|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 03 лют, 2025 00:34
fox767676 написав:Я ось дізнався що в Болгарії кефіру нема. Хоча у Чорногрії та Албанії ,був та смачний і якась реклама у фейсбуці писала що Болгарія - батьківщина кефіру. Навів довідки - то не Болгарія, а російська кабардино-Балкарія бітькіщина кефіру )) В Америці у гіпермаркеті - перед Кефіром була інструкція - що це і про шо, дуже екзотичний продукт там ))
Да в Албании хороший кефир, кос называется.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лют, 2025 00:46
Bolt
Если хочешь жить красиво - пей побольше пива Если хочешь жить легко - пей кефир и молоко )
-
fox767676
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лют, 2025 01:34
fox767676 написав:Bolt Если хочешь жить красиво - пей побольше пива Если хочешь жить легко - пей кефир и молоко )
Да как то не денёк заехали на пляж в БорШ. Попали на промоцию. Прямо по пляжу ходили девочки в красных купальниках с сумками холодильниками и раздавали косовское пиво Peja, учитывая, что на шару вполне себе. 😎
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лют, 2025 01:44
Bolt Да, БорШ чудесное место Вспомнил , кос, потому что Косово(?). Там много продуктов оттуда Возможно кефир сербы-русофилы делают. В Черногории сербский И по поводу Праг , южней- северней. По идее молодежи надо в мегаполисы , топовые города типа Варшавы,Праги,Берлина,Лондона вджобывать карьеру, лезть в ипотеку и зацепляться за первый мир. А 40+ больше к югу и рекреации тянуться
-
fox767676
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лют, 2025 03:19
fox767676 написав:Я ось дізнався що в Болгарії кефіру нема. Хоча у Чорногрії та Албанії ,був та смачний і якась реклама у фейсбуці писала що Болгарія - батьківщина кефіру. Навів довідки - то не Болгарія, а російська кабардино-Балкарія бітькіщина кефіру )) В Америці у гіпермаркеті - перед Кефіром була інструкція - що це і про шо, дуже екзотичний продукт там ))
Есть тут навалом разного кефира. Американского производства. И даже с надписью kefir, но обычно он продается под названием buttermilk. Мы сам кефир не пьем, но покупаем 2 галлона молока, сливаем в огромную кастрюлю, добавляем пакет баттермилка и через несколько дней имеем несколько кг обалденного творога. Вот творог нормальный тут не продается.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5476 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Пон 03 лют, 2025 07:15
rjkz написав: fox767676 написав:Я ось дізнався що в Болгарії кефіру нема. Хоча у Чорногрії та Албанії ,був та смачний і якась реклама у фейсбуці писала що Болгарія - батьківщина кефіру. Навів довідки - то не Болгарія, а російська кабардино-Балкарія бітькіщина кефіру )) В Америці у гіпермаркеті - перед Кефіром була інструкція - що це і про шо, дуже екзотичний продукт там ))
Есть тут навалом разного кефира. Американского производства. И даже с надписью kefir, но обычно он продается под названием buttermilk. Мы сам кефир не пьем, но покупаем 2 галлона молока, сливаем в огромную кастрюлю, добавляем пакет баттермилка и через несколько дней имеем несколько кг обалденного творога. Вот творог нормальный тут не продается.
А молоко яке використовуєте? Я в плані суперпастеризація, чи фермерське. Мій досвід маніпуляцій з молоком і бактеріями (закваскою) не завжди позитивний. Інколи в молоці тривалого зберігання (як правило рік термін зберігання при будь якій Т) є антибіотик і закваска не здатна його перемогти. А так то да, в країнах де нема наших традиційних звичних молочних продуктів закваски рішають.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2446 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 03 лют, 2025 08:29
akurt написав: fox767676 написав:В Україні мабуть коефіціент зносу організмів один з найвищих у світі.
Це абсолютна правда. Ось спостереження на цю тему: десь в перший місяць пандемії мені потрібно було вилетіти з Анталії на Харків. Прямий рейс. Я зайшов в літак і був просто в шоці: жирні страшні туші / вибачайте - «свинячих» тіл, де скелет обмазаний жиром так, що ліворуч від мене один пан не міг влізти в крісло літака. Контраст з турецькими громадянами був страшенний. В мене було враження, що всі жеруть з корита розпарену дерть та запивають смальцем. Закусюють без міри салом. Реально я нікого не хочу образити, але враження було жахливе саме від наших людей. Жирні товсті, сало перемагає все. Звідки там здоровʼя?
Що? Це у нас товсті? В мене виникають сумніви що ви колись були у США
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 лют, 2025 08:55
fox767676 написав:Bolt Да, БорШ чудесное место Вспомнил , кос, потому что Косово(?). Там много продуктов оттуда Возможно кефир сербы-русофилы делают. В Черногории сербский И по поводу Праг , южней- северней. По идее молодежи надо в мегаполисы , топовые города типа Варшавы,Праги,Берлина,Лондона вджобывать карьеру, лезть в ипотеку и зацепляться за первый мир. А 40+ больше к югу и рекреации тянуться
Kos на бутылке написано. . Dalje-местный Айран. Вкусный, а не то говно, что у нас продают.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лют, 2025 11:58
katso написав:Що? Це у нас товсті? В мене виникають сумніви що ви колись були у США
Нехай не виникають. В США є товсті та дуже товсті люди - можливо правильніше сказати - «великі за розмірами» лбди - але то просто інша генетика іншої раси. Вони такі створені природою. Один раз отримував авто в прокат в Лос Анджелесі - в аеропорту - зайшов в офіс - там сидів у кріслі дядько років 40 з масою тіла мабуть 140 кг. Він не підводився з крісла, просто повертався на ньому то ліворуч, то праворуч, а подивився моє замовлення, щось там почав бурчати - як виявилося не було авто того класу, що я замовляв. Не встаючи з того поворотного крісла дістав ключі від авто Преміум-класу - як виявилося зовсім нового Buick Lacrosse - та видав ключі. Все це він робив, не встаючи з крісла. І знову бурчав… Але то зовсім інше, там є люди такі - особливі - дівчата з сідницями розміром з повітряну кулю, Але повторю: то зовсім інше. А ось коли дивишся на українців, наче зроблених із сала - то стає зрозумілим, чого живуть не 90 років, а в кращому випадку 60…. Вони ж генетично не створені з попами розміром з виварку та бочку… Їдять сало з свинок, яких вигодовували спеціальним кормом, який дозволяє свинці стати «дорослою» не за рік, як природою передбачено, а за 6 місяців. Приятелі - двоє - торгують саме таким на ринку. Самі вони ту отруту НІКОЛИ не їдять. Так що ми просто про різні речі говоримо.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 03 лют, 2025 12:01, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 03 лют, 2025 11:59
В Испании кефир тоже рандомный - в некоторых магазинах как в Украине впринципе, только жирнее, а в других вообще почти как сметана - можно ложкой есть ) Простого обычного кефира с жирностью 1-2.5% как мы в Украине все время покупали тут нет. Да и творог так себе - настоящего чтобы кусками был тут нет. Тут он как паста какая-то, можно на хлеб намазывать ) В общем с молочкой в Испании не срослось. Ну или по крайней мере для нас она кажется странной после Украины.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1