|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 12 чер, 2024 12:31
Ціни в меню “правильні”. Середньоєвропейські. Пиво така ціна і є. Вино в рестораціях зазвичай пляшка від 26€. Бокал дійсно 6...8$. І пиво, і вина гарні. Звісно, в магазинах дешевше мінімум в 2 рази: і діапазон цін шалений: може бути в 1,75€, і 12,75, в 27,75 €. У Франції два тижня тому заїхали на виноробню: по 7-8 €. Блюда в рестораціях від 14€.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1443 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Сер 12 чер, 2024 12:55
Дюрі-бачі написав: BIGor написав:Прикольно, а у тих у кого ще й дружина в ІТ - у тих по 12 квартир. Цікаво, чого це ці люди емігрують?
Беру приклад мого кума: в ІТ вже 14 років. В Ужгороді 2 квартири (вартість на момент покупки була 30-50k$), дача, майже добудований будинок. Думає як емігрувати через складність ухиляння від мобілізації...
Ну я би міг купляти на американську ЗП в свому пгт квартири. Але який смисл жити по задуп'ям? В Ужгороді твій кум навіть не зможе витратити ті гроші. Там навіть мака нема  .
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 чер, 2024 13:04
-
Sandor
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 чер, 2024 13:20
BIGor написав: Дюрі-бачі написав: BIGor написав:Прикольно, а у тих у кого ще й дружина в ІТ - у тих по 12 квартир. Цікаво, чого це ці люди емігрують?
Беру приклад мого кума: в ІТ вже 14 років. В Ужгороді 2 квартири (вартість на момент покупки була 30-50k$), дача, майже добудований будинок. Думає як емігрувати через складність ухиляння від мобілізації...
Ну я би міг купляти на американську ЗП в свому пгт квартири. Але який смисл жити по задуп'ям? В Ужгороді твій кум навіть не зможе витратити ті гроші. Там навіть мака нема  .
Мака може й нема, але пристойні ресторації є.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 12 чер, 2024 13:48
BIGor війна показала, що Ужгород-найкращий обласний центр України. Ну і файта тримає, нема бажання їхати в чужий світ
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 чер, 2024 14:01
Faceless написав:BIGor написав: Дюрі-бачі написав:Беру приклад мого кума: в ІТ вже 14 років. В Ужгороді 2 квартири (вартість на момент покупки була 30-50k$), дача, майже добудований будинок. Думає як емігрувати через складність ухиляння від мобілізації...
Мака може й нема, але пристойні ресторації є.
А ще там драники супер. 👍
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 чер, 2024 14:03
В Ужгороді є все, що і в аналогічних містечках у Європі. Але суть не в цьому, якщо мова йде про добробут окремої професії в Україні і в еміграції, то я також підтримую думку, що середній айтішник тут живе набагато краще. І мова не про абсолютні величини, а про відносні. Людина - соціальна істота, тому коли в Україні ти заробляєш в 5 разів більше середнього, то і твій добробут буде високим. Адже тебе оточують люди, що печуть тобі хліб, стрижуть, лікують зуби, ремонтують твоє авто і тд. Звичайно, це якщо брати за рамки війну. Війна вона і є війною, багато чого обнуляє
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 12 чер, 2024 14:34
The_Rebel написав:В Ужгороді є все, що і в аналогічних містечках у Європі. Але суть не в цьому, якщо мова йде про добробут окремої професії в Україні і в еміграції, то я також підтримую думку, що середній айтішник тут живе набагато краще. І мова не про абсолютні величини, а про відносні. Людина - соціальна істота, тому коли в Україні ти заробляєш в 5 разів більше середнього, то і твій добробут буде високим. Адже тебе оточують люди, що печуть тобі хліб, стрижуть, лікують зуби, ремонтують твоє авто і тд. Звичайно, це якщо брати за рамки війну. Війна вона і є війною, багато чого обнуляє
Заробляй в Україні хоч в 10 раз більше, але як тротуари чи громадський транспорт буде такий самий задовбаний, чи та сама лікарня і все інше. Звичайно якщо смисл життя - поїсти дешевше трохи піцу в піцерії, ну тоді ок 
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 чер, 2024 14:39
Дюрі-бачі написав:BIGor війна показала, що Ужгород-найкращий обласний центр України. Ну і файта тримає, нема бажання їхати в чужий світ
Ага, закарпатський ТЦК показав які вони "файні". Напевно, найзвіріний ТЦК в Україні. До війни бував в Ужгороді - місто вразило тільки вулицею митників та російськими ПАЗіками.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 чер, 2024 14:40
BIGor написав: The_Rebel написав:В Ужгороді є все, що і в аналогічних містечках у Європі. Але суть не в цьому, якщо мова йде про добробут окремої професії в Україні і в еміграції, то я також підтримую думку, що середній айтішник тут живе набагато краще. І мова не про абсолютні величини, а про відносні. Людина - соціальна істота, тому коли в Україні ти заробляєш в 5 разів більше середнього, то і твій добробут буде високим. Адже тебе оточують люди, що печуть тобі хліб, стрижуть, лікують зуби, ремонтують твоє авто і тд. Звичайно, це якщо брати за рамки війну. Війна вона і є війною, багато чого обнуляє
Заробляй в Україні хоч в 10 раз більше, але як тротуари чи громадський транспорт буде такий самий задовбаний, чи та сама лікарня і все інше. Звичайно якщо смисл життя - поїсти дешевше трохи піцу в піцерії, ну тоді ок 
Нема тротуару - нема проблеми: BIGor написав:На вихідних був в районі де квартири коштують від 1 мл зл., так у них навіть тротуара нема... Занавіс.
 Пан вочевидь жодного разу не був в нормальній приватній клініці в Україні
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-