Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21372138213921402141 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 11:57

akurt писал(а):«Подавалися ми на допомогу всім готельним заїздом, схвалили тільки нам! Решті відмовили. Причини відмови: не були в Україні на момент війни, іншим відмовили, бо чоловік іноземець, третім відмовили тому, що авто в Канаді купили, четвертим відмовили просто тому, що ті жили в Польщі... Коротше цікава була забава.

Усе, що треба знати про співвідношення "халявщиків" до реально потребуючих допомоги. І то, можна ще сміливо на 2 помножити.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 12:11

Та я то з задоволенням вломив би і 500 баксів, за свого хрущика. Але захожу на ЛОХа, ставлю приблизні до мого житла фільтри і отримуємо, щось типа того:
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/zhitlo ... WcD35.html
Зрештою, там внизу жмакнути, див інші оголошення, автора " і можна побачити 11 к з непоганим ремонтом на Театральній і ще декілька квартир в межах 8-9 к
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 13:07

dimo_0n писал(а):
  akurt писал(а):- Робочі закони, ніхто не грубить, ніхто не дурить у магазинах.
Усміхаються/чуйні
Безпека на дорогах.
Дітям подобається школа.
Багато парків.
Звикли ходити в куртках.
Цікаво та незвично.
Купа бонусів для українців і не тільки, розумію, що це на пів року всього, потім плюшки припиняться, але все ж таки.
Канадці, місцеві, трохи «чарівні на голову».
Багато дешевих речей та продуктів.
Є де погуляти і що подивитися.
Є можливість вчитися.

Все хорошо. Но сколько людей - столько мнений
https://www.youtube.com/watch?v=hLSVtt74kDU

У цього Буренка всі такі герої і випуски, якщо його дивитися - то найкраща країна для еміграції - Україна. Напевно задача тримати дешевий робочий ресурс пропагандою в Україні.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 13:09

Bolt писал(а):Та мене більше в тому вкурвлює, завдяки нашим бігунцям поляки повломували ціни на оренду і тепер добре наживаються. А я мушу у Львові в непогані локації двушку за рівновартість 750 зл здавати. 🤦‍♂️

стидаюсь спитати, а яка вартість була в березні-травні 2022? ;)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 13:17

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Та мене більше в тому вкурвлює, завдяки нашим бігунцям поляки повломували ціни на оренду і тепер добре наживаються. А я мушу у Львові в непогані локації двушку за рівновартість 750 зл здавати. 🤦‍♂️

На момент початку війни 6 к, весною підняв на 500, ближче до осені ще 500.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 13:32

BIGor писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):
  rjkz писал(а):Причем филологи нужны будут самой высокой квалификации.
Мне моя препод по Инглишу как-то рассказала ситуацию из ее жизни.
Были большие переговоры между двумя делегациями и в результате очень маленькой смысловой ошибки переводчика, после недельных переговоров одно сторона просто поднялась и ушла.

Колега в мене власник ІТ компанії. Розповідав як через непорозуміння з клієнтом при складанні технічного завдання трохи помились в бізнес логіці і в результаті з кожної транзакції страховій компанії йшов платіж в 100 разів більший ніж треба. Кажуть помітили десь через тиждень і в результаті фірма (читай колега з власної кишені) компенсувала клієнту 20k$.

Як я знаю, ТЗ підписується обидвома сторонами, та і викатувати на прод без тестування - ну хз.

Банки так часто роблять. І це їм ніяк не заважає, і, деякі найвеличніші просто вписали у публічний договір, який читає 0,0001% від клієнтів, пункт, про "при технічних збоях у програмному забезпеченні, клієнт зобов'язаний..." і все. :lol:
_Mykola_

С нами с: 09.02.09
Благодарил (а): 689 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 13:54

Bolt писал(а):
  akurt писал(а):Вже чи 5, чи 7 днів, як виїхав саме з Вроцлава мій приятель.
Особисто ще не зустрічався, але в нього таке велике негативне враження, що я дивуюся.
Ось сьогодні що сказав:
“З Європою поки все. Хай далі там мусульмани вже порядок наводять, вони там цим дуже бурхливо займаються”.
Зараз насолоджується власною 4-к квартирою в Анталії, яка була рік закрита на період «польського експерименту».
Орендував житло на півдні Вроцлава за 900$.
Я йому так сказав: «І варто ото було линдати по хатках...»
Відповів:
«Я вважаю варто було. Всередині закрилося питання, яке муляло 10 років. Постійна думка що от там трава зеленіша і ось та країна краще…
А тут просто вилікувало напроч, ще й закрило питання разпіареної Європи…»
Звісно, думка субʼєктивна і можна з нею не погоджуватися.

Та мене більше в тому вкурвлює, завдяки нашим бігунцям поляки повломували ціни на оренду і тепер добре наживаються. А я мушу у Львові в непогані локації двушку за рівновартість 750 зл здавати. 🤦‍♂️

Оренда в Польші дуже дешева, можна сказати що лендлорди дотують винаймачів, бо окупність 2-3%.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 13:55

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):

На момент початку війни 6 к, весною підняв на 500, ближче до осені ще 500.

в непогані локації - это на сыхове? Ну да, ну да
1-к на липинского сдаётся за 13к - это неплохая локация?
anduzenko

С нами с: 18.10.17
Благодарил (а): 56 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 13:57

anduzenko писал(а):
  Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):На момент початку війни 6 к, весною підняв на 500, ближче до осені ще 500.

в непогані локації - это на сыхове? Ну да, ну да
1-к на липинского сдаётся за 13к - это неплохая локация?

3 мин пешкобусом от Океана в сторону Оселі Зла.
Пи. Си. На Сихове трьошка.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Пт 24 май, 2024 14:30

Сибарит писал(а):
  rjkz писал(а):Именно поэтому в эмиграцию надо попасть ребенком, а еще лучше родиться.

Строго говоря, родиться в эмиграции невозможно :)

Попробуем просчитать варианты? :lol:
Вы-ж поняли о чем я.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
  #<1 ... 21372138213921402141 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама