна та палок».
Так ось роки побудови: 1770, 1802, 1835.
В одному будинку в лютому замінили дах приїздили майстри із Шотландії, то му що всі будинки будувалися виходцями звідти.
Так ось в такому будинку приватний готель з приватною кухнею: люди гроші заробляють є попит на такий сімейний бізнес: вечеря в будинку, збудованому «з гімна та палок» в 1917 році.
Не спаленому та пограбованому, а побудованому.
Серед тих будинків з дерева тільки один з цегли, а один з природного каменя - як фортеця, там реєструють шлюби. Та влаштовують весілля, дуже незвично.
А ви все будете розказувати про відсутність тротуарів.
Прикольно до безтями.
Зараз з жінкою сидимо в Таверні, старовинна камʼяна будівля.
Пиво приблизно 40 або 50 видів.

Тротуарів немає, ну аж смішно…
В мене вже ноги відпадають від походу тротуарами по місту, але не памʼятаю, на яку парковку авто поставив…

P.S. В цьому місті розташований маєток - найбільший в світі приватний маєток пана Віндербільда, маєток (палац) містить 250 кімнат. За рік відвідують 1 000 000 людей. Побудований десь в 1895 році.
Побудовано тоді, коли власнику було 34 роки.
Саме в такому віці - на днях - в Україні випустили з вʼязниці зятя першого секретаря Кримського обкому партії пана Грача. Щось там крав разом із тестем.
Але випустили: один папірець загубився десь, хтось не там підпис поставив чи печатку.
Тепер і пан Грач, і його дочка, і його колишній зять сміються, якщо читають текст пише про відсутність тротуарів. А зять вже, який сидів на закупах снарядів, як сміється…. Регоче…

Пишіть книги
На пенсії саме то)
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 19 апр, 2024 01:05

BIGor писал(а):
  akurt писал(а):Ніякий сусід нікуди не буде заглядати, бо приватна власність то приватна власність: ніхто не має права вступити на зелений стрижений газон крім як просто пройти по тртотуару,

Стосовно trespassing через приватну проперті, я читав що в деяких штатах дозволено. Але звичайно то пан rjkz може більше розтлумачити.

Не могу уверенно сказать.
По духу - нет, нельзя.
По факту, во многих штатах даже если залезть в дом и там жить, то мало что можно с этим сделать.
В НЙ просто беда со сквоттерами.
Кое где, если на тебя напали, то самое лучшее - убежать. Будешь оказывать активное сопротивление - могут посадить.
Это идиотизм, присущий многим демштатам. И после этого удивляться, что "нельзя бомбить раисцкие мпз"?
Полюбопытствуйте:
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пт 19 апр, 2024 01:25

Часто в оcтанні дні зустрічаю таблики: No Trespassing
На приватнх будинках - наші люди не можуть повірити, як це так що люди живуть без парканів, зроблених із металевих іржавих билець від старх кроватів, гнилих дошок, крадених ж/б шпал, або з бетонних заборів, або навіть із каррарського мармуру або 6-ти метрових металевих секцій - є теж табличка "Private Property".
Хто не розуміє, розтлумачать в цьому чудовому будиночку:
Изображение
Це міський суд.
Цікаво, що в ньому не працюють судді із паспортами громадян РФ.
Щось мені підказує, що хабарі мішками не заносять... І судді не купують собі Ламборджіні та Феррарі...
Ну а ще розтлумачили раніше так, як написав вище пан Shaman.
Так і було...

P.S. Економічний бік питання еміграції в США:
- в мене не склалося поки що питання ціни на харчі, бо я практично не відвідую супермаркетів.
Але поїсти можна досить дешево: в закусочних на кшталт МакДональдс 2 гамубергара подають аа 6 доларів - причому че дуже смачно та поживно.
Сьогодні бачив запрошення відвідати ресторацію в місті Esheville - повний обід 12 доларів.
Хотіли відвідати інший заклад - там гамбургери були десь по 8 доларів з додатками, ми того не захотіліи: пішли в старовинну класну Таверну - там обід на двох з фірмовим пивом обійшовся в 51 долара + тіпси 7 доларів. Там страви були по 17 доплівр а бокал пива по 7/8.
- заїхали в пивоварню New Belgium - то я був здивований, наче людям немає чим зайнятися, як пиво пити: на парковці ледве знайшов місце. Там бокал пива десь по 5 доларів. Але ми взяли по упаковці іх фірмового пива - то упаковка на 6 банок коштувала приблизно по 12 доларів - по 2 долари банка.
Пиво дуже незвичне: в мене наче зі смаком сосни, а в жінки із смаком манго.
Взагалі в цьому місті 400 (!!!) приватних пивоварень.
- всі екскурсії на відміну від харчів дуже дорогі:
а) автобус по місту возить туристів - 34 долари квиток - це з екскурсоводом (прикольний дядько, працював раніше вчителем, а це підробляє водієм-екскурсоводом)
б) відвідати палац найбагатшої людини 1895-1920 років - в палаці 250 кімнат - квиток 105 (!) доларів.
в) а ось пальне дуже дешеве - я заправлюся не більше ніж на 20 доларів на день, пальне коштує 3,19...3,70 долари за галон, або мене 1 долара за літр. На одному галоні можна проїхати від 36 до 42 миль.
- на будівництві будинків працюють НЕ американці - але і НЕ мексиканці - якісь всі дуже низькорослі наче карлики - думаю, можливо, якісь перуанці. Так саме жінки в готелі - ну просто карлиці по 1,50 м зростом.
Ось вони і звільняють американців від важкої праці.
В місті Asheville на одному приватному будинку був український прапор.
Ну де ж ти їх подінеш ту Еміграцію, та те Заробітчанство...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 19 апр, 2024 12:55

rjkz
Хорошо, а в чем логика? В чем смысл? Кто это делает?
Явно правительство замешано и разрешает. Но я так и не понимаю логику.
b3320413

С нами с: 13.08.18
Благодарил (а): 25 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 19 апр, 2024 14:16

b3320413 писал(а):rjkz
Хорошо, а в чем логика? В чем смысл? Кто это делает?
Явно правительство замешано и разрешает. Но я так и не понимаю логику.

Тут такой дискусс про электрички, что не ясен вопрос о каком посте моем речь?
О сквоттерах и самозащите?
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пт 19 апр, 2024 16:36

rjkz писал(а):О сквоттерах и самозащите?

А разве это не одних рук дело? О тех и других, но если вам удобнее про кого-то отдельно, то можем разделить вопрос
b3320413

Сообщение Добавлено: Пт 19 апр, 2024 20:11

b3320413 писал(а):
  rjkz писал(а):О сквоттерах и самозащите?

А разве это не одних рук дело? О тех и других, но если вам удобнее про кого-то отдельно, то можем разделить вопрос

Я обычно сношу вопрос с постом, на который ставлю вопрос.
Ок.
Я не могу сказать определеннно чего в этом больше, думаю, что это одного рода явления с беззалоговым освобождением, "положительной" дискриминацией, ситуацией на южной границе и тп.
То есть, это потворствование маргиналам. Есть мнение, что таким образом "покупаются" их голоса для выборов.
"Среднее лицо" электората республиканцев - белые, чаще мужского пола, со средними и выше среднего доходами, обычно носители традиционных семейных ценностей, зачастую в некоторой степени религиозные (католики, евангелистские христиане, иудеи). Также обычно сторонники республиканцев представители профессий, стоящих на страже правопорядка и безопасности - военные, полиция, пожарники.
Сами понимаете, что такие люди не станут заниматься разбоем, захватывать чужое жилье и даже если угодят под арест, то найдут деньги для залога.
По статистике, не буду давать ссылку, так как не искал специально, это цифры многократно повтроренные в разных сми. "11% населения совершает 50% преступлений". Можете погуглить кто имеется ввиду под 11%.
Соответственно, демократы полагаются на другие группы населения.
Это мои наблюдения и умозаключения.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Пт 19 апр, 2024 21:03

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz писал(а):"Среднее лицо" электората республиканцев - белые, чаще мужского пола, со средними и выше среднего доходами, обычно носители традиционных семейных ценностей, зачастую в некоторой степени религиозные (католики, евангелистские христиане, иудеи). Также обычно сторонники республиканцев представители профессий, стоящих на страже правопорядка и безопасности - военные, полиция, пожарники.

І як ці люди вибрали Трампа?
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 987 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 19 апр, 2024 21:58

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz писал(а):Есть мнение, что таким образом "покупаются" их голоса для выборов.

Но ведь республиканцы могут "купить" голоса тех кого грабят ответными законами. Но нет... Что-то тут не то. Этот весь "абсурд", в т.ч. "абсурд" с недвижимостью и т.п., является "абсурдом" только в парадигме протестанской трудовой америки. А с другой стороны является довольно логичным. Я вот только не могу понять источник, как оно зарождается, какие слабые стороны и кто в сговоре. Здесь немного дальше просто голосов, ясно как белый день, что дополнительных 200 тыс. мигрантов в Нью-Йорке не изменят вес Нью-Йорка на выборах. От того что разрешат грабить или запретят, на выборах демократы в любом случае победители. Ну смешно же, если запретят неграм ограбить магаз.

Дальше, в Украине тоже ведь законодательство запрещает убивать грабителя. Здесь нет негров и я более чем уверен, что 90% населения поддержит защищавшего свой дом от уркаганов. Но нет, такой закон и практика, логики для населения нет, для уголовников есть.
b3320413

#<1 ... 20562057205820592060 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама