Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21562157215821592160 ... 2892>
Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 14:46

Re: Еміграція, заробітчанство

Faceless написав:Пан вочевидь жодного разу не був в нормальній приватній клініці в Україні

А ти точно потянеш фінансово більш-менш серйозну операцію в приватній клініці в Україні? Пан має забагато грошей?
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 14:53

BIGor написав:
  Faceless написав:Пан вочевидь жодного разу не був в нормальній приватній клініці в Україні

А ти точно потянеш фінансово більш-менш серйозну операцію в приватній клініці в Україні? Пан має забагато грошей?

Страховка не дуже дорога. Як для it)
Знайому робота страхує, а обслуговування саме в Доьробуті. 12 тис на рік вартість страховки. Може це не на все, ок, хай 500 дол на рік, для айті це гроші?
Особисто мені вистачило 1 разу в київській державній клініці, коли сімейника хотів підписати.
«Ніколи знову». Там досі махровий совок. З товстою бабцею з чашкою чаю в регістратурі.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 15:01

BIGor написав:
  The_Rebel написав:В Ужгороді є все, що і в аналогічних містечках у Європі. Але суть не в цьому, якщо мова йде про добробут окремої професії в Україні і в еміграції, то я також підтримую думку, що середній айтішник тут живе набагато краще. І мова не про абсолютні величини, а про відносні. Людина - соціальна істота, тому коли в Україні ти заробляєш в 5 разів більше середнього, то і твій добробут буде високим. Адже тебе оточують люди, що печуть тобі хліб, стрижуть, лікують зуби, ремонтують твоє авто і тд.
Звичайно, це якщо брати за рамки війну. Війна вона і є війною, багато чого обнуляє

Заробляй в Україні хоч в 10 раз більше, але як тротуари чи громадський транспорт буде такий самий задовбаний, чи та сама лікарня і все інше. Звичайно якщо смисл життя - поїсти дешевше трохи піцу в піцерії, ну тоді ок :mrgreen:

Що за маячня? Я розумію, так зручніше миритись з недоліками життя на чужині. Сам такий, стараюсь вищу в рази вартість польських послуг пояснити їх кращою якістю. Але всьому є межа)))
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 15:21

BIGor написав:

А ти в Польщі розраховуєш на державну медицину? Як, багатий досвід?
Відносно недорога страховка покриває 99% того що може бути потрібно. І часто ця страховка повністю або значною мірою покривається роботодавцем. Навіть якщо купувати самому, це десь 1000 дол на рік. Десь як повне КАСКО без франшизи на нову автівку середнього класу.
І навіть повний курс лікування онкології вийшов в приватних клініках не в захмарну суму.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 15:23

gonchik74 написав:Що за маячня? Я розумію, так зручніше миритись з недоліками життя на чужині. Сам такий, стараюсь вищу в рази вартість польських послуг пояснити їх кращою якістю. Але всьому є межа)))

Вартість послуг ніяк не корелює з їхньою якістю. Лише з наявністю бабла у місцевого населення. А це вже наслідок якості організації державних процесів.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 15:43

Gastarbaiter написав:
  gonchik74 написав:Що за маячня? Я розумію, так зручніше миритись з недоліками життя на чужині. Сам такий, стараюсь вищу в рази вартість польських послуг пояснити їх кращою якістю. Але всьому є межа)))

Вартість послуг ніяк не корелює з їхньою якістю. Лише з наявністю бабла у місцевого населення. А це вже наслідок якості організації державних процесів.

Я ж і кажу, що пробую натягнути сову на глобус)
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 15:45

Faceless написав:
  BIGor написав:

А ти в Польщі розраховуєш на державну медицину? Як, багатий досвід?
Відносно недорога страховка покриває 99% того що може бути потрібно. І часто ця страховка повністю або значною мірою покривається роботодавцем. Навіть якщо купувати самому, це десь 1000 дол на рік. Десь як повне КАСКО без франшизи на нову автівку середнього класу.
І навіть повний курс лікування онкології вийшов в приватних клініках не в захмарну суму.

Спочатку дай відповідь на поставлене питання.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 15:50

gonchik74 написав:
  BIGor написав:Заробляй в Україні хоч в 10 раз більше, але як тротуари чи громадський транспорт буде такий самий задовбаний, чи та сама лікарня і все інше. Звичайно якщо смисл життя - поїсти дешевше трохи піцу в піцерії, ну тоді ок :mrgreen:

Що за маячня? Я розумію, так зручніше миритись з недоліками життя на чужині. Сам такий, стараюсь вищу в рази вартість польських послуг пояснити їх кращою якістю. Але всьому є межа)))

До чого це? Де я писав про якість? Мова була про піцерію. Я в піцерію рідко ходжу, для мене дорожча піца на 50% не критична.

Давайте візьмемо сферу громадського транспорту. В Польщі це все дорожче, але набагато краще.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 15:52

Еміграція, заробітчанство

BIGor написав:Спочатку дай відповідь на поставлене питання.

Перечитай ще раз. Дякувати богу - найскладніше з чим доводилося мати справу - це онкологія. Недостатньо серйозне?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 12 чер, 2024 15:54

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor написав:Заробляй в Україні хоч в 10 раз більше, але як тротуари чи громадський транспорт буде такий самий задовбаний, чи та сама лікарня і все інше. Звичайно якщо смисл життя - поїсти дешевше трохи піцу в піцерії, ну тоді ок

Так ви не відповіли, скільки вам житло стає у еміграції. З комуналкою звісно.

Можете россказати, скільки коштує стрижка? Або може скільки коштує ремонт сантехніки у ЕС? Чи скільки коштує щось зробити з електрики?

А скільки коштує на СТО щось зробити? Можете розказати ціну на заміну мастила, або заміни якогось скрипучого саленблоку?

Те що там тротуари чистіши - це звісно плюс. А розкажить як там "налог на яйця" працює. Ну це коли ти самотній та повинен сплачувати більші податки.

Або про обовязковий податок на ТВ, навіть якщо його в хаті немає. Чи на воду з неба, якій сплачують за кв.м. даху.

BIGor написав:Я в піцерію рідко ходжу, для мене дорожча піца на 50% не критична.
Ну та я зрозумів, що ви сидите дома, та нікуди не їздите та не ходите, бо грошей мабуть бракує на нормальне світське життя )))
Востаннє редагувалось dimo_0n в Сер 12 чер, 2024 17:14, всього редагувалось 1 раз.
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

#<1 ... 21562157215821592160 ... 2892>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор