|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 25 лис, 2024 15:47
Дюрі-бачі написав: akurt написав:Він: «Ну і як там французи?» Я: Поки ногою під дупу не даш - не пошевеляться. Ледачі аж страшно!
Кум про німців каже, що "вони раби системи" і працюють чітко по правилам, як роботи. Спочатку думав, що фантазія в них взагалі відсутня, але якщо дати інструкцію придумати щось творче, то можуть і придумати, але самі ініціативу ніколи не проявляють. Зато хресна в гімназії влаштувала "свою банду" і тепер там як "хресна мама". Ця банда по кількості вже більша ніж у арабів, тому ті каже тепер "сидять нижче трави". Каже, що одного акту залякування їх лідера (облили свинячою кров'ю) було достатньо, щоб він зрозумів, що "україніці - відморозки, з ними краще не зв'язуватись". А ще, каже, що серед учнів достатньо "прихованих нацистів", які читають Майн Кампф і мріють бути як Брейвік, але нічого не роблять. Її туди кликали, але вона послала. От її найкраща подруга зараз Італійка, на 2 роки старша, батьки якої якось із Сицилійською мафією пов'язані ...
Якийсь паралельний світ, не дай боже, щоб власні діти були у такому середовищі 
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лис, 2024 17:30
akurt написав:Ну раз про банки за кордоном - то і мої «5 копійок»… ... смикаю двері відділення. Зачинено. Бачу що в середині є працівник. А більше нікого немає. Він натискає кнопку - двері відкриваються. Увійшов і говорю: «Я хочу відкрити рахунок». Він: Треба взяти рандеву. ...
Ех, не по слухам знаю, що таке сервіс в європейських банках. В Україні за клієнтами, що хочуть відкрити рахунок (або якийсь інший банківський продукт, але все рівно з рахунку більшість починається), то банківські працівники ще будуть ганятися. А у них клієнт сам до них іде - ну бери, приголуб, відкрий рахунок, впарь ще якісь перехресні послуги і так по зернятку план на місяць виконається. Так ні, не потрібно це нікому. Я колись в Англії так по банках ходив, всюди максимум що могли це назначити апойтмент. А на ньому говорили, що не можуть нічим допомогти. То знайшовся не дуже популярний банк Галіфакс, де працювала якраз мігрантка (як не дивно, по кольору шкіри десь з Сирії чи Афганістану, але адекватна), то вона зжалилася і розказала як у моїй ситуації можна відкрити рахунок. Бо іншим я вже сам пропонував варіанти, типу "можна на адресу друга, щоб лист прийшов?". "Ні". І все. А як насправді можна, то не кажуть
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 25 лис, 2024 17:55
The_Rebel Справді, іноді європейці дивують. Наприклад? пояснюєш схему як грант можна розпилити при мінімальних трудозатратах, а вони починають "то не етично...". Хоча вже на другому-третьому проєкті звикають і втягуються...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Пон 25 лис, 2024 18:02, всього редагувалось 2 разів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 25 лис, 2024 17:55
Дюрі-бачі написав:Кум про німців каже, що "вони раби системи"
Смішно виглядає, як "не раб системи" паше на "рабів системи"  То хто раб системи?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1454 раз.
- Подякували: 1860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 25 лис, 2024 19:05
rom_evge написав:Дюрі-бачі Но он же все равно остается привязан к нашим предприятиям и их добыче. Просто я так понимаю завод в Италии - это возможность более масштабно выйти на европейские рынки
не зовсім. я вже на зеленій сталі зацікавився... це інша технологія, яка в Україні використовується дуже обмежено - на основі електродугових печей та вторинної сировини, зокрема брухту, чавуну та заліза прямого відновлення. чи будуть возити брухт з України - подивимось, до цього основний потік експорту брухту йшов в Туреччину. оце залізо прямого відновлення, DRI англійською - так нам ще треба побудувати виробництво, щоб його виробляти. хоча якраз це напевне Метінвест й планує. так звісно завод в Італії - це зовсім інші ринки збуту. але й собівартість інша. чи впишуться вони в існуючі межі - подивимось. взагалі то в світі надлишок виробничих потужностей по виробництву сталі. а тут Туреччина під боком, та й Китай трошки давить. інвестиції в металургію зараз трошки ризиковані, можуть довго окупатися.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 25 лис, 2024 22:44
The_Rebel написав: akurt написав:Ну раз про банки за кордоном - то і мої «5 копійок»… ... смикаю двері відділення. Зачинено. Бачу що в середині є працівник. А більше нікого немає. Він натискає кнопку - двері відкриваються. Увійшов і говорю: «Я хочу відкрити рахунок». Він: Треба взяти рандеву. ...
