Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Українець номер 3, всього витрати на місяць: 5003 грн. (Пять тисяч Три гривні) "на життя"
Це ж виходить всього 115 Євро на місяць. Українець№3 може сміло ВЖЕ іти на пенсію і байдикувати все життя . Наприклад, якщо ще планується прожити 30 років, то необхідна сума: 115 * 12 * 30 = всього 41400 Євро. Я думаю, така сума в українця№3 точно є, як мінімум в оточених Києва кавалірках. А плюс в 65 ще додасться укр. пенсія, що перекриє можливу єврову інфляцію. То навіщо це українцю№3 стільки грошей? Який стимул продовжувати працювати?
Та то журналюги так пишуть. Країна як країна - не гірша за інші. За розвитком економіки та життям людей - краще за інші. Не даремно ж тільки громадян Індії заїхало за останні роки майже 1 500 000. Я ж влітку минулого року був там 2 тижня - то ледь не найкращі 2 тижня за останні 2 роки. Люди як люди. Демонстрації всюди бувають.
Я он у Франції поїхав у справах: демонстранти-селяни перекрили дорогу. Прямо на перехресті з круговим рухом палять тюки із соломою та стоять трактори - перегородили дорогу. Вимагають скасувати якийсь там закон, який мали ухвалити на G20. Щось там про сільське господарство. Правда - беззлобно. Я показую на свої українські номери авто серії «ВС» - типу я іноземець, мені ваша забастовка до української сраки, пропустіть праворуч. Не пропустили, але дуже чемно розказали секрет, що треба проіхати 2 км в зворотньому напрямку та там повернути ліворуч - попадеш куди треба. Граються… Ще прикольно: позамазували фарбою «очі» радарів на трасах. Досить зручно.
Так що в Канаді люди як люди. Такі, як і раніше. Навіть «квартирне питання» їх не зіпсувало…
Дюрі-бачі написав:BIGor навіть в маленькій Україні життя у Львові, Київі, Одесі і Донецьку кардинально відрізняється. Що вже казати про величезну Канаду чи Китай
Чиста правда! От якби учасники форуму ще навчилися б жити, як вище написав пан flyman - за рецептом «Українець номер 3» - на 5000 гривень на місяць - то взагалі б горя не було.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 26 лис, 2024 13:06, всього редагувалось 1 раз.
Відео з ісламістами які бьють молотками вікна в публічних місцях - теж журналісти зняли на Одеській кіностудії? Що взагалі не прикольно, те що канадська поліція сховалася при цьому...
Моя особиста думка: краще більше заробляти і більше витрачати, наприклад заробляти 5000 дол. і витрачати 4500 дол., аніж заробляти 200 дол і витрачати 130 дол.
Відео з ісламістами які бьють молотками вікна в публічних місцях - теж журналісти зняли на Одеській кіностудії? Що взагалі не прикольно, те що канадська поліція сховалася при цьому...
Та сама історія з "корінними" - бомжі, наркомани, бандити індіанського походження, що може просто посеред міста на газоні поставити палатку і засрати все навколо, грабують перехожих, і поліція навіть не зреагує, бо в них комплекс вини перед корінними.
Тут з Іспанії отримав повідомлення про те, що накрили наш "конвертаційний" центр, де крипту міняли на готівкове євро, вилучили ~150 тис. готівки. А найгірше те, що провели обшуки ще ~50 клієнтів, вилучили ще готівку...