Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов написав:flyman А переведи ка с польского литературно и подробно
жив в Дойчлянді в норі в підвалі (яка більше схожа на землянку) з пралкою за 600 ойро що було найдешевше для оренди. В Польщі збудував будинок і живе як людина
Востаннє редагувалось flyman в Нед 02 лют, 2025 10:52, всього редагувалось 1 раз.
Mieszkalem w DE prawie 4 lata. Wrócilem żyjemy na wyzszym poziomie niz w DE. Mieszkalem w norze z pralką w piwnicy która wyglądała jak ziemianka. Płaciłem za to 600Euro to bylo najtańsze mieszkanie. W Polsce wybudowalem dom i mieszkam jak człowiek
А мені тут дорікають "підвалом в ірпєнятнику"
Та той крендель і говорить, що раніше їздити в Бундес було вигідно, різниця в заробітках була х6, зараз х2 і вже практично не має змісту
Праця зараз дійсно для спеціалістів всього x2, але нерухомість вже х1. Тому зараз Поляки (особливо молодь) біжать по всьому світу, бачив інфо що навіть в Турцію. Ну і знову демографія - мінус 140 тис. людей за 2024 рік каже як "повераються поляки".
flyman написав: Mieszkalem w DE prawie 4 lata. Wrócilem żyjemy na wyzszym poziomie niz w DE. Mieszkalem w norze z pralką w piwnicy która wyglądała jak ziemianka. Płaciłem za to 600Euro to bylo najtańsze mieszkanie. W Polsce wybudowalem dom i mieszkam jak człowiek
А мені тут дорікають "підвалом в ірпєнятнику"
Та той крендель і говорить, що раніше їздити в Бундес було вигідно, різниця в заробітках була х6, зараз х2 і вже практично не має змісту
Праця зараз дійсно для спеціалістів всього x2, але нерухомість вже х1. Тому зараз Поляки (особливо молодь) біжать по всьому світу, бачив інфо що навіть в Турцію. Ну і знову демографія - мінус 140 тис. людей за 2024 рік каже як "повераються поляки".
Так я блог одного зварювальник с Нічюмеччині(NRW) дивлюсь. В містечку може тис на 30 лрендують бдинляок на 3 кімнати з подвір"ям щось за 600€ у фірми. Вважаю, що адекватна ціна. Так, чому в Польші кпвалірка 12 м яких зробили 4 з то кімнатної квартири коштує 300-400 євро.Нехай навіть і у Вроцлаві.
Важко сказати, з якого напівпідвалу витягнув flyman чергову цікавинку, бо син поиятельки жінки після закінчення Авіаційного факультету в Берлінському університеті знімає чудову квартиру в Берліні за 800€. Вечорами розказує дівчині як створюють підйомну силу крила літака.
rjkz написав:Кстати, должен сказать одну вещь, может когда-то кому-то это поможет. Много раз я слышал и тут писали, что надо жить подальше от бывших "наших". Это правда. Не знаю почему, но эмиграция у многих развивает и усиливает их самые низменные черты.
Як завжди у rjkz - точні формулювання та точна інформація. Родина племінниці вже майже рік в Канаді - то хто їх хотів одурити або «кинути» - то саме люди із своїх. Розірвали стосунки зі всіма, встановили дуже вузьке коло спілкування. Бо так і чекай, що одурять. А тут все розказували байки, що їм заважають жити то пакистанці, то араби, то ще хтось… В Канаді саме вони і НЕ заважають.
akurt написав:Важко сказати, з якого напівпідвалу витягнув flyman чергову цікавинку, бо син поиятельки жінки після закінчення Авіаційного факультету в Берлінському університеті знімає чудову квартиру в Берліні за 800€. Вечорами розказує дівчині як створюють підйомну силу крила літака.
Можливо. В мене друг в передмісті Берліна знімав за 1000 с усім необхідним. Я знімаю за 400 усе включено з комуналлю. Містечко 200 + населення, аеропорт під боком, місто 600+ населення пів години на потязі. Не гетто, в моєму районі тільки німці.
slonomag написав:Тоесть не актуально для обычных пересичных с 100-200к.
И много у нас пересичных с 100-200к?
Ну в Испании достаточно... Другие сюда не доезжают - оседают в Польше или на пособиях в Германии/Чехии. В нашем городке (население 8000 человек) год назад было 3 украинских семьи в школе, в этом уже больше 20. И большинство уже с недвигой. Я хз где они деньги берут ) Хотя за 1 точно знаю - жена какого-то нашего генерала, рассказывала что у них недвига в ОАЕ, Кипре, Черногории, вот сейчас решили еще в Испании купить на всякий случай "чтоб було" ) В общем таких нищебродов как я, которые только с ипотекой могут себе что-то купить максимум половина - остальные как-то петляют, легализируют деньги с Украины и покупают так. Есть еще такая схема (можно сказать белая) - открываешь фирму, первые 2 года там какие-то скидки на налоги, заключаешь контракт с ФОП мамы/папы в Украине на какую-то работу, они тебе ее оплачивают и вот тебе чистые деньги за небольшие налоги. Только хз как они обходят ограничения на переводы, мб какой-то криптой - я не вникал так как мне не актуально.