Ех, не по слухам знаю, що таке сервіс в європейських банках. В Україні за клієнтами, що хочуть відкрити рахунок (або якийсь інший банківський продукт, але все рівно з рахунку більшість починається), то банківські працівники ще будуть ганятися. А у них клієнт сам до них іде - ну бери, приголуб, відкрий рахунок, впарь ще якісь перехресні послуги і так по зернятку план на місяць виконається. Так ні, не потрібно це нікому. Я колись в Англії так по банках ходив, всюди максимум що могли це назначити апойтмент. А на ньому говорили, що не можуть нічим допомогти. То знайшовся не дуже популярний банк Галіфакс, де працювала якраз мігрантка (як не дивно, по кольору шкіри десь з Сирії чи Афганістану, але адекватна), то вона зжалилася і розказала як у моїй ситуації можна відкрити рахунок. Бо іншим я вже сам пропонував варіанти, типу "можна на адресу друга, щоб лист прийшов?". "Ні". І все. А як насправді можна, то не кажуть
Днями прикольне почули в Загребачка банка, хорватській філії креді агріколь. Мовляв давай свою українську прописку з завіреним перекладом, бо у вас там є підсанкійні регіони, вихідцям з яких ми не відкриваємо. Довго думали, що за фігня така. Напевно лугандон і Крим вони тепер сприймають як рашу, і тамтешнім не відкривають. Може хтось в курсі?)
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лис, 2024 22:58
Дюрі-бачі написав:The_Rebel Справді, іноді європейці дивують. Наприклад? пояснюєш схему як грант можна розпилити при мінімальних трудозатратах, а вони починають "то не етично...". Хоча вже на другому-третьому проєкті звикають і втягуються...
а що значить розпиляти? зробити звіт по гранту на ...? напевне не всі європейці, а більше східні. а такого варіанту, що спіймають на розпилі й потрапиш до чорного списку - не існує?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 25 лис, 2024 23:24
gonchik74 написав:Днями прикольне почули в Загребачка банка, хорватській філії креді агріколь. Мовляв давай свою українську прописку з завіреним перекладом, бо у вас там є підсанкійні регіони, вихідцям з яких ми не відкриваємо. Довго думали, що за фігня така. Напевно лугандон і Крим вони тепер сприймають як рашу, і тамтешнім не відкривають. Може хтось в курсі?)
Меня уже и с Запорожской пропиской успели подоставать в 1 платежной системе - типа докажи что ты с не окупированной части ) Хотя в паспорте четко указано г. Запорожье. Так что да, бывает и такое.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 26 лис, 2024 04:30
Shaman основний прийом розпилу: на момент подачі гранту вже є результат. Після отримання гранту цей результат три роки видається дозами за графіком, а за цей час готується матеріали на наступні гранти. Ну і приписування: я зробив роботу на одному гранті, приписав Вас у співавтори, а потім Ви приписали мене на іншому.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 26 лис, 2024 08:36
Дюрі-бачі написав:Shaman основний прийом розпилу: на момент подачі гранту вже є результат. Після отримання гранту цей результат три роки видається дозами за графіком, а за цей час готується матеріали на наступні гранти. Ну і приписування: я зробив роботу на одному гранті, приписав Вас у співавтори, а потім Ви приписали мене на іншому.
Наші люди мудрі винахідливі та кмітливі! В мене один приятель добровільно пішов з посади завідувача кафедрою - бо то заважало саме такій «псевдонауковій роботі». Зараз працює просто доцентом та має дві «пилки» у вигляді подружжя дуже розумних представників одного самого розумного народу в світі - ті «намалюють» будь-які хВормули та будь-які графіки на будь-яку тему. Там буде і дісперсія, і математичне очікування і навіть «результати експериментальних досліджень»… От молодці!
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1445 раз.
-
-
Профіль
-
-
4