Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Берлін на зараз коштує плюс-мінус як Краків, хоча рівень міст навіть не порівнюваний.
Щодо рівня міст я би посперечався. Але зараз не про це. Можна якесь посилання на оголошення у Берліні за краківськими цінами? Але таке, щоб не під орендою у 300 євро/міс. на невизначений термін, не аукціон, і т.п.
BIGor написав:Берлін на зараз коштує плюс-мінус як Краків, хоча рівень міст навіть не порівнюваний.
Щодо рівня міст я би посперечався. Але зараз не про це. Можна якесь посилання на оголошення у Берліні за краківськими цінами? Але таке, щоб не під орендою у 300 євро/міс. на невизначений термін, не аукціон, і т.п.
Gastarbaiter написав:Щодо рівня міст я би посперечався.
Ну Краків треба дійсно порівнювати з якимось 300 тис. німецьким містом, не той рівень взагалі. До речі, дивився відео, Бальцерович каже, що Польщі ніколи не досягти рівня Німеччини
Та хоч в питанні розвитку транспортної інфраструктури - куди там тому Кракову до Берліну) Краків явно перегріте місто в плані цін.
Gastarbaiter написав:Щодо рівня міст я би посперечався. Але зараз не про це. Можна якесь посилання на оголошення у Берліні за краківськими цінами? Але таке, щоб не під орендою у 300 євро/міс. на невизначений термін, не аукціон, і т.п.
Gastarbaiter написав:Щодо рівня міст я би посперечався. Але зараз не про це. Можна якесь посилання на оголошення у Берліні за краківськими цінами? Але таке, щоб не під орендою у 300 євро/міс. на невизначений термін, не аукціон, і т.п.
Будь ласка, якесь конкретне посилання на нерухомість у Берліні за 3000-4000 євро/м.кв.
Посилання надав. За Краків скажу, що останній раз ходив до забудовника - порядок цін був такий - ЖК блюжет класу (висота стелі 2,5 м, в цьому районі подекуди немає тротуарів, брудно і все таке) 52м2 з паркомісцем без ремонта зі всіма знижками 900 тис зл., тобто 4120 Євро/м2. Ремонт рахуйте самі. Чи Ви хочете порівнювати Берлін з районом Злочин чи Кліни??
BIGor написав:Ну Краків треба дійсно порівнювати з якимось 300 тис. німецьким містом, не той рівень взагалі.
От усі кажуть "рівень". А що воно таке той рівень? Наявність метро? Щоб що? Щоб зекономити 10 хвилин на проїзді через усе місто?
Не одним метром інший той Берлін. Якщо врахувати, як його відутюжили в 43-45-му, то й поготів. Кількість музеїв, нічне життя тощо. Назвіть показники, за якими Ви особисто оцінюєте рівень міста, будь ласка.