Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 24792480248124822483 ... 2857>
Повідомлення Додано: П'ят 13 гру, 2024 21:06

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:В чом же проблема?

На мою скромну думку, когось потрібно вигнати сса**ю тряпокою, і це не жарт)
BeneFuckTor

Подякував: 259 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 01:42

Я з Вами на 100% погоджуюсь.
Таку пропозицію висунули вже два сини того красеня.
Ми всі на цій гілці не раз читали про випадки, коли люди «не прижилися» в Канаді, важко, махнули рукою та поїхали.
А тут навпаки: «Не виженеш»…
Востаннє редагувалось akurt в Суб 14 гру, 2024 08:32, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 3981 раз.
Подякували: 1430 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 02:34

В милиции тоже надо было работать
Майором в 22 года после вуза и гойда начальник сектора/направления с "доить всё и всех" только Вася Сталин и дети прокуроров при пуйле становились и то - при дохлом папе гойда работать, а не брить.
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 02:41

барабашов написав:В милиции тоже надо было работать
Майором в 22 года после вуза и гойда начальник сектора/направления с "доить всё и всех" только Вася Сталин и дети прокуроров при пуйле становились и то - при дохлом папе гойда работать, а не брить.

За що люблю бабарашова, що він вночі завжди приходить і як напише по темі!! Зачитаєшся!!
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2417 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 08:45

Дюрі-бачі написав:Ну якщо я зараз продам нерухомість, то теж буде суттєво більше 100 тис. Євро готівкою. А бажання продати дуже велике...

Так, з продажем нерухомості кумом в Ужгороді сума в декілька сотень тисяч євро вже не виглядає екстраординарною. Я спочатку подумав, що це він з кількома дітьми і жінкою-транжирою зумів нал накопичити під матрацом в таких сумах). Це він вже радикально до питання підійшов, всі кінці обрізав, он навіть Рджкс з цієї гілки емігрував аж в США, а квартири на Виноградарі в Києві не продав. Я також коли емігрував в Англію, то не продавав квартиру, через що був стимул/можливість повернутися.
Сам роздивлявся Ужгород/Мукачево і минулого літа чуть не купив, але на піку брати не хотілось. Тож не по слухам знаю, що ціни там в перший рік війни дали ріст до х2.
П.С. Ну а продавати зараз житло в Ужгороді - хз чи гарна ідея. Це ж я так розумію єдине? Прийдеться або в оренду, або до родичів, а відкупитись потім може й не вийде, бо нерухомість росте швидко, а падає повільно, навіть якщо для цього будуть всі передумови (закінчення війни, повернення біженців у Харків/Запоріжжя/Херсон/Миколаїв), то власники не будуть спішити знижувати ціни, а будуть тримати якнайдовше, бо в пам'яті залишається упущена вигода. Це хіба планується до кума ближче переїздити - тоді так, є сенс продати на піку зараз :D
The_Rebel

Подякував: 95 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 09:31

akurt написав:Я з Вами на 100% погоджуюсь.
Таку пропозицію висунули вже два сини того красеня.
Ми всі на цій гілці не раз читали про випадки, коли люди «не прижилися» в Канаді, важко, махнули рукою та поїхали.
А тут навпаки: «Не виженеш»…

Може йому просто треба дати час на реалізацію, знайти себе...

https://youtube.com/shorts/4olTLaTzClY?si=SDQ5OO0h3ZRgU-Df
The_Rebel

Подякував: 95 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 09:50

Hotab написав:
  барабашов написав:В милиции тоже надо было работать

За що люблю бабарашова, що він вночі завжди приходить і як напише по темі!! Зачитаєшся!!

