|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 17 лис, 2024 15:38
Дюрі-бачі написав:Жодного разу такого не зустрічав щоб CV реферала лягало в загальну кучу кандидатів на посаду. Видно в мене дуже малий досвід.
У мене була ситуація, коли дівчині за моєю рекомендацією HR не задзвонили. Вирішилося, коли особисто до них підійшов та спитав про причини. Виявилося, що оскільки вона зазначила інше місто проживання, то вони вирішили, що це помилка. Після цього дівчина пройшла усі етапи співбесід і отримала роботу. Але не сказав би, що це якийсь блат. Хоча дійсно наявність знайомого в компанії допомогла. Ще коли на самому початку влаштовувався в аудит, то керівник філії в моєму місті виявився сином маминої знайомої. Власне, від неї і отримав інформацію, що буде набір. Зустрівся з ним, порозмовляли, залишив позитивне враження. Але сказав, що треба чекати, поки вакансії відкриються, і тоді податися і пройти усі попередні етапи відбору. Але ця фірма тоді набір так і не відкрила, тож потрапив до іншої.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лис, 2024 15:59
Дюрі-бачі написав: Faceless написав:але якщо реферала рекомендують і скоріше за все це не буде марною тратою часу
Кум спочатку пропонував мені йти на ту посаду мідла, і це враховуючи, що я 60% стеку технологій не знаю, німецька мова на 0 та і взагалі на JS я максимум джун, а вже роками значно більше практики з python...
Кум пропонував і пройти то не одне й те саме:)
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8231 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 17 лис, 2024 16:03
Я коли студіозусом на 4 курсі влаштовувався на першу офіційну роботу, то мене теж типу рекомендував такий самий мій однокурсник, прийшов поспілкувався з керівником, з резюме куди вписав що зміг придумати. То що, теж типу по блату?
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 17 лис, 2024 19:25
Бетон написав:Наша химичка в Ирландии уже назначена нач.отдела. Оказалась толковой. Сварщики после демонстрации сварочного шва - сразу на нормальную работу. Слух о рукастых украинцах быстро распространяется. Меня просто убивают самоуверенные ура патриоты, которые думают, что специалисты будут им тут терпеть и ждать . Учитесь сами копаться в канализации. Временная защита уже до 26 года и будет ещё и ещё. Уже сегодня заплатите 2000 грн только за выезд сантехника за город, чтобы просто течь посмотреть
Несколько вопросов ... Какая химичка ? У тебя ТОВки по ремонту квартир и домов. Какая там химия. Цементно-песчаную смесь с клеем ПВА мешать, чи шо ? ) И почему ты, такой офигенный специалист, всё ещё в Украине ? Декабрь близко ) PS. Я даже не говорю, что языковой барьер. У химички должен быть не просто английский, а английский по терминам научной химии Сварщику проще Сварщик должен понимать, что от него хотят сварить шов И как-то сносно говорить, чуть лучше, чем - май нейм из Сварщик
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 17 лис, 2024 19:38, всього редагувалось 2 разів.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 17 лис, 2024 19:33
pesikot написав: Бетон написав:Наша химичка в Ирландии уже назначена нач.отдела. Оказалась толковой. Сварщики после демонстрации сварочного шва - сразу на нормальную работу. Слух о рукастых украинцах быстро распространяется. Меня просто убивают самоуверенные ура патриоты, которые думают, что специалисты будут им тут терпеть и ждать . Учитесь сами копаться в канализации. Временная защита уже до 26 года и будет ещё и ещё. Уже сегодня заплатите 2000 грн только за выезд сантехника за город, чтобы просто течь посмотреть
Несколько вопросов ... Какая химичка ? У тебя ТОВки по ремонту квартир и домов. Какая там химия. Цементно-песчаную смесь с клеем ПВА мешать, чи шо ? ) И почему ты, такой офигенный специалист, всё ещё в Украине ? Декабрь близко )
Є така штука - будівельна хімія. Мабуть от по ній спеціаліст.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 17 лис, 2024 20:23
Бетон написав:Уже сегодня заплатите 2000 грн только за выезд сантехника за город, чтобы просто течь посмотреть
если просто посмотреть могу приехать за 1900, если компактно несколько просмотров то и дешевле) вам откат на карту)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 лис, 2024 20:23
Faceless написав:pesikot написав: Бетон написав:Наша химичка в Ирландии уже назначена нач.отдела. Оказалась толковой. Сварщики после демонстрации сварочного шва - сразу на нормальную работу. Слух о рукастых украинцах быстро распространяется. Меня просто убивают самоуверенные ура патриоты, которые думают, что специалисты будут им тут терпеть и ждать . Учитесь сами копаться в канализации. Временная защита уже до 26 года и будет ещё и ещё. Уже сегодня заплатите 2000 грн только за выезд сантехника за город, чтобы просто течь посмотреть
Несколько вопросов ... Какая химичка ? У тебя ТОВки по ремонту квартир и домов. Какая там химия. Цементно-песчаную смесь с клеем ПВА мешать, чи шо ? ) И почему ты, такой офигенный специалист, всё ещё в Украине ? Декабрь близко )
Є така штука - будівельна хімія. Мабуть от по ній спеціаліст.
наша - мається на увазі українка. хімічка з лабораторії взагалі не звязано з будівництвом почему я в Украине? ты у своих дружков спроси в пикселе на бусах.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 17 лис, 2024 20:34
Прохожий написав: Бетон написав:Уже сегодня заплатите 2000 грн только за выезд сантехника за город, чтобы просто течь посмотреть
если просто посмотреть могу приехать за 1900, если компактно несколько просмотров то и дешевле) вам откат на карту)
ну... если вы нюхом чувствуете течь) то и больше дадут
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 17 лис, 2024 20:43
Бетон написав: Прохожий написав: Бетон написав:Уже сегодня заплатите 2000 грн только за выезд сантехника за город, чтобы просто течь посмотреть
ну... если вы нюхом чувствуете течь) то и больше дадут
ну...вы же написали "посмотреть") со зрением у меня неплохо, и даже есть фонарик на всякий случай) а если "понюхать" то это уже дороже, да)))
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 лис, 2024 00:07
Приємна подія неділі листопада: наш хлопець отримав підвищення по роботі. Без «блату». Роботу теж знайшов без «блату», просто розсилаючи ще студентом Resume. Senior engineer. Computer science. San Jose (CA). Закінчив університет в 2019. В США. A senior engineer is responsible for overseeing design plans, liaising with clients to produce work plans, maintaining engineering processes, and managing a project budget.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
5