Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 25682569257025712572 ... 2844>
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 22:18

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt написав:
  барабашов написав:Bolt
Болт, сколько твоя хонда жрёт по городу газа, литров 15?

Я достаточно состоятельеый человек, чтобы ездить на бензине. У меня не чисто городской пробег, смешанный, хотя до города 8 км можно и пол часа иногда ехать. Сейчас, где-то 11-11, 5 л.У меня Летом на литр меньше. Мотор 1,8 л.
Якось багатенько
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8222 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 22:27

Дюрі-бачі написав:А майже забув запитати: що то за прикол, що квартиру з меблями орендувати важко, багато квартир здається з порожніми стінами?

Німецька специфіка.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 610 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 22:40

Faceless написав:
Bolt написав:
  барабашов написав:Bolt

Я достаточно состоятельеый человек, чтобы ездить на бензине. У меня не чисто городской пробег, смешанный, хотя до города 8 км можно и пол часа иногда ехать. Сейчас, где-то 11-11, 5 л.У меня Летом на литр меньше. Мотор 1,8 л.
Якось багатенько

Як багатенько?!Самий слабенький мотор в лінійці.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 22:42

Bolt написав:
  Faceless написав:
Bolt написав:[quote="5815220:барабашов"]Bolt

Якось багатенько

Як багатенько?!Самий слабенький мотор в лінійці.[/quote]В мене 2.0 жере зараз по місту менше 8, і це не гібрид
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8222 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 22:43

BIGor написав:
  Дюрі-бачі написав:i5-11400, RTX3060

Тільки TDP проца у Вас 65W, а мене в лептопах 15W (Ryzen 5 5500U) і 15W (M1). Третього ноутбука лінь шукати.

Не хотів наносити психологічну травму, але ось моє споживання)
Зображення
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 376 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 23:23

Faceless написав:
Bolt написав:
  Faceless написав:1, 5 л.У меня Летом на литр меньше. Мотор 1,8 л.
Якось багатенько

Як багатенько?!Самий слабенький мотор в лінійці.
В мене 2.0 жере зараз по місту менше 8, і це не гібрид[/quote]
Пробіг загальний який?
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 267 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 01:00

Дюрі-бачі написав:Щоб бути ближче до теми: мене здивувало, що основна стаття комунальних витрат - опалення - в кума включені у вартість оренди квартири, як і обслуговування прибудинкової території, абонплата за інтернет, вивіз сміття і т.д...
От вода і електроенергія - по лічильнику окремо.

Майже так само. В мене газ і енергія окремо. Все інше враховується типу в комуналку там є своя ціна яка платиться цилій рік. В кінці року роблять перерахунок що скільки використав, якщо більше чим було в тій комуналці то йде доплата, якщо використав менше то іде повернення. звичайно власник про повернення не повідомляє, а ось якщо ти більше використав то обовязково прийде за тобою)) в мене щось типу 2куби холодної і теплої на людину, обігрів не знаю як рахують, але є давачі на батареях.
Звичайний договір на квартиру включає ціну господарю і комуналка окремо, який може змінитись, платиться разом як квартплата.
BeneFuckTor

Подякував: 259 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 01:13

BeneFuckTor написав:
  Дюрі-бачі написав:Щоб бути ближче до теми: мене здивувало, що основна стаття комунальних витрат - опалення - в кума включені у вартість оренди квартири, як і обслуговування прибудинкової території, абонплата за інтернет, вивіз сміття і т.д...
От вода і електроенергія - по лічильнику окремо.

Майже так само. В мене газ і енергія окремо. Все інше враховується типу в комуналку там є своя ціна яка платиться цилій рік. В кінці року роблять перерахунок що скільки використав, якщо більше чим було в тій комуналці то йде доплата, якщо використав менше то іде повернення. звичайно власник про повернення не повідомляє, а ось якщо ти більше використав то обовязково прийде за тобою)) в мене щось типу 2куби холодної і теплої на людину, обігрів не знаю як рахують, але є давачі на батареях.
Звичайний договір на квартиру включає ціну господарю і комуналка окремо, який може змінитись, платиться разом як квартплата.

В мене було так, що обслуговуюча компанія мала на собі воду, газ для загальної котельні, охорону, вивіз сміття, ремонти. І усе це йде одним платежем і якихось інших варіантів немає. А от електрика (або газ, якщо йде окремо у квартири) - тут можна обирати постачальника і кожна квартира має свій договір.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 610 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 01:44

Сибарит написав:
  rjkz написав:У нас тут зайти взять с собой фастфуд, обычно долларов 60-80 выходит.

Это региональная особенность или так все подорожало? По моей информации, пару лет назад пообедать в недорогом ресторане, вроде Деннис или Айрон Скайлет, стоило 20-25.
  2587715 написав:Почему-то все эти пенсы на лайнерах всегда белые. Никогда не видел цветных пар на круизах. Может в штатах пенсию только белым платят?

Негров у них линчуют по достижении пенсионного возраста :)

Продукты в магазинах где-то Х1,5-2 раза с тех пор как мы приехали.
Яйца, которые стоили 83 цента за 12 штук, сейчас 7 долларов. Но говорят что сейчас птичий грипп кур косит.
Зарплата, на которую некоторые пошли 5 лет назад и имеют опыт, им почти не поднимают, а новым дают больше. В сфере общепита текучка большая, так что там тоже вынуждены поднимать зарплату, выросли расходы на энергоносители - довольно прилично.
Поэтому в общепите тоже подорожало.
Регулярно в рестораны не ходим, особенно в НЙ.
В НДж несколько раз были, но там я за толпу платил, получилось один раз 420 долларов, второй раз около 400. Ездили на курорт (дорогой по местным меркам), там в основном морепродукты. Завтрак на 4-х примерно в 120-150 долларов, обед и ужин где-то в 180-240 . Но это с лобстерами, крабами, супами на них-же. Но там и в магазинах продукты Х2 от нйских.
В принципе, даже не ресторан, а гости должны были прийти, мы не успевали подготовиться, зашли в магазин, в отделе кулинарии накупили готового - около 200 долларов.
rjkz

Подякував: 8613 раз.
Подякували: 5428 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 04:32

Бетон написав:
  BIGor написав:
  Дюрі-бачі написав:i5-11400, RTX3060

Тільки TDP проца у Вас 65W, а мене в лептопах 15W (Ryzen 5 5500U) і 15W (M1). Третього ноутбука лінь шукати.

Не хотів наносити психологічну травму, але ось моє споживання)
Зображення

Это как и на каком объекте так её палите???
У самого в жару на 193метрах в августе16го,14го, 07-08годов, когда за бортом и на рассвете было 26-27 уходило влёгкую 1000квт/ч
Кондёры жрут ужас
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

#<1 ... 25682569257025712572 ... 2844>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей