Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов написав:Bolt Болт, сколько твоя хонда жрёт по городу газа, литров 15?
Я достаточно состоятельеый человек, чтобы ездить на бензине. У меня не чисто городской пробег, смешанный, хотя до города 8 км можно и пол часа иногда ехать. Сейчас, где-то 11-11, 5 л.У меня Летом на литр меньше. Мотор 1,8 л.
барабашов написав:Bolt Болт, сколько твоя хонда жрёт по городу газа, литров 15?
Я достаточно состоятельеый человек, чтобы ездить на бензине. У меня не чисто городской пробег, смешанный, хотя до города 8 км можно и пол часа иногда ехать. Сейчас, где-то 11-11, 5 л.У меня Летом на литр меньше. Мотор 1,8 л.
Bolt написав:[quote="5815220:барабашов"]Bolt Болт, сколько твоя хонда жрёт по городу газа, литров 15?
Якось багатенько
Як багатенько?!Самий слабенький мотор в лінійці.[/quote]В мене 2.0 жере зараз по місту менше 8, і це не гібрид
Дюрі-бачі написав:Щоб бути ближче до теми: мене здивувало, що основна стаття комунальних витрат - опалення - в кума включені у вартість оренди квартири, як і обслуговування прибудинкової території, абонплата за інтернет, вивіз сміття і т.д... От вода і електроенергія - по лічильнику окремо.
Майже так само. В мене газ і енергія окремо. Все інше враховується типу в комуналку там є своя ціна яка платиться цилій рік. В кінці року роблять перерахунок що скільки використав, якщо більше чим було в тій комуналці то йде доплата, якщо використав менше то іде повернення. звичайно власник про повернення не повідомляє, а ось якщо ти більше використав то обовязково прийде за тобою)) в мене щось типу 2куби холодної і теплої на людину, обігрів не знаю як рахують, але є давачі на батареях. Звичайний договір на квартиру включає ціну господарю і комуналка окремо, який може змінитись, платиться разом як квартплата.
Дюрі-бачі написав:Щоб бути ближче до теми: мене здивувало, що основна стаття комунальних витрат - опалення - в кума включені у вартість оренди квартири, як і обслуговування прибудинкової території, абонплата за інтернет, вивіз сміття і т.д... От вода і електроенергія - по лічильнику окремо.
Майже так само. В мене газ і енергія окремо. Все інше враховується типу в комуналку там є своя ціна яка платиться цилій рік. В кінці року роблять перерахунок що скільки використав, якщо більше чим було в тій комуналці то йде доплата, якщо використав менше то іде повернення. звичайно власник про повернення не повідомляє, а ось якщо ти більше використав то обовязково прийде за тобою)) в мене щось типу 2куби холодної і теплої на людину, обігрів не знаю як рахують, але є давачі на батареях. Звичайний договір на квартиру включає ціну господарю і комуналка окремо, який може змінитись, платиться разом як квартплата.
В мене було так, що обслуговуюча компанія мала на собі воду, газ для загальної котельні, охорону, вивіз сміття, ремонти. І усе це йде одним платежем і якихось інших варіантів немає. А от електрика (або газ, якщо йде окремо у квартири) - тут можна обирати постачальника і кожна квартира має свій договір.
rjkz написав:У нас тут зайти взять с собой фастфуд, обычно долларов 60-80 выходит.
Это региональная особенность или так все подорожало? По моей информации, пару лет назад пообедать в недорогом ресторане, вроде Деннис или Айрон Скайлет, стоило 20-25.
2587715 написав:Почему-то все эти пенсы на лайнерах всегда белые. Никогда не видел цветных пар на круизах. Может в штатах пенсию только белым платят?
Негров у них линчуют по достижении пенсионного возраста
Продукты в магазинах где-то Х1,5-2 раза с тех пор как мы приехали. Яйца, которые стоили 83 цента за 12 штук, сейчас 7 долларов. Но говорят что сейчас птичий грипп кур косит. Зарплата, на которую некоторые пошли 5 лет назад и имеют опыт, им почти не поднимают, а новым дают больше. В сфере общепита текучка большая, так что там тоже вынуждены поднимать зарплату, выросли расходы на энергоносители - довольно прилично. Поэтому в общепите тоже подорожало. Регулярно в рестораны не ходим, особенно в НЙ. В НДж несколько раз были, но там я за толпу платил, получилось один раз 420 долларов, второй раз около 400. Ездили на курорт (дорогой по местным меркам), там в основном морепродукты. Завтрак на 4-х примерно в 120-150 долларов, обед и ужин где-то в 180-240 . Но это с лобстерами, крабами, супами на них-же. Но там и в магазинах продукты Х2 от нйских. В принципе, даже не ресторан, а гости должны были прийти, мы не успевали подготовиться, зашли в магазин, в отделе кулинарии накупили готового - около 200 долларов.
Тільки TDP проца у Вас 65W, а мене в лептопах 15W (Ryzen 5 5500U) і 15W (M1). Третього ноутбука лінь шукати.
Не хотів наносити психологічну травму, але ось моє споживання)
Это как и на каком объекте так её палите??? У самого в жару на 193метрах в августе16го,14го, 07-08годов, когда за бортом и на рассвете было 26-27 уходило влёгкую 1000квт/ч Кондёры жрут ужас