Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27332734273527362737 ... 2897>
Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 02:34

Freza написав:От і все)
Фраєр здав назад…
Ох і Доня, чистий спекулянт

Я-бы пока не зарекался, что сдал назад.
Но то, что тот кто владел инсайдом хорошо заработал (и, уверен, что и сам ТРАМП со своей семьей) - 100%.
Но тут или рисковать или нет.
Я на этом падении немного купил, но оно ушло еще ниже.
И я не знаю или продолжится падение.
Некоторые говорят о "прыжке дохлой кошки".
Посмотрим. Все верят, что все отрастет обратно.
Будем надеяться.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5466 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 06:48

News from USA

Помітно, що час пришвидшилася і той, хто діє НЕ швидко, програє.
Наші люди, які ще тимчасово мешкають в Каліфорнії, і які ще 4 липня 2023 року лежали на асфальті реально на газетах мостового переходу на кордоні «Мексика-США» підписали контракт на оренду квартири в штаті Айова, де отримали роботу в університеті.
Параметри оренди:
- квартира з двома спальнями та з двома душовими (2 beds 2 bath).
- орендна плата 1 296$ (саме така дивна цифра в контракті).
Адреса триповерхового будинка: (видалено);
Фото будинка: (видалено).
Підстави для оренди саме цієї квартири: 15 хвилин до роботи. Цитата: «За ціною, і за локацією, і за всіма параметрами підійшло, тому одразу взяли».
Квартиру знайшли на сайті Zillow (не реклама а інформація).
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 07:32

rjkz написав:
Фраєр здав назад…

Но то, что тот кто владел инсайдом хорошо заработал (и, уверен, что и сам ТРАМП со своей семьей) - 100%.
Будем надеяться.

У Трампа така сама стратегія що і у Путіна, 2 кроки вперед, один крок назад. За те що щось там назад вернув - акції бачу виросли рекордно, але наприклад для нашої компанії зміни вже відбулись дуже великі. При нормальному плануванні (на 2-5 роки вперед) - неможливо працювати з тим що сьогодні одні мита, завтра інші а післязавтра ще інші.
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 07:43

News from France

“Європейський Союз схвалив тарифи на американські товари на суму близько EUR21 млрд ($23,2 млрд) у відповідь на 25% мита, які президент Дональд Трамп ввів минулого місяця на експорт сталі та алюмінію з блоку", - йдеться у повідомленні Bloomberg у середу”
https://epravda.com.ua/biznes/yevrosoyu ... y41NS4wLjA.

Вчора з подивом в одному супермаркеті побачив на вітрині вино “Made in USA”, та ще й яке!
Chateau Ste Michelle – одна з найвідоміших виноробень США, яка з давніх-давен займається створенням білих і червоних вин і є володарем численних нагород у галузі виноробства.
Ніколи раніше не бачив у Франції вин з США (можливо, не звертав увагу, але зараз і не хочеш - а звертаєш), натомість в США дивувався, що в супермаркетах великий вибір вин Франції та ще й за «французькими цінами» (відчутно дешевше за ціни вин американських).

Хм… ось вам і «торгівельна війна».

В супермаркеті Франції при купівлі 4-х пляшок сухого марочного «Рислінг» від французького виробника зараз додають дві (!) пляшки безкоштовно. Не жартую. Враження, що немає куди подіти те вино: в торговій залі цілі штабелі коробок з винами. Раніше такого не було.
На днях до українців у Франції прибувають в гості наші українці, які мешкають вже 2 роки в Німеччині - вчора був як помічник на закупах - так сам завантажував в авто коробку, в якій 6 пляшок, але людина платила як за 4.
Гості беруть в оренду авто: на тиждень близько 200€.
Цікавий факт: наші українці сказали, що німецьку вже розуміють, але самі сказати нічого не можуть.
НЕ ПРАЦЮЮТЬ І НЕ ХОЧУТЬ. Сидять на тому, що щедрі німці виплачують.
Не лайтеся на мене - я не при чому, але так і сказали: «Нема дурних працювати!».
Будуть мабуть цікаві враження: наші вперше будуть гостювати у Франції, точно ж будуть порівнювати Німеччину та Францію.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 08:48

BIGor написав:
  rjkz написав:
Фраєр здав назад…

Будем надеяться.

У Трампа така сама стратегія що і у Путіна, 2 кроки вперед, один крок назад. За те що щось там назад вернув - акції бачу виросли рекордно, але наприклад для нашої компанії зміни вже відбулись дуже великі. При нормальному плануванні (на 2-5 роки вперед) - неможливо працювати з тим що сьогодні одні мита, завтра інші а післязавтра ще інші.

