|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 14 гру, 2024 12:38
Само тому, пане Bolt, я і маю квартиру у Львові.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3983 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 14 гру, 2024 12:45
Bolt написав:А чим в тому Ужгороді можна займатись? Ну понаїжджають бізнесмени зі всієї України, відкриється +100500 кафешек і косметичних салонів. А сидіти проїдати раніше нахомячене можна і вдома.
Ну, я народився на Закарпатті, хоч і виїхав в 17 років. Тому по менталітету мені легко там пристосуватися. Але дійсно там нічого робити приїжджим з точки зору кар'єри/"движухи", туди треба їхати за розміреним життям, якщо є можливість відкрити якесь своє невеличке діло - кафе, якийсь оздоровчий заклад типу санаторія, стоматологію, турпослуги, перевезення в Європу/зворотньо і тп. Ну або професії, що можна перевести в онлайн (те ж айті). Найголовніший плюс за останні 3 роки, що ніхто не боїться шахедів/ракет, тому що це поки найбезпечніший обл. центр України. Але підтримую Дюрі-бачі щодо еміграції місцевого населення, у мене 2 однокласники всього в Україні зараз залишилося, у них якраз свої магазини тому не виїхали поки. П.с. До речі, Макдональдс зараз паралельно і в Мукачево будується. Як не як, а в наш час це побічний доказ цивілізації 
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 12:48
The_Rebel написав: Bolt написав:А чим в тому Ужгороді можна займатись? Ну понаїжджають бізнесмени зі всієї України, відкриється +100500 кафешек і косметичних салонів. А сидіти проїдати раніше нахомячене можна і вдома.
Ну, я народився на Закарпатті, хоч і виїхав в 17 років. Тому по менталітету мені легко там пристосуватися. Але дійсно там нічого робити приїжджим з точки зору кар'єри/"движухи", туди треба їхати за розміреним життям, якщо є можливість відкрити якесь своє невеличке діло - кафе, якийсь оздоровчий заклад типу санаторія, стоматологію, турпослуги, перевезення в Європу/зворотньо і тп. Ну або професії, що можна перевести в онлайн (те ж айті). Найголовніший плюс за останні 3 роки, що ніхто не боїться шахедів/ракет, тому що це поки найбезпечніший обл. центр України. Але підтримую Дюрі-бачі щодо еміграції місцевого населення, у мене 2 однокласники всього в Україні зараз залишилося, у них якраз свої магазини тому не виїхали поки. П.с. До речі, Макдональдс зараз паралельно і в Мукачево будується. Як не як, а в наш час це побічний доказ цивілізації 
Нафіга в Мккачевому Макдональдс?! Там деруни суперові. 😺
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 267 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 12:48
Shaman залежить від умов перемоги. Але поки народ не бачить перспектив тривалого миру. А якщо через кілька років можлива повторно мобілізація, то краще поїхати поки можна, щоб потім Тису не перепливати
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 871 раз.
- Подякували: 631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 12:58
Bolt написав:Нафіга в Мккачевому Макдональдс?! Там деруни суперові. 😺
Деруни суперові у Полтаві. А в Мукачево - кечеры 
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:01
The_Rebel написав: Bolt написав:Нафіга в Мккачевому Макдональдс?! Там деруни суперові. 😺
Деруни суперові у Полтаві. А в Мукачево - кечеры 
Трохи гоструваті. Але смачні.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 267 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:06
Bolt написав:Так який сенс мені купувати хату в Ужгороді якщо у нас у Львові практично все те саме?!
Ужгород більш космополітичний та мультикультуральний Є яка-ні-яка річка і близкість до рекреації рос.чобіт чи ракету не уявляю навіть теоретично там - накрайняк орбан з фіцо введуть війська
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:10
fox767676 з точки зору пепеспектив еміграції абсолютно паралельно. Реально важливо тільки чи буде в нас гарант готовий карати москалів, коли вони порушать договір, чи не буде. А США всіма способами ухиляється від ролі карателя
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 871 раз.
- Подякували: 631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:14
Shaman написав: Дюрі-бачі написав: akurt написав:Особисто я в Ужгороді бачу перспективи:
Ваш погляд більш оптимістичний, ніж в 99% ужгородців, які вже ментально готові емігрувати...
це зараз, поки війна, мобілізація... а коли все закінчиться - чого його емігрувати?  й змагатися, як у нас, в кого хата вища - за кордоном не вийде 
Як кажуть ринок все порішає, можливо люди з слугами і які купляють по одній квартирі раз в два роки лишаться, ну і ті в кого зв'язки в воєнкоматі, інші - скоріше ні. "Місце сидіння визначає точку зору". (С)
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1446 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 14 гру, 2024 13:18
Дюрі-бачі написав:fox767676 з точки зору пепеспектив еміграції абсолютно паралельно. Реально важливо тільки чи буде в нас гарант готовий карати москалів, коли вони порушать договір, чи не буде. А США всіма способами ухиляється від ролі карателя
та то зрозуміло багато навіть зрадіють якщо армію відмінять як при януковочі просто я вже ніяких пристойних парамертів "перемоги" змоделювати не можу виходячи з поточних обставин при будь-якому варіанті як мінімум треба вивезти хоча б частину капіталів у цівілізований світ і бажано мати якийсь євро-аусвайс
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-