То ли дело умничка Хотаб.
Дело идёт к РПВ. Помнится, кто-то грозился в таком случае эмигрировать?
Востаннє редагувалось anduzenko в Суб 14 гру, 2024 09:55, всього редагувалось 1 раз.
anduzenko

Подякував: 50 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 09:55

The_Rebel написав:з кількома дітьми і жінкою-транжирою
це все побічні наслідки війни.
  The_Rebel написав:Це хіба планується до кума ближче переїздити

не хотілося б, але все буде залежати від деталей нашої перемоги.
  The_Rebel написав:власники не будуть спішити знижувати ціни,
ИМХО як тільки відкриють кордон, то пропозиція із продажу буде така, що ціни обваляться. Тільки серед моїх сусідів із 41 квартири 8 вже продали, 15 здаються в аренду, поки власники закордоном і з них максимум 1-2 повернеться. Не планує нікуди емігрувати 10-12 власників віком 50 років+ і я вагаюсь. Тобто, скоро в будинку буде 20-28 квартир на продаж.
Дюрі-бачі

Подякував: 867 раз.
Подякували: 631 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 10:35

The_Rebel написав:
  Дюрі-бачі написав:Ну якщо я зараз продам нерухомість, то теж буде суттєво більше 100 тис. Євро готівкою. А бажання продати дуже велике...

Так, з продажем нерухомості кумом в Ужгороді сума в декілька сотень тисяч євро вже не виглядає екстраординарною. Я спочатку подумав, що це він з кількома дітьми і жінкою-транжирою зумів нал накопичити під матрацом в таких сумах). Це він вже радикально до питання підійшов, всі кінці обрізав, он навіть Рджкс з цієї гілки емігрував аж в США, а квартири на Виноградарі в Києві не продав. Я також коли емігрував в Англію, то не продавав квартиру, через що був стимул/можливість повернутися.
Сам роздивлявся Ужгород/Мукачево і минулого літа чуть не купив, але на піку брати не хотілось. Тож не по слухам знаю, що ціни там в перший рік війни дали ріст до х2.
П.С. Ну а продавати зараз житло в Ужгороді - хз чи гарна ідея. Це ж я так розумію єдине? Прийдеться або в оренду, або до родичів, а відкупитись потім може й не вийде, бо нерухомість росте швидко, а падає повільно, навіть якщо для цього будуть всі передумови (закінчення війни, повернення біженців у Харків/Запоріжжя/Херсон/Миколаїв), то власники не будуть спішити знижувати ціни, а будуть тримати якнайдовше, бо в пам'яті залишається упущена вигода. Це хіба планується до кума ближче переїздити - тоді так, є сенс продати на піку зараз :D

А чим в тому Ужгороді можна займатись? Ну понаїжджають бізнесмени зі всієї України, відкриється +100500 кафешек і косметичних салонів. А сидіти проїдати раніше нахомячене можна і вдома.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 гру, 2024 10:56

Bolt написав:А чим в тому Ужгороді можна займатись?

Просто жити.
Із плюсів:
1. Компактність: можна за 15 хв. проїхати з одного кінця в інший чи за годину пішки пройти.
2. Поруч Європа: шопінг в словацькому Теско чи за копійки полетіти в Париж - це типовий вихідний...
Мінуси:
1. Дуже мало роботи, а ще менше високооплачуваної, явний зговір роботодавців, коли у всіх один рівень ЗП.
2. Вбита інфраструктура: каналізація не витримує, воду відключають, завести 10+ кВт електроенергії хіба по блату.
Тимчасовий мінус:
1. Переповнені школи і садочки.
2. Корки на вулицях.
Спірний момент (для когось мінус, а для когось - плюс):
1. Спокійне життя, відсутність спішки і дуже мало активностей.
2. Менталітет людей, які лізуть в чуже життя і сусіди все про всіх знають.
  Bolt написав:відкриється +100500 кафешек і косметичних салонів.

В нас вже навіть МакДональдс скоро відкриють. Такими темпами і ПузатаХата може з'явитись. А ще в нас кращі стоматологи в Європі.
Дюрі-бачі

Подякував: 867 раз.
Подякували: 631 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 24792480248124822483 ... 2857>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей