Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Племінник живе та працює у Варшаві, IT, то сказав, що йому навіть доплачують за те, що він у Варшаві, а не в Україні.
Ого, повезло, в моїй коравеллі до українців навпаки вимоги більші ніж до звичайний співробітників - засилля індусів і серед працівників, і серед менеджменту. Так повелось, що індуси тихо ненавидять українців.
Індія відмовилася підписувати комюніке Глобального саміту миру через те, що вважає, що "тільки ті варіанти, які прийнятні для обох сторін, можуть привести до міцного миру"
flyman написав:Гугла в УА не було, це 1. 2, Гугл наймає в штат. 3, ходити в офіс ще той мазохізм. 4 що поляки в ту ціну там, що тут українці, нуну, звиздіти не мішки тягати.
нормально в офісі, робоча атмосфера, порядок, мені особисто краще ніж в дома, по справах поїхати і так і так можна.
за ціну. ну зайдіть гляньте зп які, такі ж я і в україні, податки різні, пан акурат тут це через один пост пише.
BIGor написав:Це все казки, що погані офіси, як тільки вони дають шарове харчування в офісі - ці всі ІТ-шники з 10 куями збігаються до офісів
Я працював у офісі з кімнатами для сна, дуже дешевим харчуванням, ігровими кімнатами і т.п. Збігалися тільки ті, хто не міг нормально працювати з дому (через дітей чи ще щось). Або ті, хто жив поруч та потребував товариства.
Я також згадую офіс як страшний сон. Адже, якщо на даний момент ти не маєш роботи - наприклад, впорався швидше або просто впадлу працювати в жару, то все рівно треба її імітувати (бо техборгів завжди є вагон на рік вперед). А ще час на дорогу "зменшує" погодинну заробітну плату. Наприклад, 45хв*2 = 1,5 години * 22 роб.дні = 33 години в місяць, за які ніхто не платить.
Дюрі-бачі написав:Всі мої знайомі відмічають, що ідеальна модель роботи - це 2 дні на тиждень в офісі, решта - вдома.
Так а смисл привязуватись тоді до локації (для ІТ часто діловий центр супер-дорогого міста типу Сіетл, LA, SF ітд) заради двох днів в офісі? Ще й тягати лептопи ітд. Щоб жити в даних містах маєш платити x3 за все від менших міст штату.
Це все казки, що погані офіси, як тільки вони дають шарове харчування в офісі - ці всі ІТ-шники з 10 куями збігаються до офісів
Харчування скажемо так під приводом зменшення вуглецевого сліду суттєво збіднілого і аж не так і приваблює гуглівців у Варшаві, якщо два роки назад в меню була червона риба і говядина, то зараз курятина домінує. Зарплат 10 куїв в українців у Варшаві нема, Гугл практикує рівень оплати регіональний, поляки прогресивну шкалу, а ще і частина зарплати акціями. Хоча контора прогресивна і розвинута - близький родич там працює, але зараз активно підшукує інше місце.
Дюрі-бачі написав:Всі мої знайомі відмічають, що ідеальна модель роботи - це 2 дні на тиждень в офісі, решта - вдома.
За таким режимом ще рік чи два тому працювали наші хлопці в головному офісі Amazon. А також в їх віддалених підрозділах на території США. Але зараз працюють щодня і весь час говорять, що багато роботи…