Трамп знає анекдот про Мойшу, равина і козу.

А що "ваша компанія" вважала, що в епоху хаосу влаштувалась на острівці стабільності?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 08:54

akurt написав:В супермаркеті Франції при купівлі 4-х пляшок сухого марочного «Рислінг» від французького виробника зараз додають дві (!) пляшки безкоштовно.

Це не зовсім французське вино, тому скоріш за все його мало хто бере. Якось дегустував пляшку якогось фірменого Рислінгу саме з Німеччини, не зайшло воно мені. З французських мені подобається біле від André Lurton. Якось у ~2013 їхав восени машиною по Франції, прямо біля дороги стояли ящики з пляшками місцевого вина бужулє, нікого немає, взяв ящик, залишив гроші, поїхав.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 09:28

rjkz написав:
  Ой+ написав:
  rjkz написав:ЧЕм ему пингвины, к примеру, не угодили? Воевать сразу со всем миром - это самоубийственное безумие. Фактически, он всех сплотил против США - и друзей и врагов.

Про пінгвінів:
Соціальні мережі сміються над Трампом, який обклав митом імпорт з островів.
Так, звучить ніби це повний абсурд, так, соцмережі уже завалені мемами про тарифи та пінгвіни.
Але якщо копнути трохи глибше і розібратися, то все стає значно цікавіше.
...

Трампова активність лякає і мене знеціненням накопичених зеленкуватих папірців, але проблеми і перекоси накопичувались давно, а зараз надто радикально взялись за їх можливе розв'язання.

Да, я подозревал, что ВОЗМОЖНО эти 2 островка - оффшоры, но никто не упоминал об этом.
Вопрос по раше остался не раскрытым.

Таким же "не раскрытым", как и "но никто не упоминал об этом" из предыдущего поста? :roll:
US did not impose tariffs on Russia 'because we're not doing business,' Trump says
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 14:05

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:Цікавий факт: наші українці сказали, що німецьку вже розуміють, але самі сказати нічого не можуть.
НЕ ПРАЦЮЮТЬ І НЕ ХОЧУТЬ. Сидять на тому, що щедрі німці виплачують.
Не лайтеся на мене - я не при чому, але так і сказали: «Нема дурних працювати!».
Будуть мабуть цікаві враження: наші вперше будуть гостювати у Франції, точно ж будуть порівнювати Німеччину та Францію.

Німеччина - не для працюючих людей, 1000 разів тут повторював.
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 14:57

Може бути.
Гості на днях побудуть - мабуть розкажуть багато цікавого. Це дві жінки років по 50, я особисто раніше не був знайомий.
В Німеччині маю мінімум четверо дуже близьких знайомих - але всі вони працевлаштовані та ведуть активний спосіб життя.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 10 кві, 2025 15:07

Freza написав:Цікаво, яка освіта у пана Акурта?

Я на ваше питання дав відповідь, але ви - мабуть - іншим учасникам форуму не задавайте таких питань. Хто зна в кого яка освіта: я знаю за освітою фізика, але він все життя працював бухгалтером.
А кум мій за освітою інженер- електромеханік, а тільки недавно позбувся однієї виборної посади. Зараз заступник директора бази відпочинку дуже близько до фронту…
Мені-то приховувати немає чого, але сьогодні один пейсатий товстун, який - неймовірно - але географічний факт - знаходиться на відстані в 3 370 км від мене - так збудився, дізнавшись, що я - якого він ніколи в житті не бачив - за кваліфікацією інженер-механік, що почав писати на Фінансовому форумі України про своє приватне: щось таке довге, кругле та міцне.
Він хоча і називав цей предмет ласкаво «цистерна» - але я не впевнений, що то вірна назва.
Особливо, якщо врахувати, що в середу від залив Фінансовий форум України російським матом. Там як раз були слова російського мату, повʼязані міцно саме із згаданими вище…
Звісно, все це дивне лайно вже видалили, але ж ми з Вами не знаємо всіх тонкощів Талмуду, може там написано, що якщо на відставні в 3 370 км побачити якогось інженера, наприклад, механіка, або там як мій приятель Сашко, будівельника, то той саме в четвер дасть трохи грошей на фаршмак чи на мацу…
Не питайте, бачите яка буває реакція…
Наприклад, Сашко зараз закінчує ремонт 3-к квартири під оренду - вже купу грошей витратив - аж плаче - причому все робить «по мінімуму» - навряд чи буде годувати когось фаршмаком чи карпом, смаженим в сметані.
akurt

Профіль

4
  #<1 ... 27332734273527362737 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей